- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
Hayırlı cumalar Vuslat.Hayırlı Cumalar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar Vuslat.Hayırlı Cumalar:)
Nehaber canımHayırlı cumalar Vuslat.![]()
İyidir seni sormalı?Nehaber canım![]()
Uykusuzumİyidir seni sormalı?![]()
Geçmiş olsun canım.Niye sırtın ağrıyor?UykusuzumBerbat bir gece geçirdim bir yandan huysuz kız uyutmadı, o daldı bu sefer sırt ağrısından uyku uyuyamadım
![]()
Sağol canımGeçmiş olsun canım.Niye sırtın ağrıyor?
Çok vurmasaydın.Sağol canımSırt ağrısı senelerdir var, boyun fıtığı var dr. demişti sırtına vurur ağrısı diye... Ama gece vurdu mu daha sinir edici bir ağrı oluyor. Geçsin diye sırtıma bayağı vurdum, şimdi onun acısı da var
![]()
Ne yapayım canım acıyı acıyla bastırmaya çalıştımÇok vurmasaydın.Benim de ağrırdı eskiden geçti.Ben de yumruklatırdım sırtımı.
![]()
Burda yeni uygulamaBu uygulama üye olduğum bir sitede yılllarrrr evvel vardı.![]()
Hayırlı CumalarHayırlı Cumalar:)
Çok geçmiş olsun canımUykusuzumBerbat bir gece geçirdim bir yandan huysuz kız uyutmadı, o daldı bu sefer sırt ağrısından uyku uyuyamadım
![]()
Burda yeni uygulama
Nasılsın canım
Hayırlı Cumalar![]()
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım![]()
Tamam canım görüşürüz
Ben çıkıyorumKuzum da uykusuz yarı açık gözlerle dolanıyor, uyutayım:)
Ne yapacaksın her yolu deniyorsun işte.Ne yapayım canım acıyı acıyla bastırmaya çalıştımİyi bir masaja ihtiyacım var benim
![]()
Çok geriden geliniyor.Burda yeni uygulama
Nasılsın canım
Hayırlı Cumalar![]()
İyiyim canım sağolÇok geriden geliniyor.
İyiyim Nevoş sen de iyisin inşallah.Ne oldu senin profilin düzelmedi mi?
Temizlik hiç bitmez.İyiyim canım sağolKızları kurstan aldım temizlik yapacağım onların yemek yemelerini bekliyorum
Yok düzelmediSenin profilede yazılmıyor
![]()