Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
İyiyi ablacım seni sormalı ? Öğretmenler günü nasıl geçti ? Beğendi mi beğendi mi
Çok güzel geçti canımÖğretmenimiz çok beğendiÇocuklarada söylemiş 2 yıldır içimden geçenleri okuyorsunuz demiş
Ben birde hediye paketi yaptım çok süslü pakete bayıldı tam açtırmadıBizden sonra yeniden kapatıp öğretmenler odasına göndermiş

Çok sevindimm güle güle kullansın ablacım , e emeği çok kızlarda ayrıca seninlede arası çok iyidir eminin Oylama kaç gün sürecek ? Önde gidiyorum Ama kime oy vercem hiç bilmiyorum

Çok sevindimm güle güle kullansın ablacım , e emeği çok kızlarda ayrıca seninlede arası çok iyidir eminin Oylama kaç gün sürecek ? Önde gidiyorum Ama kime oy vercem hiç bilmiyorum
Evet canım 3 yıldır sınıf annesiyim ve hergün okuldayım o nedenle aramız iyidirTabi emeği çok
Ben de karar veremiyorum

Hoşgeldin canım
Naptın abla yaa Hiç iddiam yok ve nedense bekleniyordum bi günlük sonucu şoktayım
Ben senin sonuca şaşırmadım bekliyordum
İşim zor
Benim kızımın öğretmeni de 3 senedir kızımla haber yolluyor annen sınıf annesi olsun diye ben inantla her seferinde hayır diyorum
Canım ben sabah ve çıkışlarda okuldayım,tüm organizasyonlar bende,çocukların hepsini tanıyorum onlarda beni çok iyi tanıyorlar..Ben aday bile olmuyorum bırakmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…