- Konu Sahibi MakaraKukara
-
İkiz'im Bak Kesinleşti..
Güzel Dileklerin İçin Çok Teşekkür Ederim..
Eşim Doktora Diyor ki; Tek mi Çift mi ?
Dip Not : Bizim Sülale de İkiz Çok Olduğu İçin..
oley oley oleyMerhaba KK'daşlarım..
Cuma Öğleden Sonra Kendim Evde Yaptığım İdrar Testi İle Hamile Olduğumu Öğrendim..
Bugün de Hamileliğim Kesinleştiğine Göre KK'ya Resmi Açıklama Yapmalıyım Dedim..
İş Nedeniyle Doktora Ancak Bugün Gidebildim..
Öğrendim ki; 1 Ay 1 Haftalık Hamileymişim..
Eşimle Ultrasonda Keseyi Gördük..
Bebeğim 26 mm miş..
Kalp Atışını da Dinledik, O da Bizim Gibi Çok Heyecanlı ve Hızlı Atıyordu Kalbi..
Allah İsteyen Tüm KK'daşlarıma Nasip Etsin..
Dualarım Sizlerle..
Herkese Sağlıklı Günler Dilerim..
hala kanman devam ediyor ise rapor al dinlen
bi iş falan sda yapma kendine dikkat et hayırlısı olsun..
tebrikler...
Merhaba KK'daşlarım..
Cuma Öğleden Sonra Kendim Evde Yaptığım İdrar Testi İle Hamile Olduğumu Öğrendim..
Bugün de Hamileliğim Kesinleştiğine Göre KK'ya Resmi Açıklama Yapmalıyım Dedim..
Bebeğim 26 mm miş..
Kalp Atışını da Dinledik, O da Bizim Gibi Çok Heyecanlı ve Hızlı Atıyordu Kalbi..
Dualarım Sizlerle..
Merhaba KK'daşlarım..
Bebeğim 26 mm miş..
Dualarım Sizlerle..
Evet Bir Arkadaş Söyledi Bana Bugün 3 Kişiymişiz..ya ben bugün çok sevindim sizler adına...
çok mutlu oldum,bikaç arkadaş daha hamişmiş bugün açıklamışlar..
Allahım bana ve isteyen tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
Senide kutluyorum canım,Rabbim sağ salim kucağınızı doldursun,sağlıkla,huzurla büyütün bebişinizi..
Amin... Canım..Allahım analı babalı büyütsünn en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinn
Ayyy Aklıma da Gelmedi Değil Valla..Bekliyordum canım zaten gözüm üstündeydi:82:
Rabbim gönünüze göre versin,belli olmaz bir daha gittiğinde bir tane daha kese görebilirsiniz..
Ahh Pepe'm Benim Mesajların Öyle İçten ki..bende acaba ikiz midir diye dusundum bazen 2.kese daha sonra gozukuyor
ay canim benim 1gr olmus :))
8haftalik falan olunca bir bakican icinde yuzuyor resmen bir kez daha asik oluvan o mucizeye...
bende hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren oglum olacak dedim kizlara karsi asiri sempatim olmasina ragmen
oley oley oley
minik makara geliyor
Anlamam mı Kuşumm..
Anladın sen
Teşekkürler.. Darısı İsteyenlerin Başına İnşallah..tebrik ediyorum. hayırlı olsun makara.
Ben Hep Yazıyorum, Allah İsteyen Herkese Nasip Etsin Diye..lan dana insan bi der allah sana da versinde belanı gör deyii
merve yazmışta öyle aklına geliyoz demi...
Ya Evet Yaa Nerde Bizim Tayfa..çok mutluyumm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tebrik ederimmmmmmm
kutlamalıyız buunu bizzzzz bu akşam hemde
Amin Tiwitigül'üm...makarammm tebrik ederimmmm
bebisin cok bekletmeden geldi sana ne güzel duygudur onun var oldugunu hissetmek
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
darisi bana ve tüm isteyenlerin basina INSALLAH
Tiwitigül'üm Çok Güldüm..JUNIOR MAKAKARA JUNIOR MAKAKARA JUNIOR MAKAKARA JUNIOR MAKAKARA
JUNIOR MAKAKARA JUNIOR MAKAKARA JUNIOR MAKAKARA JUNIOR MAKAKARA
JUNIOR MAKAKARA JUNIOR MAKAKARA JUNIOR MAKAKARA JUNIOR MAKAKARA
Eki Görüntüle 416794 Eki Görüntüle 416794 Eki Görüntüle 416794 Eki Görüntüle 416794 Eki Görüntüle 416794
Amin İnşallah Canım Benim..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. çok güzel bi haber :):):):)
Öncelikle sağlıkla kucağına al sonrasında da Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Çok tebrik ederim canım yaa sağlığına dikkat et
Takip ederiz artık burdan gelişmelerini
sakin sigara icme ha oyle bitane iceyim filan deme kizarim ha
evet bende arkandayım tweety.....makara ona göre
kk teyzeleri olaraktan dikkat edelim bebise
Ben Hamile Olmadan 1 Gece Önce Sigarayı Bırakmıştım..sakin sigara icme ha oyle bitane iceyim filan deme kizarim ha
evet bende arkandayım tweety.....makara ona göre
bizim kızlarında haberi oldu artıkkk
teyze oluyoruzz teyyzee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?