- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
gözün aydın hadiiHoşbuldummiyi geçti canım sen nasılsın nasıl gidiyor
günaydın hanımanne nasılsın ?Günaydınlar şekerler
günaydın hanımanne nasılsın ?
bu arada hatunlar hanımlar... ben hafta sonu il dışında olcamhatta bi kaç saate yola çıkarız .. şimdiden oyumu kullanayım gidip de dönmemek var oyumuuuuu eriştesiyle beni cezbeden ve emek kokan kıymalı soslu ev yapımı erişteye veriyorum aslında üç kişi arasındaydım ama kararımı böle verdim vatana millete hayırlı olsun hakeden kazansın.. bana oy veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim
iyidir hanımanne nolsun ya.. eşimin sınavları var hafta sonu elazığa gitcezGünaydın diloşcum,iyiyim sağol sen nasılsın
teşekkür ederimmgözün aydın hadiiiyiyim çok şükür çalışıyorum
emek verip yarışmaya katılan herkesi ayrıca kutluyorum
ne demek hanımanne el yapımı makarnayı ilk ekleyen sendin hakettiğini düşünüyorum. ayrıca erişte canavarıyımdır ben. döndüğümde resim atayım kutu kutu erişte var mutfağımda annem kesmişti sağolsun yazdanHayırlı yolculuklar olsun sana,oyyyyy veren ellerine sağlık diloşum sağol teşekkürler ediyorum
sağol canım benimteşekkür ederimmsana da kolay gelsinn canım
iyidir hanımanne nolsun ya.. eşimin sınavları var hafta sonu elazığa gitcezbi kaç saat daha dururum ofiste sonra çıkarız yola hayırlısıyla gider döneriz inşallah
teşekkür ederimmsana da kolay gelsinn canım
Damada sınavda başarılar diliyorum,bizim yerimizede gez güzelcene olurmu,eşimin memleketine gidiyorsunuz
Günaydınlarrrr
ne demek hanımanne el yapımı makarnayı ilk ekleyen sendin hakettiğini düşünüyorum. ayrıca erişte canavarıyımdır ben. döndüğümde resim atayım kutu kutu erişte var mutfağımda annem kesmişti sağolsun yazdanhayırlısı olsun oylama dengesiz gidyor heran herkes atak yapabilir ben çok iddialı değilim çok da heves etmedim ,hayal kırıklılığına uğramamak için eşim çok dalga geçer yoksa
öyle miii ? ben seviyorum elazığı benim eşim oranın mezunu götürütiyimde sınava girsin bari kocacımDamada sınavda başarılar diliyorum,bizim yerimizede gez güzelcene olurmu,eşimin memleketine gidiyorsunuz
Günaydınlarrrr
Günaydınn merhaba
Bende çok iddialı olmadım hiç,amacım eğlenmek gülmek yeni şeyler öğrenmekti..
Erişteyi bende çok severim,birde ilk defa yaptım bunu hatalar var tabikibundan sonra olmaz tabisi
Şu anda iyi gidiyorsun kazandın zaten yarışmayı
öyle miii ? ben seviyorum elazığı benim eşim oranın mezunu götürütiyimde sınava girsin bari kocacımdışardan kopya veririm belki sen gittin mi çok hanımanne ? yoksa bulunmadın mı
heexee iyi gidiyor.. cadııım da çok iyi tarif çıkardı işin gerçeği o da alabilir diye düşünüyorum yakınız da hayırlısı neyse o olsun hanımannem bakalım
iyiyim teşekkürler siz nasılsınızMerhabalar nasılsınız,daha önce karşılaşmadık değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?