Makarnalar Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları

En başarılı bulduğunuz Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları tarifi ;

• Ankete Katılan
    148
Yeni kategori hayirli ugurlu olsun kk halkina...
Katilacaklara kolay gelsin.. Güzel bi kategori olucak...

bencede yapma simdi sen makarna yaparsan kimse birdaha makarnanin msini agzina almaz

saka yapiyorum biliyorsun demi hemsom

Ben bilirim senin şakalarınıGelme evime sana yemek yok Ben bi kere anamın karnından makarna pişirirken çıkmışam

Hediye gelen Pasta Takımım ve Köstebek Pastam

ayy bir harika buu takım
tatlı kategorisinden mi bu ödüller tam uuygun olmuş tatlı yarışmasına hediye olaraktan
yahu neden artık her yarışmanın hediyelerinin resimleri eklenmiyor ki:26:

çok güzelmiş..bayıldımm...köstebek pasta da hediye ye dahil miydi acabaa:44::44::44::44:::97::97:
Ellerine Sağlık ...köstebek pastan şahane görünüyoor..

wouuwww diyorum süpermiş pastan da pasta takımında güle güle kullan canımm

Yeni yarışmada herkese başarılar belki bende katılabilirim bakalım haftasonu karar veririm ancak ama istediğim kategoriye hala sıra gelmedi

ayy bir harika buu takım
tatlı kategorisinden mi bu ödüller tam uuygun olmuş tatlı yarışmasına hediye olaraktan
yahu neden artık her yarışmanın hediyelerinin resimleri eklenmiyor ki:26:
Teşekkür ederim canım Evet tatlı kategorisinde birinci olmuştum,gelen hediyelerden sadece biri bu.Diger gelen hediyeleride fotograflayıp eklemiştim ben foruma,gösterek için ama görmedin sanırım..Bak bu linkte diğer hediyeler http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/606134-serbetli-tatlilar-88.html
Ama önceden Kazen bey hediyeleri göndermeden fotoğraflayıp gösteriyordu,bu sefer yapmadı..Bende eve geldikten sonra fotoğraflayıp sizinle paylaştım
Ellerine sağlık hamarat arkadaşım,pasta takımında köstebek pastanda harika görünüyor.....
Teşekkür ederim canım benim İkram etmek isterdim,inşallah birgün o da olur
çok güzelmiş..bayıldımm...köstebek pasta da hediye ye dahil miydi acabaa:44::44::44::44:::97::97:
Ellerine Sağlık ...köstebek pastan şahane görünüyoor..
Teşekkür ederim canım,sanada bir o kadar harika hediyeler seçilip gönderilir eminimki
Yok,Köstebek Pastayı ben yaptım
Teşekkür ederim canım Sen Köfte kategorisini bekliyorsun değilmi? Bundan sonraki kategori o olur inşallah
Arzumcum , mutfağında keyifle kullan canım .

Teşekkür ederim canım

aa görmemişim canım zaten yoğunum siteye fazla giremiyorum o yüzden görmemiş olabilirim
çok güzel şeyler hediye edilmiş gene güle güle günlerde kullan canım her birini

aa görmemişim canım zaten yoğunum siteye fazla giremiyorum o yüzden görmemiş olabilirim
çok güzel şeyler hediye edilmiş gene güle güle günlerde kullan canım her birini

Bende tekrar teşekkür ederim

Bu kategoriye katılacak arkadaşlar hediyeleri görünce daha bir heyecanla katılmak isterler belki diye eklemeler yapıyorum bende

Teşekkür ederim canım Sen Köfte kategorisini bekliyorsun değilmi? Bundan sonraki kategori o olur inşallah

Teşekkür ederim canım

evet onu bekliyorum belki katılırım bir de pilav olabilir makarnalara nasıl geçtik yahuu köfteler, tavuklar falan var daha dimii. Neysemm sıra gelecek nasılsa.. zamansızlık kötü şey özenmek lazım belli kategorilerde katılabilirim. Bir makarnam var yapsam mı acaba hmmm du bakem haftasonu olsun da ama ben bu haftasonu hayatta hiçbirşeye zaman bulamam dışarıdan falan sölerim hata yemeği tüm evi kaldırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…