Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Aman bırak desinler,önce kendilerine baksın bunu söyleyen zat

Genelde öyle zannediyorlar saçları beyazlamış hatta dip boyası gelmiş filan tonton teyze gibi
Üff ne biliyim orda canım sıkıldı tırsıyorum işte kavga etmek isteniyorum kimseyle Bu arada benimde dip boyam geldi saçımın rengini değiştircem karar veremedin daha bekletiyorum o yüzden

Yok dip boyasını yapmıştır diye düşündüm ama bu kadar da zayıf zannetmiyordum.

Alla korusun.Sen de fıstık gibisin belli yüzünden.Katıl ya değişiklik olur.
Sendeee katılabilirsin benceee hııı? Gel beraber katılalım Adra bi çılgınlık yapalım

Üff ne biliyim orda canım sıkıldı tırsıyorum işte kavga etmek isteniyorum kimseyle Bu arada benimde dip boyam geldi saçımın rengini değiştircem karar veremedin daha bekletiyorum o yüzden

Senin ne renk saçların
Kavga çıkartsınlar boşver,çakarım ağızlarına bir tane olur biter

Ben sadece saçımı ayırdığım kısmı boyuyorum kimse anlamıyor dip boyamın geldiğini.Tavsiye ederim valla.Yazık günah saçlarıma.Bir buçuk ayda bir de hepsini boyuyorum.

Senin ne renk saçların
Kavga çıkartsınlar boşver,çakarım ağızlarına bir tane olur biter
Hanımanne bende ombre var şu an .. Karamelden sarıya gidiyo uçları Ama tabi dibim geldi kahve çıktı tepedeAklımda da düğündeki hallerime dönmek var ... Dur resim koyayımda bari fikir verin kardeşcağızınozaa

Ben sadece saçımı ayırdığım kısmı boyuyorum kimse anlamıyor dip boyamın geldiğini.Tavsiye ederim valla.Yazık günah saçlarıma.Bir buçuk ayda bir de hepsini boyuyorum.
Mantıklııı yaaa Ama ben beceremem rezil olurum sen beceriklisin bu konulardaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…