Makarnalar Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları

En başarılı bulduğunuz Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları tarifi ;

• Ankete Katılan
    148
Oylama için anket sonuçlarını göremiyorum.bende mi bir sorun var? Yoksa kaldırıldı mı?

Oy kullanmamış gibi geldi baktım vermişim oyumu Arzum a lazanya ile ile aldı beni benden
Ayrıca hep güldüğüm imzası da cabası

Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar

Iyi akşamlar candan hanim,
Üşenmeden herkez icin yorum yapmanız, ne kadar hoş!
Ayrıca, bu deyerli oyunuzu benden yana kullanmaniz beni çok mutlu etti,
Kendi adıma ve arkadaşlarım adına, çok teşekkür ediyorum.

Lazanya yaprağı ile bu yemek gayet rahat bir şekilde yapılacağına inanıyorum, eminim yapılış şekli gerek bulmasanizda, Internetden görüntülü bulabilirsiniz!:)
Sanirim oylama yarın bitmesi gerekiyor, bu yüzden tekrar size ve diyer arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kocaman sevgilerimi yolluyorum

Sevgili candan hanım her zamanki gibi size olan hayranlıgım bir kat daha arttı :)
Siz gerçekten imrenilcek bir kadınsınız
o üslubunuz o kibarlığınız gercekten insanı büyülüyor :):)
O guzel yorumlarınız icinde ayrıca çok teşekkur ederim :)
Burada birşeyler yapmak, emek vermek,eğlenmek, kaynaşmak çok guzel bir duygu
Bir kere herkes içten ve guzel duygularla işe koyuluyor bu çok hoş :):)
Bu gece bu yarışmanında sonunu görecegiz bakalım neler olacak :)
Ben oylamayıda göremiyorum herşey surpriz bana :):)
Tekrardan teşekkurler hepimize ayrı ayrı samimi bir şekilde yorum yaptıgınız için :)
Görüşmek uzere sevgiyle kalın...

Oy kullanmamış gibi geldi baktım vermişim oyumu Arzum a lazanya ile ile aldı beni benden
Ayrıca hep güldüğüm imzası da cabası

Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar

Canım benimm... Çok teşekkür ediyorum bende,oy veren o eller dert görmesin
İmzamla senin o güzel yüzüne hep bir gülücük konduriyim inşallah
Herkesin eline,emegine sağlık..Hep burada güzel yorumlarla birlikte olmak dieği ile

ilk kutlayan ben oluyum

dilvin tebrikler canim :119::119::119::119::119::119::119:

Merhaba sevgili dilviin,

Öncelikle birinciliğinizi çok çok tebrik ediyorum.

Gizli yeteneğiniz Sevgili anneciğinize, hoş bir "Anneler Günü" sürprizi ve hediyesi daha gelmiş oldu sanırım bu sonuç sayesinde.

Başarılarınızın, marifetlerinizin, hayatınızın her alanında devam etmesi dileklerimle, tekrar tebrikler...

Sevgili yağmur_perisi;

Estağfurullah, üşenmek ne kelime.

Bir kaç satır yorum yapmak, siz yarışmacı arkadaşların emeklerinin yanında inanın çok basit kalıyor. Asıl hoşluk, sizin bu güzel yanıtınızda olmuş. :) Çok naziksiniz. Çok teşekkür ediyorum ben de size, hem bunun için hem de emeğiniz için.

Sanırım başka bir tarife gerek kalmadan, sizin tarifinizle yapabilirim diye düşünüyorum büyük bir olasılıkla. Gayet güzel açıklayıcı ve görüntülü böyle güvenilir bir dayanak varken, buradan yapmayı tercih edeceğim ben. :) Hayırlı geceler diliyorum. Sevgimle

Sevgili GzdBky;

Her ne kadar "yarışmacı" konumuyla katılmamış olduğum için, sizin boyutunuzda yaşayamamış olsam da; Düşünce ve kanaat olarak, yarışmayla ilgili tüm sözlerinize sonuna kadar katılıyorum ben de.

Tarafıma hitaben yazmış olduğunuz o hakikaten çok mutlu edici görüş ve yorumlarınız için ise; Ne diyeceğimi bilemedim inanın. Bir yandan mahçup hissediyorum ve çok ama çok teşekkür ediyorum, sağolun eksik olmayın. Ve benden ziyade asıl sizin yorumunuz öylesine büyüleyici olmuş ki gerçekten üzerine söyleyecek söz bulamıyorum. Harikasınız ve duygularım en sizin duygularınız kadar karşılıklı diyerek, her şey her daim gönlünüzce olsun dileklerimi sunuyorum. Sevgimle

ilk kutlayan ben oluyum

dilvin tebrikler canim :119::119::119::119::119::119::119:
teşekkürler canım
teşekkürler kızlar evet anneciğime ne yapsam az kalır bütün anneler en iyisini hak eder

Dilvin canım hayırlı olsunUmarım hayatın boyunca hep güzelliklerle karşılaşırsınSenin yaşında olup yemeğe meraklı çok az kişi varAileni çok tebrik ediyorum

Tebrikler Dilvin
Çok leziz bir yemekti gerçekten

Herkese tebrikler arkadaşlar..

Son düzenleme:
Tebrik ederim DilvinUmarim bu yarismayla ve birinciliginle birlikte mutfak askin daha guzel boyutlara tasinir.Yolun acik olsun

Dilvin canım hayırlı olsunUmarım hayatın boyunca hep güzelliklerle karşılaşırsınSenin yaşında olup yemeğe meraklı çok az kişi varAileni çok tebrik ediyorum

Tebrikler Dilvin
Çok leziz bir yemekti gerçekten

Herkese tebrikler arkadaşlar..

Tebrik ederim DilvinUmarim bu yarismayla ve birinciliginle birlikte mutfak askin daha guzel boyutlara tasinir.Yolun acik olsun

herkeseee çook teşekkür ediyorum bu güzel dilekleriniz için ben mutfaktan vaz geçsem beni dövmekten beter ederler yarın için atölyeye çörek-açma yaptım bu saatte valla :) bundan sonraki her yarışta bennn varım Allah'ımın izniyle canlarrrrrr!!!

Canım çok çok tebrik ederim.
Marifetli ellerinde daha nice lezzetler yaparsın umarım.

Senin ve yarışmaya katılıp emek harcayan, güzel tarif ve sunumlarını bizlerle paylaşan herkese teşekkürler,ellerinize sağlık.

desteğiniz ve harikulade düşünceleriniz beni ziyadesiyle mutlu etti inanın karşıma rakip arıyorum dermişim

aaa yarışma bitmiş:44: Dilvin kazanmış galiba, tebrikler canım

Dilvincigim tebrikler arkadaşım :):)
Yolun acık olsun hayatım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…