MakaraKukara Hamile..

Harikaa
Dün açılmış konuya 99 cevap ..
Çok sevindim sağlıklı hayırlı bir çocuk olur inşallah.
Takip ederiz artık hamişliğiniziiii

Ben kendim istedim şekerim 2 düğünü:))))
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm mutlu olacağınız bi şehir çıksın inş tayinde....
Ben merkezde olmayacam cnm ilçede yaşayacam

Anaa bende burayı geyik topiği zannediyodum
Gelen üyeler niye burada tebrik ediyor diye
Meğersem hamileyim topiğiymiş
Hakket bugün bi süzmelik var bende

bitanem, inan çok sevindim.ALLAH sağlalim doğup kollarınıza almayı nasip eylesin..hayırlı bir hamilelik geçirirsin inşallahhh tarihe bakılırsa yıl başı gelio bizim ki:)) amaaa bence 1-2 hafta önce gelebülürrrrrr:))
benimki 7 şubattı 21 ocakda doğdu :) hayırlısını nasip eylesin rabbim benim içime erkek doğdu vaalla bu kesin erkek ama sen ekşileri ye yede kız olsun :))yok (sağsalim olsunda) ne olursa olsun yawww allahın işine karışmayalım :))
makarammmm bakk cinsiyeti belli olur kız olursaa talibimm haberin ola kimseye söz vermee bozuşuruz sonra :)
neyseeee kadınımmmm...
tekrardan tebrik ediyorum...seni Hepimizin gözleri aydın

canım okuduğum kadarıyla normal doğumdan korkuosun sanırım :))) yaa benim tanıdığım makaranın gözü karadır :) gerçiiii dahaaaaaaaaaaa 7-8 ay var düşünmek çok erken ama bence kendini normal doğuma alıştır:)
hem senin sağlığın hemde bebişin sağlığı için bana kendi Kadın doğumcum söylemişti sezeryanın ne kadar çocuklara zarar verdiğini en önemlisi akciğerlerini çokk etkilediğini inan 6 yaşındaki oğlumun astım krizleri yeni yeni hafiflemeye başladı.yani bence allah nasip ederde başka sıkıntı vermezseeee ufaklık vakti geldiğinde dönerse normal doğum yap...tecrübelere kulak as:) ben çokk isterdim normal olmasını gayette olabilirdi herşey çok güzeldi ama bizim ufaklık dönmedi dönmeyincede normal doğum tehlikeli oluyormuş ee tabi ilk tecrübe korkuttuda bizi ama sonra doktorların arasına gire çıka başka hamiişlerle konuşa konuşa öğreniosun kendi çocuk doktorum söyledi cerrahpaşada asistanlık zamanlarında tersden ikiz bebek doğurtmuşlar hemde normal doğumla :) sizin doktor uğraaşmak istememiş dedi.Sen sen ol doktorlarını çok iyi seç ben çok doktorun kazığını yedim hemde bunlar Prof. du. benimmm doğum hikayem çok farklı yani bana öyle gelio belkide bilmiorum ama çok doluyum mümkün olduğunda insanlar benim yaptığım hatalara düşmesin istiyorum ve senii ısrarlaa ısrarlaa uyarıorumm:) bana şiddet kullandırttırmaaa :) bak normal yapacannnnn tamam mııı:) yapmazsan gelir ben doğurttururum seniiii :))

Allah(c.c) tamamina erdirsin INSALLAH...Hayirli bir evlat olsun INSALLAH...Darisi da ben ve benim gibilere olsun INSALLAH..

allah analı babalı büyütsün. çalıştığım yerde bi ablam vardı top gibiydi karnı. kasiyerdi. uzaktan seyretmek çok zevkliydi onu. sonracıma penguen gibi yürüyodu1 ay sonra doğurcek. işten ayrıldı 1-2 gün önce biraz daha çalışmaya devam etseydi kasanın yanına beşik koycektik

bebekleri çok seviyorum. teyzemin 2 gelini var. 1.cisi çok titizdir bebişin üstüne bişi dökülsün yada kussun hemen değiştirir,sürekli silerdi ıslak medille. insanın kokladıkça koklayası gelirdi 2. gelinide tam tersi kustuğu zaman siliyodu ekşi ekşi kokuyodu bebek şuan 5 yaşında bebekken pek kucağıma almazdım. şimdi hala soğuğum çocuğa

Son düzenleyen: Moderatör:
Makara'm minik herüfünü sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim...
Amin Tuba'm...
Çok Teşekkür Ederim..
panpa bende senden bi herüf bekliyorum
İnşallah Kuzum Dua Et..
Allah En Hayırlısını Kısmet Eder İnşallah..

Ahh Pepe'm Valla Cesaret Veriyor Mesajların..
İçim Tuhaf Oluyor..
Çok Sağol Allah Senden Razı Olsun..

Makaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Yeni gördüm :) Hayırlı uğurlu olsun kanka, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

ay ayy benimm güzeler ğüzelii arkdaşımm çokkkk ama çok sevindimmmmmmmmmmm ve çokda duygulandımmmm

senii tebrik ederimmm saglıkla kavuşursun inşalah bbeişineee darısıda bizee :)

Amin Darısı Sana Kuşum..
Çook Teşekkür Ederim...
Canımm çok sevindim.
Hayırlı olsun.. Allah sağlıkla versin kucağına bebişini, analı babalı büyütsün inşallah...
Teşekkürler Slania'm..
Makaraaaaaam bebegin kilo almis ya da gram almis demeliyim galiba
yatmadan bi bakiyim dedim ne var ne yok diye bide baktim senin ufaklik 2gr olmus Allah nazarlardan korusun bol bol dua et benimde hep dualarimdasiniz
iyi geceler makaram
2 Gram Olmuş, Çok Güldüm..
Allah İyiliğini Versin..
Ufaklığa bak sen bi gecede iki katına çıkmışşş
Maşallah

Nerden öğrendiniz kız 2 gr olduğunuuu
Aşk Olsun Gebeşlik Çizelgem Var..

allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
sevdiklerinle bebişinin mürvetini de gör allah uzun sağlılkı ömürler nasip etsin allaha emenet ol
Nilüfer'im Çok Teşekkür Ederim..
Güzel Dileklerin İçin, Çok Sağol..
Senin Oğluşuna Arkadaş Geliyor..

Harikaa
Dün açılmış konuya 99 cevap ..
Çok sevindim sağlıklı hayırlı bir çocuk olur inşallah.
Takip ederiz artık hamişliğiniziiii
KK'daşlarım Beni Bu Mutlu Günümde Hiç Yalnız Bırakmadılar..
Hepinizden Allah Binlerce Kez Razı Olsun..
Hep Söylerim İnsana Kötü Gün Değil, İyi Gün Dostu LAzım Diye..
Herkes Kötü Gün Dostu İster Ben İyi Gün Dostu İsterim..
Mutlu Gününde Kimin Ne Olduğu Ortaya Çıkıyor..
Kötü Günümde Sokakta Bile Ağlasan Tanımadığın Bile Soruyor Ne Oldu Diye..
Ama İyi Gün Öyle mi ?
Sevmeyenler Yanında Olmuyor..

Gün Gün Allah'tan Bir Zarar Gelmediği Sürece Sizlerle Burada Paylaşacağım..
Sizlerden Öğreneceğim O Kadar Çok Şey Var ki..
Güzel Dileklerin İçin Çok Teşekkür Ederim..
İyi ki Varsınız..

Anaa bende burayı geyik topiği zannediyodum
Gelen üyeler niye burada tebrik ediyor diye
Meğersem hamileyim topiğiymiş
Hakket bugün bi süzmelik var bende
Beni Konuda Gören Geyik Sanıyor..
Geyikte Çok Takıldığımdan mı Acep ?
Şaka Bir Yana Kendi Topiğin Gibi Takıl Merve'm Şu Anda Tüm Dostlarım Burada..
Kristal'im Bebek'im
Yılbaşında Trafik Olur Hastaneye Nasıl Gideceğim Derken, Yazdıkların Yüreğime Soğuk Su Serpti..
Çoğu İnsan Erkek Hissediyor..
Allah'ını, Kitabını, Kuran'ı nı Bilsin, Anaya Babaya Hayırlı Evlat Olsun da Varsın Cinsiyeti Ne Olursa Olsun..
Kız Olursa Sözüm Sana Olsun O Zaman..
Çok İsterdim Normal Yapmayı..
Belki Bunları Düşünmek İçin Çok Erken Biliyorum..
Ama Ben Hastanelere KArşı Tuhafım..
Kendim İçin Değil, Başkası İçin de Gitsem Kalbim Ağzımda Atıyor.. :18:
Zamanı Gelince Detaylı Konuşuruz Artık..
Çok İhtiyacım Var Sizlere..
Allah(c.c) tamamina erdirsin INSALLAH...Hayirli bir evlat olsun INSALLAH...Darisi da ben ve benim gibilere olsun INSALLAH..
Amin.. Darısı Tüm İsteyen Arkadaşlarımın Başına İnşallah..

Amin İnşallah..
Çok Teşekkürler..

makaraaaaaaaaam naber???
nasil gidiyor???
makaram yaaa birtanede diger cizelgeden yaparmisin
findik icimin herseyi cifter olsun eee nede olsa topigimizin goz bebegi oldu
mide bulantin falan var mi???
bide lif li gidalar,kuru kayisi salata falan ye bana doktorum hep oyle diyordu hamilelikte kabizlik daha fazla oluyormus galiba malum zorlanmamak gerek ay biraz utandim bunu yazarken :)))

makarammm çok ğüzel bir anne olcaksın eminim arkdaşım bekliyoruzzz paylaşmalarınıı meraklaa:)) junıor miniğide yaramazlıkalrını dinliyelim bakalım

İmza Kısmının Çok Kalabalık ve Gözü Yormasını İstemiyorum..
Bir Konuya Yorum Yazdığımda İnsanların Gözüne Girsin İstemiyorum..

Gıda Hakkında Yazdıkların Çok İyi Oldu..
Bol Bol Salata Yerim Artık..
Ama Ben Balık Sevmiyorum, Bunu NAsıl Halledeceğim ? :26:
Utanmana da Gerek Yok Bizbizeyiz..
makarammm çok ğüzel bir anne olcaksın eminim arkdaşım bekliyoruzzz paylaşmalarınıı meraklaa:)) junıor miniğide yaramazlıkalrını dinliyelim bakalım

Yaramazlık Yaparsa Çarparım..
O Daha Beni Tanımıyor...

hayırlı olsun canım. gebeliğin en güzel dönemlerindesin. rabbim bian önce kucağına alıcağın günüde gösterir inş. hiç acele etme ama bu dönemler en güzel dönemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…