• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Onu nasıl unuturum :)
Çıtayı öyle bir yükselttin ki, kimse karşı teklifte bulunamayacak:KK70:

Daha uzaya yollayacam koçişinlen seni :D:D
Yaptın mı böyle yapacan :KK70::KK70:
Yeriniz ayrıldı bile,valizleri hazırla şimdiden :KK55::KK55:
Keyfe bak sen pinki :KK53::KK53:
space-lols-space-34881513-1920-1200.webp

Uykusuzluktan gözüm kapanıyor ben azıcık uyuyayım, uyanınca daha sağlıklı karar veririm:KK76:
Sende geleni kaçırma, senin rakipler hiç uyanık değil:KK70:
Biz oy kaptırmayalım diye nöbet tutardık burda:KK53:

Hadi sen gidip yat biraz uyu,sağlıklı karar vermene gerek yok herşey ortada yani,saray tatil,uzay gezisi daha ne düşünecen :KK70::KK70:
Rakipler hafif kaldı,baksana ban yok diyorlar,tatlı ile kandırıyorlarr :KK70::KK70:

Günaydın.:KK37:
Oylama açılmış.:KK73:

Kazen katılmamış.:cool:

Allah rızası için biri bana KK kuruluş ayını bildirsin.:-)Yılı biliyorum ayı çıkaramadım.:confused:

Herkese günaydııın:KK36: Öncelikle tüm öğretmenlerinizn günü kutlu olsun:KK36::KK36::KK36: Oylama da açılmış tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim , bir birinci olacak ama kaç tane arkadaşlık oldu ben bunu çok önemsiyorum. burda çok seviyeli çok eğlenceli sohbetler ettik arkadaşlıklar edindik umarım hep böyle devam eder:KK37: hanımannem vaatlerde aınır tanımıyor biraz vaatlerini okuyup oy vermeye geçicem :rolleyes::KK71:

İyiyim canım sen nasılsın?:KK36:Dün tansiyonun çıkmış geçmiş olsun.Geçmişi okuyorum.Dün gece çok eğlenceliymişsiniz.:KK48:
Evet ya tansiyonum tavan yapmıştı iyi oldum gece zaren coştuk keşke sende olsaydın gülmekten çatladık :KK70: Ben dayanamadım uyudum hala devam etmişler:KK69:

Evet ya tansiyonum tavan yapmıştı iyi oldum gece zaren coştuk keşke sende olsaydın gülmekten çatladık :KK70: Ben dayanamadım uyudum hala devam etmişler:KK69:
Ben de okurken çok güldüm.:KK70:Erken girdim kimse yoktu çıktım.Alemsiniz hepiniz ya.:-)

Back
X