Çok doğru söylüyorsun heran herşey olabilirDaha yarışmanın bitmesine var, belli olmaz sonuçlar, geçen yarışmada Nevreste de 2.ci sırada ilerliyordu, bir sabah kalktım, 1.liği almış fark atmış herkese![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru söylüyorsun heran herşey olabilirDaha yarışmanın bitmesine var, belli olmaz sonuçlar, geçen yarışmada Nevreste de 2.ci sırada ilerliyordu, bir sabah kalktım, 1.liği almış fark atmış herkese![]()
Hazırlar kaybetme psikolojisine girmeyeÇok doğru söylüyorsun heran herşey olabilir![]()
Daha oyun bitmediHazırlar kaybetme psikolojisine girmeye![]()
İki gündür geziyordumDaha oyun bitmedi
Sen nerelerdesin pek görünmüyorsun![]()
Çok iyi yapmışsın canım arada gezmek eğlenmek lazımİki gündür geziyordum
Dün vialanda gittik bi eğlendim ki sorma, Nefes kesen'e bindim nefesim kesildiAsansöre bindim yanlıkkla, acayip korktum var ya..
Suyun içine dalan sandallara bindik, Islandık, çok güzeldi çok eğlendik
Birde Fatihin Dünyası vardı, acayip emek vermişler, çok beğendim :)
Normal birşey yoktu ki :) Hepsi heyecan verici şeylerÇok iyi yapmışsın canım arada gezmek eğlenmek lazımBen çok korkarım iyi cesaret etmişsin
![]()
Evet iyidirNormal birşey yoktu ki :) Hepsi heyecan verici şeyler
Bütün oyuncaklarda, Allah.. Bismillah sesleri havada uçuşuyorduMillet çığlık çığlığa, arada adranalin de iyidir :)
Bende korkuyorum ama o zevten de kendimi alıkoyamıyorum :) Sıradaki hedefim yamaç paraşütüEvet iyidirAma ben çok korkağım
![]()
Sen de aksiyon çokBende korkuyorum ama o zevten de kendimi alıkoyamıyorum :) Sıradaki hedefim yamaç paraşütü![]()
Daha yarışmanın bitmesine var, belli olmaz sonuçlar, geçen yarışmada Nevreste de 2.ci sırada ilerliyordu, bir sabah kalktım, 1.liği almış fark atmış herkese![]()
Dunden beri benim oylar kipirdamiyor, sanmamÇok doğru söylüyorsun heran herşey olabilir![]()
Beraber gidek miSen de aksiyon çok![]()
Sana selam yok, saat kaç olmuş nerdesin
Esas sen nerdesin.Sana selam yok, saat kaç olmuş nerdesin![]()
Yok ya o dündü, bugün dünün yorgunluğunu atmak için uyudum bol bolEsas sen nerdesin.Bu buradaydım gündüz.
Oh gezip gelmişsin ne güzel.
![]()
Ne ajani kizzYok ya o dündü, bugün dünün yorgunluğunu atmak için uyudum bol bol
O kadar ekşın yaşadıktan sonra, rüyamda ajan olduğumu gördüm![]()
Hayirli aksamlarrrHayırlı Akşamlar![]()
Nefes kesene bindim, hızlı trene bindim, asansöre bindim :) Rüyamda ajandımNe ajani kizz![]()
![]()
![]()
Hayırlı akşamlarHayırlı Akşamlar![]()