Makarnalar Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları

En başarılı bulduğunuz Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları tarifi ;

• Ankete Katılan
    148
aman boş ver canım ya, diyer severe saat 12'ye doğru mutfatan çıktım, hiç buluşmayayim

Bencede ya ne ugrasacaksin al makarnayi hasla, suz, sosunu yap ,bittiSaka bir yana ugrasma o kadar onemli olan sosun olacak daha cok ve tabiki sunumun

Bencede ya ne ugrasacaksin al makarnayi hasla, suz, sosunu yap ,bittiSaka bir yana ugrasma o kadar onemli olan sosun olacak daha cok ve tabiki sunumun

Yapardım yapmasına ama ancak 7de evde olsam, yapması baya ugraştiriyor,eee korktum yine 12'ye kadar mesaiye kalcam diye

Merhaba
Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorumEmeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederimKadınlar
Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler

Et kategorisini kaçırmış olmaliyim, ama tebrik ederim!
10 parmağında 10 marifet! Bütün kalbimle bu güzel hediyeleri hak ettiğine inanıyorum:)
Iyi günlerde kulan!

Bu arada o caydanlikmi ve üzerinde bir motifmi görüyorum?
Çok hoş hediyeler. .

Burada aslinda aldığınız hediyeleri herkesin kaçırmamasi için ozel bir topikmi acilsa ne:))
Böylece herkes görmüş olur..
Ben eşya bakmasindan pek hoşlanırim, en azsindan fikir ediniyorum falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim canım

Canım o bitki çayı demliğiYok masa örtüsünün deseni yansımış olabilir

Evet haklısın öyle bir topic açılabilir

Hediyeler çok güzel..İyi günlerde kullan Nevreste ciğim..Kazen herkese farklı farklı hediyeler göndermiş..bu konuda harika seçimleri var doğrusu
Bakalım benim hediyelerimi nasıl bir kombine ile seçecek..merak ve heyecanla bekliyorumm

Teşekkür ederim canım

güle güle kullan nevosum hediyelerin cok güzel

yarismaya katilicak olan arkadaslar nerde kimse katilmamis henüz :44:

arkadaslar makarnalari ekleyinde gözümüz midemiz acilsin

Millet makarna degil sanat yapmis resmen
bu kadinin saclarini yolupta yiyememki yazik olur

Yeme beni tanimasam seni inanirim hem sac bas yolmadaki ustaligini hemde yemek yemedeki ustaligini biliyorum o yuzden yolrsinda yersinde

Bunuda yolar

Millet makarna degil sanat yapmis resmen

Yeme beni tanimasam seni inanirim hem sac bas yolmadaki ustaligini hemde yemek yemedeki ustaligini biliyorum o yuzden yolrsinda yersinde

Bunuda yolar

Evet aynen öyle sanat eserleri
Değil mi bunu yolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…