Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Uykusuzluktan gözüm kapanıyor ben azıcık uyuyayım, uyanınca daha sağlıklı karar veririm
Sende geleni kaçırma, senin rakipler hiç uyanık değil
Biz oy kaptırmayalım diye nöbet tutardık burda

Hadi sen gidip yat biraz uyu,sağlıklı karar vermene gerek yok herşey ortada yani,saray tatil,uzay gezisi daha ne düşünecen
Rakipler hafif kaldı,baksana ban yok diyorlar,tatlı ile kandırıyorlarr

Günaydın.
Oylama açılmış.

Kazen katılmamış.

Allah rızası için biri bana KK kuruluş ayını bildirsin.Yılı biliyorum ayı çıkaramadım.

Herkese günaydııın Öncelikle tüm öğretmenlerinizn günü kutlu olsun Oylama da açılmış tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim , bir birinci olacak ama kaç tane arkadaşlık oldu ben bunu çok önemsiyorum. burda çok seviyeli çok eğlenceli sohbetler ettik arkadaşlıklar edindik umarım hep böyle devam eder hanımannem vaatlerde aınır tanımıyor biraz vaatlerini okuyup oy vermeye geçicem

İyiyim canım sen nasılsın?Dün tansiyonun çıkmış geçmiş olsun.Geçmişi okuyorum.Dün gece çok eğlenceliymişsiniz.
Evet ya tansiyonum tavan yapmıştı iyi oldum gece zaren coştuk keşke sende olsaydın gülmekten çatladık Ben dayanamadım uyudum hala devam etmişler

Evet ya tansiyonum tavan yapmıştı iyi oldum gece zaren coştuk keşke sende olsaydın gülmekten çatladık Ben dayanamadım uyudum hala devam etmişler
Ben de okurken çok güldüm.Erken girdim kimse yoktu çıktım.Alemsiniz hepiniz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…