- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
Ya tabi mutluluk önemli canım o başta ammavelakin gel görki gönül istiyor işte
Ne yalan söyleyeyim kötü eşya alsalardı eşime çok kızardım
Neyse mutlu huzurlu ol inşallah sıcak yuvanda
Amaann 2 düğünde yorucu olur
Gurvete gideceksin öylemi
Belki bizde bu sene tayinimiz Erzurum'a çıkabilir
Bir iki güne belli olur
Amin Tuba'm...Makara'm minik herüfünü sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim...
İnşallah Kuzum Dua Et..panpa bende senden bi herüf bekliyorum
makaram benim msj in icin cok tesekkur ederim
sadece hissettiklerimi yaziyorum,hamilelik benim icin hayatimdaki en ozel 9ay,6sene bekledim o anlari yasamak icin
rabbim kim istiyorsa yasatsin o duygulari insallah......
bende cok korkuyordum normal dogumdan sonra oglum icimde buyudukce icimde bir normal dogum hevesi anlatamam
oglum dogar dogmaz gormeliyim dedim o ani yasamaliyim dedim
insan o ani kac defa yasarki hayatinda.....
9saat sanci verdiler son seviyede,sonra oglumda problem olunca hemen ameliyata aldilar ama brni gorsen ameliyathane kapisinda bile ben normal dogum yapmak istiyorum diye agliyordum
seninde daha o gunlerine daha cok var o gune kadar binlerce duygu degisimi yasayacaksin simdiden korkutma kendini makaram bu gunlerin tadini cikart....
Anaa bende burayı geyik topiği zannediyodum
Gelen üyeler niye burada tebrik ediyor diye
Meğersem hamileyim topiğiymiş
Hakket bugün bi süzmelik var bende
ay ayy benimm güzeler ğüzelii arkdaşımm çokkkk ama çok sevindimmmmmmmmmmm ve çokda duygulandımmmm
senii tebrik ederimmm saglıkla kavuşursun inşalah bbeişineee darısıda bizee :)
Teşekkürler Slania'm..Canımm çok sevindim.
Hayırlı olsun..Allah sağlıkla versin kucağına bebişini, analı babalı büyütsün inşallah...
2 Gram Olmuş, Çok Güldüm..Makaraaaaaam bebegin kilo almis ya da gram almis demeliyim galiba
yatmadan bi bakiyim dedim ne var ne yok diye bide baktim senin ufaklik 2gr olmus Allah nazarlardan korusun bol bol dua et benimde hep dualarimdasiniz
iyi geceler makaram
Ufaklığa bak sen bi gecede iki katına çıkmışşş
Maşallah
Aşk Olsun Gebeşlik Çizelgem Var..Nerden öğrendiniz kız 2 gr olduğunuuu
Nilüfer'im Çok Teşekkür Ederim..
allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
sevdiklerinle bebişinin mürvetini de gör allah uzun sağlılkı ömürler nasip etsin allaha emenet ol
KK'daşlarım Beni Bu Mutlu Günümde Hiç Yalnız Bırakmadılar..Harikaa
Dün açılmış konuya 99 cevap ..
Çok sevindim sağlıklı hayırlı bir çocuk olur inşallah.
Takip ederiz artık hamişliğiniziiii
Beni Konuda Gören Geyik Sanıyor..Anaa bende burayı geyik topiği zannediyodum
Gelen üyeler niye burada tebrik ediyor diye
Meğersem hamileyim topiğiymiş
Hakket bugün bi süzmelik var bende
Kristal'im Bebek'im
bitanem, inan çok sevindim.ALLAH sağlalim doğup kollarınıza almayı nasip eylesin..hayırlı bir hamilelik geçirirsin inşallahhh tarihe bakılırsa yıl başı gelio bizim ki:)) amaaa bence 1-2 hafta önce gelebülürrrrrr:))
benimki 7 şubattı 21 ocakda doğdu :) hayırlısını nasip eylesin rabbim benim içime erkek doğdu vaalla bu kesin erkek ama sen ekşileri ye yede kız olsun :))yok (sağsalim olsunda) ne olursa olsun yawww allahın işine karışmayalım :))
makarammmm bakk cinsiyeti belli olur kız olursaa talibimm haberin ola kimseye söz vermee bozuşuruz sonra :)
neyseeee kadınımmmm...
tekrardan tebrik ediyorum...seni Hepimizin gözleri aydın
Çok İsterdim Normal Yapmayı..canım okuduğum kadarıyla normal doğumdan korkuosun sanırım :))) yaa benim tanıdığım makaranın gözü karadır :) gerçiiii dahaaaaaaaaaaa 7-8 ay var düşünmek çok erken ama bence kendini normal doğuma alıştır:)
hem senin sağlığın hemde bebişin sağlığı için bana kendi Kadın doğumcum söylemişti sezeryanın ne kadar çocuklara zarar verdiğini en önemlisi akciğerlerini çokk etkilediğini inan 6 yaşındaki oğlumun astım krizleri yeni yeni hafiflemeye başladı.yani bence allah nasip ederde başka sıkıntı vermezseeee ufaklık vakti geldiğinde dönerse normal doğum yap...tecrübelere kulak as:) ben çokk isterdim normal olmasını gayette olabilirdi herşey çok güzeldi ama bizim ufaklık dönmedi dönmeyincede normal doğum tehlikeli oluyormuş ee tabi ilk tecrübe korkuttuda bizi ama sonra doktorların arasına gire çıka başka hamiişlerle konuşa konuşa öğreniosun kendi çocuk doktorum söyledi cerrahpaşada asistanlık zamanlarında tersden ikiz bebek doğurtmuşlar hemde normal doğumla :) sizin doktor uğraaşmak istememiş dedi.Sen sen ol doktorlarını çok iyi seç ben çok doktorun kazığını yedim hemde bunlar Prof. du. benimmm doğum hikayem çok farklı yani bana öyle gelio belkide bilmiorum ama çok doluyum mümkün olduğunda insanlar benim yaptığım hatalara düşmesin istiyorum ve senii ısrarlaa ısrarlaa uyarıorumm:) bana şiddet kullandırttırmaaa :) bak normal yapacannnnn tamam mııı:) yapmazsan gelir ben doğurttururum seniiii :))
Amin.. Darısı Tüm İsteyen Arkadaşlarımın Başına İnşallah..Allah(c.c) tamamina erdirsin INSALLAH...Hayirli bir evlat olsun INSALLAH...Darisi da ben ve benim gibilere olsun INSALLAH..
allah analı babalı büyütsün. çalıştığım yerde bi ablam vardı top gibiydi karnı. kasiyerdi. uzaktan seyretmek çok zevkliydi onu. sonracıma penguen gibi yürüyodu1 ay sonra doğurcek. işten ayrıldı 1-2 gün öncebiraz daha çalışmaya devam etseydi kasanın yanına beşik koycektik
bebekleri çok seviyorum. teyzemin 2 gelini var. 1.cisi çok titizdir bebişin üstüne bişi dökülsün yada kussun hemen değiştirir,sürekli silerdi ıslak medille. insanın kokladıkça koklayası gelirdi2. gelinide tam tersi kustuğu zaman siliyodu ekşi ekşi kokuyodu bebek şuan 5 yaşında bebekken pek kucağıma almazdım. şimdi hala soğuğum çocuğa
MakaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaYeni gördüm :) Hayırlı uğurlu olsun kanka, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
MakaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaYeni gördüm :) Hayırlı uğurlu olsun kanka, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
İmza Kısmının Çok Kalabalık ve Gözü Yormasını İstemiyorum..makaraaaaaaaaam naber???
nasil gidiyor???
makaram yaaa birtanede diger cizelgeden yaparmisin
findik icimin herseyi cifter olsun eee nede olsa topigimizin goz bebegi oldu
mide bulantin falan var mi???
bide lif li gidalar,kuru kayisi salata falan ye bana doktorum hep oyle diyordu hamilelikte kabizlik daha fazla oluyormus galiba malum zorlanmamak gerekay biraz utandim bunu yazarken :)))
makarammm çok ğüzel bir anne olcaksın eminim arkdaşım bekliyoruzzz paylaşmalarınıı meraklaa:)) junıor miniğide yaramazlıkalrını dinliyelim bakalım
Allah sağlıkla kucaklamak nasib etsin..Tebrikler..
hayırlı olsun canım. gebeliğin en güzel dönemlerindesin. rabbim bian önce kucağına alıcağın günüde gösterir inş. hiç acele etme ama bu dönemler en güzel dönemler.Merhaba KK'daşlarım..
Cuma Öğleden Sonra Kendim Evde Yaptığım İdrar Testi İle Hamile Olduğumu Öğrendim..
Bugün de Hamileliğim Kesinleştiğine Göre KK'ya Resmi Açıklama Yapmalıyım Dedim..
İş Nedeniyle Doktora Ancak Bugün Gidebildim..
Öğrendim ki; 1 Ay 1 Haftalık Hamileymişim..
Eşimle Ultrasonda Keseyi Gördük..
Bebeğim 26 mm miş..
Kalp Atışını da Dinledik, O da Bizim Gibi Çok Heyecanlı ve Hızlı Atıyordu Kalbi..
Allah İsteyen Tüm KK'daşlarıma Nasip Etsin..
Dualarım Sizlerle..
Herkese Sağlıklı Günler Dilerim..r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?