- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Benim arkadaşıma verirsin sendeBenim pek arkadaşım yok olanlarda prolu zatenOoo piti pti yaparım bende
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşıma verirsin sendeBenim pek arkadaşım yok olanlarda prolu zatenOoo piti pti yaparım bende
![]()
Ne demişler hayatta gardaşına bile güvenmeBak ya kimseye güven yok bu hayatta
Sende ol bende olayım![]()
Ölek biz o zamanNe demişler hayatta gardaşına bile güvenme
Tamam olalım![]()
Tamam görüşürüzKızlar ben kaçtım minik cadı uyandı![]()
Benim pek arkadaşım yok olanlarda prolu zatenOoo piti pti yaparım bende
![]()
Liste yapılır mı diyorsunListede adımı görmek istiyorum![]()
Sen dersen yapılır belki
Liste yapılır mı diyorsun![]()
İyi gecelerKızlar ben kaçtım minik cadı uyandı![]()
Tabi benim sözüm kesin dinlenirSen dersen yapılır belki
Kaç kişi bilebilir ki sonuçta, madem hediye kazanmıycaz bari bilip bilmediğimiz yayınlansın![]()
:) Denemeden bilemezsin, arkandayım ben, sen teklifi götürTabi benim sözüm kesin dinlenir
Belki çok olur![]()
nevos yemek yarısmasından cıkan oldumu?benım oy verecegım tarıf yokTabi benim sözüm kesin dinlenir
Belki çok olur![]()
2 kişi çıktı kime oy verecektin?nevos yemek yarısmasından cıkan oldumu?benım oy verecegım tarıf yok![]()
yok o cıkanları bılıyorumda buldum sımdı alttaymıs2 kişi çıktı kime oy verecektin?
2 tarifi kurallara uygun olmadığı için çıkartıldınevos yemek yarısmasından cıkan oldumu?benım oy verecegım tarıf yok![]()
Merak ettim bak şimdi :) kimdi ki oyok o cıkanları bılıyorumda buldum sımdı alttaymıs![]()
Kapalı oluyor oylar :) Yarın mı yazcan?oy verınce gorurusunuz![]()
yooo oylar acık oluyo kapalımı oluyomus?Kapalı oluyor oylar :) Yarın mı yazcan?
Geçen yarışmada kapalıydı, ben yokum nasılsa kulagıma söyle nolcakyooo oylar acık oluyo kapalımı oluyomus?
oy verdıkten sonra soylıyım o zaman:)Geçen yarışmada kapalıydı, ben yokum nasılsa kulagıma söyle nolcak![]()