Yeni kategori hayırlı olsun.
Bu sefer hangi topikler yarışacak bakalım
Lazanyada giriyormu bu katagoriye:26:
Lazanyada giriyormu bu katagoriye:26:
bencede yapma simdi sen makarna yaparsan kimse birdaha makarnanin msini agzina almaz
saka yapiyorum biliyorsun demi hemsom
Hediye gelen Pasta Takımım ve Köstebek Pastam
Teşekkür ederim canımayy bir harika buu takım
tatlı kategorisinden mi bu ödüller tam uuygun olmuş tatlı yarışmasına hediye olaraktan
yahu neden artık her yarışmanın hediyelerinin resimleri eklenmiyor ki:26:
Teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık hamarat arkadaşım,pasta takımında köstebek pastanda harika görünüyor.....
Teşekkür ederim canım,sanada bir o kadar harika hediyeler seçilip gönderilir eminimkiçok güzelmiş..bayıldımm...köstebek pasta da hediye ye dahil miydi acabaa:44::44::44::44:: :97::97:
Ellerine Sağlık ...köstebek pastan şahane görünüyoor..
Teşekkür ederim canımwouuwww diyorum süpermiş pastan da pasta takımında güle güle kullan canımm
Yeni yarışmada herkese başarılar belki bende katılabilirim bakalım haftasonu karar veririm ancak ama istediğim kategoriye hala sıra gelmedi
Arzumcum , mutfağında keyifle kullan canım .
Teşekkür ederim canımEvet tatlı kategorisinde birinci olmuştum,gelen hediyelerden sadece biri bu.Diger gelen hediyeleride fotograflayıp eklemiştim ben foruma,gösterek için ama görmedin sanırım..Bak bu linkte diğer hediyeler http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/606134-serbetli-tatlilar-88.html
Ama önceden Kazen bey hediyeleri göndermeden fotoğraflayıp gösteriyordu,bu sefer yapmadı..Bende eve geldikten sonra fotoğraflayıp sizinle paylaştım
:
aa görmemişim canım zaten yoğunum siteye fazla giremiyorum o yüzden görmemiş olabilirim
çok güzel şeyler hediye edilmiş gene güle güle günlerde kullan canım her birini
Teşekkür ederim canımSen Köfte kategorisini bekliyorsun değilmi? Bundan sonraki kategori o olur inşallah
Teşekkür ederim canım
Kızlar. .
Makarnanın kendisinidemi kendimiz yapmalıyız? ?
aman boş ver canım ya, diyer severe saat 12'ye doğru mutfatan çıktım, hiç buluşmayayimAyyy cok guldum yaayok daha neler diyecegim ama yaparsanda emegin goz onunde bulundurulur diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?