Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Tanıştınız corcumla,göz koymak yok yakuşuklumaaaa ne yapıyor evdeki minik misafirin
nedenmiş benim olacak

iyi iyi çok alıştık ama sğürekli oynamak istiyor geldiği gibi alıştı hiç durmuyo sepetinde ağlıyor hemen bide ilk gün tuvaletini öğrenmişti ertesi gün yine unuttu her yere yapmaya başladı ağlayınca dayanamıyorum yaaa

Olmazzzz olamazzzzz
Daha minik ya sürekli oyun oynamak ister şimdi,yumak fşlan versene ınlarla güzel oynuyorlar..
Tuvaletini belirli bir yere yapması lazım oraya alışsa gider yapar sürekli

Olmazzzz olamazzzzz
Daha minik ya sürekli oyun oynamak ister şimdi,yumak fşlan versene ınlarla güzel oynuyorlar..
Tuvaletini belirli bir yere yapması lazım oraya alışsa gider yapar sürekli
kimin olacak peki

evet oyuncakları var topu , dişleri için kemiği , falan ama pek oynamıyor onlarla terlıklere saldırıyo bazen çok güzel yapıyo yerine işte bazen de şaşırıyo özellikle büyük tuvaletini hiç yerınde yapmıyo

almayınca oturuyo kuzu gibi ağlıyo çok kötü oluyorum annemde alışcak diyo ama yazık yaaa mazlum gibi

Benim olacak benimm
Terlikler en sevdikleri oyuncaktır,yer parçalar onları gerçidişleri daha miniktir ama ısırmaya çalışırr..
Tuvalaeti içimn biraz zaman gerecek tabiki,sabırla yaklaşmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…