Oylama için anket sonuçlarını göremiyorum.bende mi bir sorun var? Yoksa kaldırıldı mı?
Sorun bendeymiş sorryverdim oyumu
Iyi akşamlar candan hanim,Merhaba
Öncelikle; yine tüm katılımcı arkadaşlara paylaşımlarından dolayı çok çok teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Yarışmaya katılmaya karar vermek, malzemeleri almak ve hazırlamak, sonra sunumu yapılacak hale getirmek için ayrı bir emek, sonrasında bir yandan her birinin açıklamaları, ayrı ayrı fotoğraflanması vs. vs. tüm heyecanıyla, tüm emeğiyle tüm tarifler, çok güzel olmuş her şeyiyle. Hepinizin ellerine ve emeklerine sağlık.
Sayın dilviin;
Size tarafımdan yapılacak hiç bir eleştiri mümkün değil olamaz, bilakis, ben de pek çok arkadaşım gibi "gerçekten çok ama çok tebrik ediyorum" sizi inanın. Sizin, ileriki yaşlarda daha ne beceriler geliştirmiş olacağınızı düşünmeye gerek bile duymuyorum, çünkü bu kadar genç yaşta bu kadar beceri, beni şaşırtmak adına fazlasıyla yeterli. :)
Söyleyecek bir dolu şey var ama ben müsaade ederseniz bu kadarıyla yetineceğim, yoksa koca bir sayfa yazabilirim. Kendi namıma; beni, size "yüzlerce oy vermiş olarak" kabul edin lütfen. Çünkü, hakikaten burada size oy vermiş olmak, beğenimin ve taktirimin ölçüsü yanında zayıf kalacaktır. Ellerinize, emeğinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.
Sayın kardanmadam;
Ya Bismillah demiş ve o incecik hamuru açıp, tek tek o güzel şekilleri vermişsiniz, bizlere de püf noktalarıyla bir bir anlatmışınız, ne iyi etmişsiniz. :)
Çok güzel ve emek isteyen bir tarif olmuş. Kremalı tavuk sosu eşliğinde eminim tadına bir kez daha doyumsuz olmuştur. Sizin de ellerinize ve emeğinize sağlık ve bu güzel tarifinizi bizlerle paylaştığınız için de teşekkürler ediyorum. Seçim yapmak çok ama çok zor, her zamanki gibi. :) Yarışmada başarılar diliyorum.
Sayın Elossa;
Sizin de ellerinize sağlık. Aşk makarnalarınız, sunumuyla da kendilerini anlatmışlar aynı zamanda. :) Makarnaya her tür sos ve malzeme çok yakıştığı gibi, özellikle kıymalı domatesli soslar veya bunların ilavesiyle de ayrı bir hoş oluyor gerçekten. Ellerinize emeğinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.
Sayın Arzum;
Yine yapmışsınız yapacağınızı. :) Böyle dayanılmaz bir lezzeti seyredip duralım şimdi, yutkuna yutkuna. Daha önceki yarışmalarda da sizin pek çok tarifinizle güzel güzel sunumlara zaten aşinayız. Ellerinize sağlık, emeklerinize sağlık diyorum size de çok çok teşekkür ediyorum kendi adıma...
Sayın GzdBky;
İşte genç bir yarışmacı daha... Seviyorum gençleri, hem de çok. :)
Kesinlikle katılıyorum ve ben de sizin gibi düşünüyorum, "kimsenin karşı duramayacağı" bir lezzet sanırım, makarna salatası. Ama bu bambaşka olmuş, nasıl kıyıp bozup yiyeceğiz şimdi bunu?
Hele ki yarışmaya katılma aşamanızı düşününce, bir de bu kaplumbağanın o kıyısına köşesine zarar gelmemesi bakımından verilen mücadeleyi de düşününce, hepten kıyamıyor insan... :) Muhteşem bir sunum olmuş. Çok şirin, çok farklı ve çok göz dolduruyor. Tadı da zaten muhakkak ki çok ama çok güzel olmuştur. Sizin de ellerinize sağlık, o şartlarda dahi bizlerle bu sunumunuzu paylaşmak adına yarışmaya katılmanızdan ötürü ve emeğinizden ötürü de çok teşekkürler. Başarılar diliyorum. :)
Seçim yapmak zor, bunu hepimiz yaşıyoruz zaten. Ama bu paylaşımların bir diğer adı da yarışma olunca, mecburen bir "birincisi" de olmak zorunda. Bu "yarışma heyecanı" bakımından ve forumdaşları biraz daha kaynaştırmak bakımından güzel bir etkinlik aynı zamanda.
Hepsinde gidip gidip geldim ama bir tek oy verme hakkım olunca; ya hiç vermeyecek ya da bu oyumu kullanacaktım. İkinci seçeneği tercih etmek daha uygun tabii ki.
Sayın yagmur_perisi;
Tarifiniz; çok güzel olmuş, sizin de ellerinize ve emeğinize sağlık. Umarım lazanya yaprağıyla da yaklaşık tadı yakalayabilirim diyorum. Hiç öyle başına çatal bıçakla oturmaya sabredemeden, "direk bir kağıt peçeteyle elime alıp hemen yemeye başlamış olarak hayal ettirecek" kadar damak tadıma da uygun gelen, sadece yemeklerde değil ayrıca çay servisi yanında da ikram edebileceğim bu güzel tarifinizden yana kullanıyorum oyumu.
Hepinize yarışmada başarılar ve iyi şanslar diliyorum...
Sevgimle ve saygılarımla.
Oy kullanmamış gibi geldi baktım vermişim oyumu Arzum a lazanya ile ile aldı beni benden
Ayrıca hep güldüğüm imzası da cabası
Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar
merhaba candan hanım :)
öncelikle ben bu yaptıgım bu sıradan yemekle bu kadar ilgi çekiceğimi sanmıyordum şaşırdım ziyadesiyle :)
size ve burdaki oy veren vermeyen bütün arkadaşlarıma çok teşşekür ediyorum güzel dilekleriniz ve sıradışı kişiliğinizden dolayı :)
benim gizli yeteneğim annemden öğrenmek ve buradaki siz marifetli hanımların yanında durmak
Iyi akşamlar candan hanim,
Üşenmeden herkez icin yorum yapmanız, ne kadar hoş!
Ayrıca, bu deyerli oyunuzu benden yana kullanmaniz beni çok mutlu etti,
Kendi adıma ve arkadaşlarım adına, çok teşekkür ediyorum.
Lazanya yaprağı ile bu yemek gayet rahat bir şekilde yapılacağına inanıyorum, eminim yapılış şekli gerek bulmasanizda, Internetden görüntülü bulabilirsiniz!:)
Sanirim oylama yarın bitmesi gerekiyor, bu yüzden tekrar size ve diyer arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kocaman sevgilerimi yolluyorum
Sevgili candan hanım her zamanki gibi size olan hayranlıgım bir kat daha arttı :)
Siz gerçekten imrenilcek bir kadınsınız
o üslubunuz o kibarlığınız gercekten insanı büyülüyor :):)
O guzel yorumlarınız icinde ayrıca çok teşekkur ederim :)
Burada birşeyler yapmak, emek vermek,eğlenmek, kaynaşmak çok guzel bir duygu
Bir kere herkes içten ve guzel duygularla işe koyuluyor bu çok hoş :):)
Bu gece bu yarışmanında sonunu görecegiz bakalım neler olacak :)
Ben oylamayıda göremiyorum herşey surpriz bana :):)
Tekrardan teşekkurler hepimize ayrı ayrı samimi bir şekilde yorum yaptıgınız için :)
Görüşmek uzere sevgiyle kalın...
teşekkürler canımilk kutlayan ben oluyum
dilvin tebrikler canim:119::119::119::119::119::119::119:
teşekkürler kızlarMerhaba sevgili dilviin,
Öncelikle birinciliğinizi çok çok tebrik ediyorum.
Gizli yeteneğiniz Sevgili anneciğinize, hoş bir "Anneler Günü" sürprizi ve hediyesi daha gelmiş oldu sanırım bu sonuç sayesinde.
Başarılarınızın, marifetlerinizin, hayatınızın her alanında devam etmesi dileklerimle, tekrar tebrikler...
Sevgili yağmur_perisi;
Estağfurullah, üşenmek ne kelime.
Bir kaç satır yorum yapmak, siz yarışmacı arkadaşların emeklerinin yanında inanın çok basit kalıyor. Asıl hoşluk, sizin bu güzel yanıtınızda olmuş. :) Çok naziksiniz. Çok teşekkür ediyorum ben de size, hem bunun için hem de emeğiniz için.
Sanırım başka bir tarife gerek kalmadan, sizin tarifinizle yapabilirim diye düşünüyorum büyük bir olasılıkla. Gayet güzel açıklayıcı ve görüntülü böyle güvenilir bir dayanak varken, buradan yapmayı tercih edeceğim ben. :) Hayırlı geceler diliyorum. Sevgimle
Sevgili GzdBky;
Her ne kadar "yarışmacı" konumuyla katılmamış olduğum için, sizin boyutunuzda yaşayamamış olsam da; Düşünce ve kanaat olarak, yarışmayla ilgili tüm sözlerinize sonuna kadar katılıyorum ben de.
Tarafıma hitaben yazmış olduğunuz o hakikaten çok mutlu edici görüş ve yorumlarınız için ise; Ne diyeceğimi bilemedim inanın. Bir yandan mahçup hissediyorum ve çok ama çok teşekkür ediyorum, sağolun eksik olmayın. Ve benden ziyade asıl sizin yorumunuz öylesine büyüleyici olmuş ki gerçekten üzerine söyleyecek söz bulamıyorum. Harikasınız ve duygularım en sizin duygularınız kadar karşılıklı diyerek, her şey her daim gönlünüzce olsun dileklerimi sunuyorum. Sevgimle
Dilvin canım hayırlı olsunUmarım hayatın boyunca hep güzelliklerle karşılaşırsın Senin yaşında olup yemeğe meraklı çok az kişi var Aileni çok tebrik ediyorum
Tebrikler Dilvin
Çok leziz bir yemekti gerçekten
Herkese tebrikler arkadaşlar..
Tebrik ederim DilvinUmarim bu yarismayla ve birinciliginle birlikte mutfak askin daha guzel boyutlara tasinir.Yolun acik olsun
Canım çok çok tebrik ederim.
Marifetli ellerinde daha nice lezzetler yaparsın umarım.
Senin ve yarışmaya katılıp emek harcayan, güzel tarif ve sunumlarını bizlerle paylaşan herkese teşekkürler,ellerinize sağlık.
aaa yarışma bitmiş:44: Dilvin kazanmış galiba, tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?