- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Bende iyiyim mikicim kombine katılıyos sende gelsene ben hanım anne pinko ... Hatta belki şimdi adra yıda ikna ederiziyiyim canım sen nasılsın
Orta yolu bulnak ne güzelEşitledik gördünmü
el açması mı
mercimek değil tabi yöresel bişey düşünüyorumyarasınnn
Genelde öyle zannediyorlar saçları beyazlamış hatta dip boyası gelmiş filantonton teyze gibi
Nefesimiii tutcam gebermesem iyiBide ne fıstıklar var Adracım bize mi kaldı illa kaşınıyorum yani
Orta yolu bulnak ne güzelŞaka bi yana hanımanne Allah sağlık versin gerisi boş
Üff ne biliyim orda canım sıkıldı tırsıyorum işte kavga etmek isteniyorum kimseyleAman bırak desinler,önce kendilerine baksın bunu söyleyen zat
Genelde öyle zannediyorlar saçları beyazlamış hatta dip boyası gelmiş filantonton teyze gibi
Yok dip boyasını yapmıştır diye düşündümama bu kadar da zayıf zannetmiyordum.
Alla korusun.Sen de fıstık gibisin belli yüzünden. Katıl ya değişiklik olur.
Sendeee katılabilirsin benceee hııı?Yok dip boyasını yapmıştır diye düşündümama bu kadar da zayıf zannetmiyordum.
Alla korusun.Sen de fıstık gibisin belli yüzünden. Katıl ya değişiklik olur.
Üff ne biliyim orda canım sıkıldı tırsıyorum işte kavga etmek isteniyorum kimseyleBu arada benimde dip boyam geldi saçımın rengini değiştircem karar veremedin daha bekletiyorum o yüzden
Ben düğünden sonra on iki kilo aldım evlilik yaradı dedikleri bu heraldeeeTabiki sağlık daha önemliii diloşşş
Ben sadece saçımı ayırdığım kısmı boyuyorum kimse anlamıyor dip boyamın geldiğini.Üff ne biliyim orda canım sıkıldı tırsıyorum işte kavga etmek isteniyorum kimseyleBu arada benimde dip boyam geldi saçımın rengini değiştircem karar veremedin daha bekletiyorum o yüzden
Ben düğünden sonra on iki kilo aldım evlilik yaradı dedikleri bu heraldeee
Yok ben elektrik alamıyorum o yarışmadan.Sendeee katılabilirsin benceee hııı?Gel beraber katılalım Adra bi çılgınlık yapalım
Hanımanne bende ombre var şu an .. Karamelden sarıya gidiyo uçlarıSenin ne renk saçların
Kavga çıkartsınlar boşver,çakarım ağızlarına bir tane olur biter
Sana koca bi jeneratör gönderiyorum şantiyeden hemen sen biraz bekleeeYok ben elektrik alamıyorum o yarışmadan.
Hanımanne bende ombre var şu an .. Karamelden sarıya gidiyo uçlarıAma tabi dibim geldi kahve çıktı tepede Aklımda da düğündeki hallerime dönmek var ... Dur resim koyayımda bari fikir verin kardeşcağızınozaa
Yok tüm vatları yüklesen de olmaz.Sana koca bi jeneratör gönderiyorum şantiyeden hemen sen biraz bekleeeKaçlık olsun ?
Mantıklııı yaaaBen sadece saçımı ayırdığım kısmı boyuyorum kimse anlamıyor dip boyamın geldiğini.Tavsiye ederim valla. Yazık günah saçlarıma.Bir buçuk ayda bir de hepsini boyuyorum.
nasıl oluyo kı kızBende iyiyim mikicim kombine katılıyos sende gelsene ben hanım anne pinko ... Hatta belki şimdi adra yıda ikna ederiz
bakalım benım tarıfı kımse yapmadan hemen koycam yarısma basladıgı gunEl açması derken hamurlu bişey dedim,yöresel olacaksa tamam olur
Ne iyi bakcak kendi midesine düşkünlüğünden olduu yaptırdı yaptırdı yemekleriMaşallah damat iyi bakmış sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?