Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
bu arada hatunlar hanımlar... ben hafta sonu il dışında olcam hatta bi kaç saate yola çıkarız .. şimdiden oyumu kullanayım gidip de dönmemek var oyumuuuuu eriştesiyle beni cezbeden ve emek kokan kıymalı soslu ev yapımı erişteye veriyorum aslında üç kişi arasındaydım ama kararımı böle verdim vatana millete hayırlı olsun hakeden kazansın.. bana oy veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Hayırlı yolculuklar olsun sana,oyyyyy veren ellerine sağlık diloşum sağol teşekkürler ediyorum

Hayırlı yolculuklar olsun sana,oyyyyy veren ellerine sağlık diloşum sağol teşekkürler ediyorum
ne demek hanımanne el yapımı makarnayı ilk ekleyen sendin hakettiğini düşünüyorum. ayrıca erişte canavarıyımdır ben. döndüğümde resim atayım kutu kutu erişte var mutfağımda annem kesmişti sağolsun yazdan hayırlısı olsun oylama dengesiz gidyor heran herkes atak yapabilir ben çok iddialı değilim çok da heves etmedim ,hayal kırıklılığına uğramamak için eşim çok dalga geçer yoksa

iyidir hanımanne nolsun ya.. eşimin sınavları var hafta sonu elazığa gitcez bi kaç saat daha dururum ofiste sonra çıkarız yola hayırlısıyla gider döneriz inşallah

Damada sınavda başarılar diliyorum,bizim yerimizede gez güzelcene olurmu,eşimin memleketine gidiyorsunuz

teşekkür ederimm sana da kolay gelsinn canım

Günaydınlarrrr

Bende çok iddialı olmadım hiç,amacım eğlenmek gülmek yeni şeyler öğrenmekti..
Erişteyi bende çok severim,birde ilk defa yaptım bunu hatalar var tabiki bundan sonra olmaz tabisi
Şu anda iyi gidiyorsun kazandın zaten yarışmayı

Damada sınavda başarılar diliyorum,bizim yerimizede gez güzelcene olurmu,eşimin memleketine gidiyorsunuz

Günaydınlarrrr
öyle miii ? ben seviyorum elazığı benim eşim oranın mezunu götürütiyimde sınava girsin bari kocacım dışardan kopya veririm belki sen gittin mi çok hanımanne ? yoksa bulunmadın mı

heexee iyi gidiyor.. cadııım da çok iyi tarif çıkardı işin gerçeği o da alabilir diye düşünüyorum yakınız da hayırlısı neyse o olsun hanımannem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…