Makarnalar Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları

En başarılı bulduğunuz Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları tarifi ;

• Ankete Katılan
    148
Dilvinciim Tebrik ederim tatlımm

yemek maceran da hayırlı yolculuklar diliyorumm . Anneciğine en güzel hediyeyi kazanarak veren bir evlat Sahibi olmanın gururunu yaşatarak çok duygulandıracaksınn eminimm....
....şimdiden bir sonraki kategoriyi düşünmeye başla istersen...Kazen Bey bugün sorabilir kararını

aaa yarışma bitmiş:44: Dilvin kazanmış galiba, tebrikler canım

Evet bitmiş sonunda:))

Dilvincim, tatlım çok tebrik ediyorum!
Umarim annen yarış sonucundan haberi yoktur ve ona güzel bir süpriz yaparsın

Dilvincigim tebrikler arkadaşım :):)
Yolun acık olsun hayatım :)

Çooook tebrik ediyorum canım...
Bundan sonra takibimdesin

teşekkürler ediyorum şuan atölyeden yazıyorum öğretmenimin yanından onlarda çok şaşırdılar yağmur periiiiiiimmm annemin haberi var benimle birlikte heyecan yapanda o dün anneler gününe hediyemi vermiştim bu ekstradan bana destek oldugu için vericem biricik anneciğime kızlar tekrar tekrar desteğiniz ve güzel dilekleriniz için ve bu güzel duyguyu bana yaşattığınız için teşekkürler

dilviin tebrik ederim canım ellerine emeğine sağlık bundan sonra ki yarışmalarda da görmeyi umuyorum

tüm katılan arkadaşları tebrik ediyorum, hepinizin ellerine sağlık canlar

Merhaba Arkadaşlar,
dilviin hanımı kutluyorum bu kategoride birinci olmuştur. Elimizde olmayan özel sebeplerden dolayı geçen yarışmanın da bu yarışmanın da ödüllerini malesef yollayamamıştık. Bu hafta geçen yarışmanın da bu yarışmanın da birincilerinin ödülleri yollanacaktır. Gecikme için tüm katılımcılardan özür dileriz.

Şimdi bu haftanın birincisi dilviin yeni kategoriye seçerse bizlerle paylaşır ise yeni kategoriyi başlatalım.

teşekkürler Kazen Bey rica ederim...benim isteğimle ertelemiştiniz zaten...merak ve heyecanla bekliyorumm hediyelerimii...
sıradaki yarışmamız sandviç ve kanepeler olsun diyorum uygunsa :)

Dilvinciim hediyelerini iyi günlerde kullanın inşaalah anneciğinle beraber...yeni kategori de güzel seçimm bakalımm neler neler yapacak bize KK nın hamarat hatunlarıı..

Dilvin tebrik ederim hediyelerini gule gule kullanman dilegiyle...
sağol canım benim

bende çok merak ediyorum bizim hatunlar neler sergileyecek acep ?

Son düzenleme:
Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum,tariflerin hepsi birbirinden güzel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…