Makarnalar Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları

En başarılı bulduğunuz Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları tarifi ;

• Ankete Katılan
    148
resim isi evet baya zormus ama birinden yardim isteyebilirsin resimleri cekmesi icin

bu 2 gün nasil gecicek keske yarin baslasaymis

Resimi çekerim sorun değil zaten yüklenmesi lazım ya eşimin halletmesi gerekir onuda kandırmam lazım

bencede agzimizin suyu akicak yine

Pek araam yok makarnayla öyle pikavcıyımdır ben

hayırlı olsun diyorumm ve değişik tarifler bekliyorummmmm

çalışın kızlarr çalışınnnn

Hadi cincikk katıl lütfen arkadaşım ne güzel eğlenceli oluyor:)hadi hadi lütfenn

canım valla katılmayı planlıyorum güzel bir tarifim var ama benim kuzucuklara bağlı malum ne zaman mutfağa girip zahmetli bişeyler hazırlamaya kalksam ikisi de sözleşmiş gibi coşuyolar

inşallah fırsat yaratabilirim de katılırım çok istiyorum gerçekten hem tarifimi de paylaşmayı çok istiyorum :)

Hadi canım hadi bizler KK hatunuyuz çocuklar vız gelir:) onlarında eline fotoğraflamaları için cep yada makineyi veriver sen başarırısın hadi tatlım:))yoksa fırında makarnamı yapıcaksın

Arzuuuuummmmmm

Ay konu ile alakasiz ama senin imzada su birbirine agiz büken adamlar beni strese soktuuuuuu.

Böyle oldummmmmm.

Ay benim çok hoşuma gidiyor ama Sürekli kafa sallayıp agız büküyorlar birbirlerine Uzay yolunuda çok severek izlerdim küçükkene

Yaa,benim aklımda 3 tane tarif var hangisini yapacagım peki :44:

Üfff....

ohh may gaatttttttt makarna yarışmasına katılım çok olcak bellikiiii süpperrrr

Hadi canım hadi bizler KK hatunuyuz çocuklar vız gelir:) onlarında eline fotoğraflamaları için cep yada makineyi veriver sen başarırısın hadi tatlım:))yoksa fırında makarnamı yapıcaksın

valla canım kafaya koydum inşallah becerebilirim çok isterim yarışmaya katılmayı :) benim civcivler ikiz canım bir de 6,5 aylıklar ondan biraz zorlanırım diye düşünüyorum

fırın makarna değil canım böyle değişik soslu süper bir erişte tarifi de işte benim miniklerin insafına kaldım :)

Son düzenleme:

Ben senin başaracağına inanıyorum tatlım hadi başla hazırlıklara sen

Buna katılmalıyım. Benim alanım!

Hadi görelim o zaman

Hadi bakalım hayırlı olsun makarnalar

Eftenim senin burada ne işin var

Merakla bekliyorum , güzel tarifler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…