• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Mickey:KK8:

Profile mesaj yazılması için ayarlarını düzenlemen gerekiyor.Ben düzenledim oldu...:KK36:

index.php

Nevoş profil sayfanızdaki detayları tüm ziyaretçiler diyor,onu düzeltsene hayatım sadece üyeler yapabilirsin.
Dışaedan herkes görüp okuyor o zmaan

Ben niye yanlış gördüm ki..Geçenlerde orası aktif değildi çünkü,şimdi yapılmış :KK60:

Kolay gelsinnnn nevoşumm
Evet Ablam şimdi kontrol ettim seninde benimde profilime girilmiyor:D
Sağol Ablam çok ufak bir işim kaldı sonra yemek yapacağım:kk77:
Siz oyları toplamaya devam edin daha vakit var:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:KK68::KK68::KK68::KK68:

heexee heexee iyi gidiyor.. cadııım da çok iyi tarif çıkardı :KK37:işin gerçeği o da alabilir diye düşünüyorum yakınız da hayırlısı neyse o olsun hanımannem bakalım :KK36:
Aramizda 3 oy fark varken belki diyordum ama sen almis basini gitmissin:KK53:
Simdiden tebrik ederim dilara:KK37: Pek eglenceliydi benim icin:KK19:

Ben seni düşündüğümden diyorum, çorbada 1. olursam sonrakine katılmam sende 1 rakibi elemiş olursun:KK53:
Nerden 2.:KK70:
Bak bu mantikli haci:KK53:
Simdiki yarismada ikinci:110: Ensesindeydim, belki dedim neden olmasin dedim 3 fark var kaparim dedim pink, bir de bugun ne goreyim:63:
Hazir dilara yokken oylarini mi calmaya calissam, 4 oyunu calsam 1. benim:confused:

Bak bu mantikli haci:KK53:
Simdiki yarismada ikinci:110: Ensesindeydim, belki dedim neden olmasin dedim 3 fark var kaparim dedim pink, bir de bugun ne goreyim:63:
Hazir dilara yokken oylarini mi calmaya calissam, 4 oyunu calsam 1. benim:confused:
Daha yarışmanın bitmesine var, belli olmaz sonuçlar, geçen yarışmada Nevreste de 2.ci sırada ilerliyordu, bir sabah kalktım, 1.liği almış fark atmış herkese:KK53:

Back
X