Bisküvi - Kurabiye Tarifi Makarna Kurabiye(Resimli)

Emeğine sağlık arkadaşım. Çok güzel görünüyorlar mutlaka tadıda güzeldir. Keşke ölçüleri gram olrak değilde Bardak olarak falan verseydin daha kolay yapardık. Teşekkürler.

Emeğine sağlık arkadaşım. Çok güzel görünüyorlar mutlaka tadıda güzeldir. Keşke ölçüleri gram olrak değilde Bardak olarak falan verseydin daha kolay yapardık. Teşekkürler.

Tatlım bende mutfak tartısında her malzemeyi tartarak yaptım,bir dahakine bardağa boşaltıp ölçeyim senin için.

denedim çok güzel oldu ölüçülerinide göz kararıyla yaptım bir çay bardağı pudra şekeri 250grlık tereyağınında yarısını kattım ama unu biraz fala aldı 3 su bardağına yakındı muzlu puding kullandım ama bidahakine vanilyalı ile denemek istiyorum teşekkürler mısraa

görüntü gerçekten güzel

eminim tadıda öyledir ellerine sağlık tatlım

ne zamandır resim ekliycem bi türlü fırsat bulamadım benimkisinin görüntüsü mısraanınki kadar gzel olmasada işte makarna kurabiyelerim zemuszemus

ıkracım denemiş olmana çok sevindim.Ellerine sağlık.
Görüntüsüde emin ol benimkilerden daha güzel olmuş.

Sevgilerimle

aaaaaaaaaaa cok sasırdım ta makarna ve kurabiye nasıl olur acaba? emegine saglık canımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…