- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Hiç görmedim kısmet te olmadı yani,gerçi çok küçük yaşta ayrılmışlar oradan
hımm demek ondanHerkes güzel şeyler yaptı,becerikli hatunlar yani
yerler seni miki miki hayırlı cumalar napıyon ?günaydın hayırlı cumalar
iyiyim teşekkürler siz nasılsınızaslında buralara uğruyorum ama karşılaşmadık sanırım evet
hımm demek ondanolsun belki kısmet olur da yolun düşer hanımannem ben seviyorum elazığı mazisi var eşimle flört ederkeneee hatunlara gelince gerçekten çok becerikliler... hiç yemek bilmem diyenler bile neler yaptı .kutluyorum
napıyım canım evraklar var onlarla uğraşıyorum sen napıyosunyerler seni miki miki hayırlı cumalar napıyon ?
napıyosun abla :)Günaydın mikimiki
e napalım darling ken iyiyidi elazığ günlerimiz bana orda evlenme teklif etti de ondan hanımannemBende iyiyim sağolun,herhalde denk gelmedi,gerçi nick gözüme çarpıyordu görmüştüm bazı topiklerde
Bakalım kısmet artık,anladım darling iken elazığ falan filan
Korkulur bu hatunlardan,neler yapıyorlar öyle
aynen ya evrak kağıt klem bilgisayar... on tane excell açık hiç de yapasım yok kkda geziyomm işten atacaklar beniinapıyım canım evraklar var onlarla uğraşıyorum sen napıyosun
Bende iyiyim sağolun,herhalde denk gelmedi,gerçi nick gözüme çarpıyordu görmüştüm bazı topiklerde
Bakalım kısmet artık,anladım darling iken elazığ falan filan
Korkulur bu hatunlardan,neler yapıyorlar öyle
yap yap bugün cuma zatenaynen ya evrak kağıt klem bilgisayar... on tane excell açık hiç de yapasım yok kkda geziyomm işten atacaklar benii
napıyosun abla :)
e napalım darling ken iyiyidi elazığ günlerimiz bana orda evlenme teklif etti de ondan hanımannem
oo afiyet olsunCigaramı yaktım tüttürüyorum,birazdan kahvaltı yapacam
Hımmmm çaktım durumu şimdi
olabilir bende sizinkini gördüm değişik bir nickiniz var farklıneyse memnun olduğum tanıştığımıza
öğlene kadar çalışcam zaten sonraa gidiyoz..yap yap bugün cuma zaten
aynen öyleeeeCigaramı yaktım tüttürüyorum,birazdan kahvaltı yapacam
Hımmmm çaktım durumu şimdi
öğlene kadar çalışcam zaten sonraa gidiyoz..
evet iştah açıcıSabah sabah tavuk filan çok ta severim yani
Genelde her yerde olabiliyorum,özellikle bdv ve siyasette oluyorum.nick değişik evet ilk başta anlamını sormuşlardı ne diye.Bende memnun oldum,evli bekar durumlar nasıl
aynen öyleeee
hıı neden
evet iştah açıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?