Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
evet evet bende genelde yarışma ve diyet topiklerindeyim bekarımm ama her an medeni durumum değişebilir
sen evli , bekar ?

Yarışma hit oldu burada iyide oldu açıkcası.
Ben evliyim 27 yılı bitirdik,1 tane kızım var sitenin ihtiyar heyeti onursal başkanı oluyorum,ayrı yeten çete lideri oluyormuşum

Yarışma hit oldu burada iyide oldu açıkcası.
Ben evliyim 27 yılı bitirdik,1 tane kızım var sitenin ihtiyar heyeti onursal başkanı oluyorum,ayrı yeten çete lideri oluyormuşum

evet güzel oldu hareketli baya maşallah Allah daha uzun seneler görmeyi nasip etsin
çok yönlüsünüz, kıdemlisiniz baya davranışlarımıza dikkat edelim o zaman

evet güzel oldu hareketli baya maşallah Allah daha uzun seneler görmeyi nasip etsin
çok yönlüsünüz, kıdemlisiniz baya davranışlarımıza dikkat edelim o zaman

Darısı siz bekarlara olsun inşallah,yıllar su gibi akıp geçiyor zaten..
Sitenin en yaşlı olanlarından olunca, arkadaşlarda böyle takılıyor bana,bende bazen uslu durmuyorum yani.
Damarıma basan olunca,kızıyorum..

teşekkür ederiz inşallah
yaşlı demeyelim de tecrübeli diyelim biz ona, söylediğiniz iyi oldu dikkat etmek lazım

hadi ben ufaktan kaçtım hepinizi öpüyorum... fırsatım olursa arada girerim,yok olmazsa bari yarışmanın sonucunu faceden falan yazın bana iyi sohbetler...
İyi yolculuklar Dilara.

Bu çok güzelmiş.Ben de kahvaltı olarak kadayıflı muhallebi yedim.

teşekkür ederiz inşallah
yaşlı demeyelim de tecrübeli diyelim biz ona, söylediğiniz iyi oldu dikkat etmek lazım

Estafurullah o anlamda söylemedim zaten,burada bazen çok saygısızca sözler söyleyenler oluyor..,Sırf bana değil yani genel anlamda bu..
Tepki verincede asıp kesmeye başlıyor bazıları böyle oluncada gerekli dersi vermek lazım,ama bunu hakaret olarak değilde,daha ılımlı yapıp söylüyorum.

Tatlı sert tarzında diyelim..

aa niyeee ben süt ve süt ürünleri çok severım annemde senin gibi yemez yoğurt süt ayran felan

Sadece süt,tereyağı,kaymak yemem ıyyyyy ayran ve yoğrut severim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…