MakaraKukara Hamile..

makaram benim msj in icin cok tesekkur ederim
sadece hissettiklerimi yaziyorum,hamilelik benim icin hayatimdaki en ozel 9ay,6sene bekledim o anlari yasamak icin
rabbim kim istiyorsa yasatsin o duygulari insallah......

bende cok korkuyordum normal dogumdan sonra oglum icimde buyudukce icimde bir normal dogum hevesi anlatamam
oglum dogar dogmaz gormeliyim dedim o ani yasamaliyim dedim
insan o ani kac defa yasarki hayatinda.....
9saat sanci verdiler son seviyede,sonra oglumda problem olunca hemen ameliyata aldilar ama brni gorsen ameliyathane kapisinda bile ben normal dogum yapmak istiyorum diye agliyordum
seninde daha o gunlerine daha cok var o gune kadar binlerce duygu degisimi yasayacaksin simdiden korkutma kendini makaram bu gunlerin tadini cikart....

Canımm çok sevindim.
Hayırlı olsun.. Allah sağlıkla versin kucağına bebişini, analı babalı büyütsün inşallah...

Makaraaaaaam bebegin kilo almis ya da gram almis demeliyim galiba
yatmadan bi bakiyim dedim ne var ne yok diye bide baktim senin ufaklik 2gr olmus Allah nazarlardan korusun bol bol dua et benimde hep dualarimdasiniz
iyi geceler makaram

Makaraaaaaam bebegin kilo almis ya da gram almis demeliyim galiba
yatmadan bi bakiyim dedim ne var ne yok diye bide baktim senin ufaklik 2gr olmus Allah nazarlardan korusun bol bol dua et benimde hep dualarimdasiniz
iyi geceler makaram
Ufaklığa bak sen bi gecede iki katına çıkmışşş
Maşallah

Canım sana da Allah evladınla sağlıklı bi ömür versin inşallah
Ama doğum korkutuyor insanı işte yalan da değil tabi:26:

Ben doğumdan ziyade o bnlerce kez değişen duygulardan korkuyorum
Eşimi bunaltmaktan korkuyorum bi de

Canım sende mi hamilesin yoksa:26:

allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
sevdiklerinle bebişinin mürvetini de gör allah uzun sağlılkı ömürler nasip etsin allaha emenet ol

Hıı bende bugün bi süzmelik var amma

Son düzenleme:
anam mesajım nasıl gitmiş ya prenses anladın mı ki okuduğundan bir şey

cnım benım cok mtulu oldum tebrık ederım :)) Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah:)))

Eee gelinlik felan alındımı eşyalar beğenildimi ev felan tutuldumu amma soru sordum:86:

Gelinlik için bu ayın sonunda erzuruma gidyorum orda oturcam gelinliği de orda diktiricez iki düğün olacak da bzimkisi...
Ev belli zaten cnm nişanlımın oturduğu ev işte eşyalar alınıyor yavaş yavaş...
Hayırlısı yaa çok eşyada gözüm yok zaten Allah bize huzur mutluluk versin gerisi olur elbet

Ya tabi mutluluk önemli canım o başta ammavelakin gel görki gönül istiyor işte
Ne yalan söyleyeyim kötü eşya alsalardı eşime çok kızardım
Neyse mutlu huzurlu ol inşallah sıcak yuvanda
Amaann 2 düğünde yorucu olur
Gurvete gideceksin öylemi
Belki bizde bu sene tayinimiz Erzurum'a çıkabilir
Bir iki güne belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…