Makarnalar Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları

En başarılı bulduğunuz Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları tarifi ;

• Ankete Katılan
    148

Bence de puanlama usulu olmalı
Eşinizin fikrini kazen'e iletmelisiniz

Hepsi hepsi çok güzel....Herkesin ellerine sağlık Oy vermeye çekiniyorum şahsen:26:
Önerim ben her gün birinizin evine geleyim bana verin makarnaları ben direk canlı canlı tadayım

Herkesin emeğine sağlık.

Arzum ile elossa arasında kaldım, ama aşk makarnası beni benden aldı.
Gözlerim bayram etti

Oyum elossadan yana oldu.

Ellerinize sağlık.

Herkesin emeğine sağlık.

Arzum ile elossa arasında kaldım, ama aşk makarnası beni benden aldı.
Gözlerim bayram etti

Oyum elossadan yana oldu.

Ellerinize sağlık.

Canım çok teşekkür ederim,gerçekten de öyle gözü gönlü şenleniyor insanın o kaşar,beşamel ve kıyma üçlüsünü bir arada görünce:)
Tekrar teşekkürler öpüyorum

canım gönüllerde yer etmek hepsinden güzeli ve ben bu konuda ççookk şanslıyım
tercihini benden yana da,diğer arkadaşlardan yana da kullansan ortada verilmiş bariz bir emeği var hepimizin...o yüzden için rahat olsun canım,eşine selamlar düşündüğü puanlama sistemini bende tuttum....
Tekrar teşkkürler

Bütün yarismacilarin ellerine saglik,hepsi ayri ayri cok güzel tarifler
Oyumu Dilvin den yana kullandim,genc yasina ragmen cok güzel bir sekilde yapmis yemegini,tekrardan ellerine saglik cnm

canlarım hepinizi çok teşekkür ediyorum valla çok zevkliymiş kazansamda kaybetsemde ben artık Allah'ım nasip ederse bütün yarışlara katılırım burda kendimi yetiştireyim sizinle ki ilerde iş hayatında zorlanmayayım benimde gizli marifet burda yetişmek hatunlar

Haha yerim seni ben:))
Aramızda daha yeni yeni yemek yapmasını öğrenenler bile var, baksana ben 7 aydır sırf yemek ögrenmeye çalıştığım için burayı keşfettim:))
Önceden öğrenmek, iş hayatından hiç bir şeyi değiştirmiyorki kuzucugum, ama eşine yemek yapamamak biraz tuaf oluyor
Işten gelince zaten çok yorgun oluyorsun, biraz kolaya kaçıyor insan, hele birde geç geliyorsan:)

Yani şimdiden öğrenmen hem seni, hemde eşini mutlu edecek
Yoksa işin benim o meşhur kuru fazulyeye benzer

ahahaha canımda kuru fasulye istedi aama hiçte sevmem ama şimdi istedi canım

ooooyyyhhh bakarken bıtttııııım mahvoldum. ohhh kardesımın nıkahını da atlattım, geldim.
makarna yarısmasına katılırım dıyordum kı kacırdım maaaselef :))

kızlar hepınız ellerıne emegıne saglık butun hepsı muthıs gorunuyor hepsını tatmak ıcın hucrelerım cıldırıyor suan makarna suyunu ocaga koydum bıle :) ama dıyettekı bırı napar? en fazla makarnayı haslayıp domateslı sos yapar yer :)

aaaahhh be kızlar ne cektım be, su kıloları verecem dıye makarna askımdan mı vazgecmedım, yagı tuzu mu kesmedım, onceden yemedıgım burun kıvırdıgım yesıl elmaya mı talim etmedim. dıyet yapmıyım demıyorum ama yaptım da noldu be? azcık kacırınca gene löppp dıye alıyorum kıloları. bı tabak yemek yemek için ne cektım bee..... imza: minnakkk teyzeniz ahahaha

neyse cok geyık yaptım.. lazanya, ask makarnaları ve ıspanak dolgulu tortellını arasında kaldım. kura cekıcem simdi.
cekıyoruuuuum veeeeee ask makarnaları cıktı...
gozum hepsınde kalsadaaaa mecburen 1 oy kullanıveeces

sen çok yaşa emiii,ne çekmişin beee
canımm öncelikle oy hakkını benden yana kullandığın için çok teşekkür ederimm
kardeşininde evliliği hayırlı olur inşallah
boşver diyeti,makarnaya geeeelllll

Öncelikle o değerli oyunuzu bana layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim

Eşinizin oylama sistemi benimde hoşuma gitti açıkcası,bence bu konuyu Kazen beye özel mesaj yoluyla iletin

Evet bende bugüne kadar oy verirken önümde hep 2-3 tarif açık kaldı , karar verme aşaması orada zor oluyor diğer ikisi eleneceği için .
Ama 3-2-1 şeklinde puan verilirse en azından içi rahat eder insanın , elemiş olmaz aklında kalan tarifi.

En yüksek puanda 1. olur.

İyiymiş bence

sağol elossacım, amin :)

yedım valla domateslı cubuk makarnamı, dayanamadım gorunce makarnaları

Hepsi de birbirinden harika gözüküyor. Hepinizin ellerine sağlık.
Ispanak dolgulu tortellini tarifini aldim.en kisa zamanda bende denicem.bol şanslar.

Merhaba

Öncelikle; yine tüm katılımcı arkadaşlara paylaşımlarından dolayı çok çok teşekkür ederek başlamak istiyorum.

Yarışmaya katılmaya karar vermek, malzemeleri almak ve hazırlamak, sonra sunumu yapılacak hale getirmek için ayrı bir emek, sonrasında bir yandan her birinin açıklamaları, ayrı ayrı fotoğraflanması vs. vs. tüm heyecanıyla, tüm emeğiyle tüm tarifler, çok güzel olmuş her şeyiyle. Hepinizin ellerine ve emeklerine sağlık.

Sayın dilviin;

Size tarafımdan yapılacak hiç bir eleştiri mümkün değil olamaz, bilakis, ben de pek çok arkadaşım gibi "gerçekten çok ama çok tebrik ediyorum" sizi inanın. Sizin, ileriki yaşlarda daha ne beceriler geliştirmiş olacağınızı düşünmeye gerek bile duymuyorum, çünkü bu kadar genç yaşta bu kadar beceri, beni şaşırtmak adına fazlasıyla yeterli. :)

Söyleyecek bir dolu şey var ama ben müsaade ederseniz bu kadarıyla yetineceğim, yoksa koca bir sayfa yazabilirim. Kendi namıma; beni, size "yüzlerce oy vermiş olarak" kabul edin lütfen. Çünkü, hakikaten burada size oy vermiş olmak, beğenimin ve taktirimin ölçüsü yanında zayıf kalacaktır. Ellerinize, emeğinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.

Sayın kardanmadam;

Ya Bismillah demiş ve o incecik hamuru açıp, tek tek o güzel şekilleri vermişsiniz, bizlere de püf noktalarıyla bir bir anlatmışınız, ne iyi etmişsiniz. :)

Çok güzel ve emek isteyen bir tarif olmuş. Kremalı tavuk sosu eşliğinde eminim tadına bir kez daha doyumsuz olmuştur. Sizin de ellerinize ve emeğinize sağlık ve bu güzel tarifinizi bizlerle paylaştığınız için de teşekkürler ediyorum. Seçim yapmak çok ama çok zor, her zamanki gibi. :) Yarışmada başarılar diliyorum.

Sayın Elossa;

Sizin de ellerinize sağlık. Aşk makarnalarınız, sunumuyla da kendilerini anlatmışlar aynı zamanda. :) Makarnaya her tür sos ve malzeme çok yakıştığı gibi, özellikle kıymalı domatesli soslar veya bunların ilavesiyle de ayrı bir hoş oluyor gerçekten. Ellerinize emeğinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.

Sayın Arzum;

Yine yapmışsınız yapacağınızı. :) Böyle dayanılmaz bir lezzeti seyredip duralım şimdi, yutkuna yutkuna. Daha önceki yarışmalarda da sizin pek çok tarifinizle güzel güzel sunumlara zaten aşinayız. Ellerinize sağlık, emeklerinize sağlık diyorum size de çok çok teşekkür ediyorum kendi adıma...

Sayın GzdBky;

İşte genç bir yarışmacı daha... Seviyorum gençleri, hem de çok. :)

Kesinlikle katılıyorum ve ben de sizin gibi düşünüyorum, "kimsenin karşı duramayacağı" bir lezzet sanırım, makarna salatası. Ama bu bambaşka olmuş, nasıl kıyıp bozup yiyeceğiz şimdi bunu?

Hele ki yarışmaya katılma aşamanızı düşününce, bir de bu kaplumbağanın o kıyısına köşesine zarar gelmemesi bakımından verilen mücadeleyi de düşününce, hepten kıyamıyor insan... :) Muhteşem bir sunum olmuş. Çok şirin, çok farklı ve çok göz dolduruyor. Tadı da zaten muhakkak ki çok ama çok güzel olmuştur. Sizin de ellerinize sağlık, o şartlarda dahi bizlerle bu sunumunuzu paylaşmak adına yarışmaya katılmanızdan ötürü ve emeğinizden ötürü de çok teşekkürler. Başarılar diliyorum. :)

Seçim yapmak zor, bunu hepimiz yaşıyoruz zaten. Ama bu paylaşımların bir diğer adı da yarışma olunca, mecburen bir "birincisi" de olmak zorunda. Bu "yarışma heyecanı" bakımından ve forumdaşları biraz daha kaynaştırmak bakımından güzel bir etkinlik aynı zamanda.

Hepsinde gidip gidip geldim ama bir tek oy verme hakkım olunca; ya hiç vermeyecek ya da bu oyumu kullanacaktım. İkinci seçeneği tercih etmek daha uygun tabii ki.

Sayın yagmur_perisi;

Tarifiniz; çok güzel olmuş, sizin de ellerinize ve emeğinize sağlık. Umarım lazanya yaprağıyla da yaklaşık tadı yakalayabilirim diyorum. Hiç öyle başına çatal bıçakla oturmaya sabredemeden, "direk bir kağıt peçeteyle elime alıp hemen yemeye başlamış olarak hayal ettirecek" kadar damak tadıma da uygun gelen, sadece yemeklerde değil ayrıca çay servisi yanında da ikram edebileceğim bu güzel tarifinizden yana kullanıyorum oyumu.

Hepinize yarışmada başarılar ve iyi şanslar diliyorum...

Sevgimle ve saygılarımla.

burasi niye bukadar durgun

Evet. Aynı şeyi düşündüm ben de.

Umarım yarışmanın son ki gününde durum değişir.

Belki, gerek daha önce de bu yarışmaya katılan ve takip eden arkadaşlarımız, gerekse onların da haberdar edeceği arkadaşların da katılımıyla biraz daha hareketlensin ve yarışmacı arkadaşlar da böylece -aslında zaten mevcut olan- destekleri buradan da yaşayabilsinler, diyelim ve öyle olur belki de. :)

merhaba candan hanım :)
öncelikle ben bu yaptıgım bu sıradan yemekle bu kadar ilgi çekiceğimi sanmıyordum şaşırdım ziyadesiyle :)
size ve burdaki oy veren vermeyen bütün arkadaşlarıma çok teşşekür ediyorum güzel dilekleriniz ve sıradışı kişiliğinizden dolayı :)
benim gizli yeteneğim annemden öğrenmek ve buradaki siz marifetli hanımların yanında durmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…