- 7 Ocak 2014

- 3.767

- 3.477

- 248

Rica ederim Diloşum, hak ettin 1.liği![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim Diloşum, hak ettin 1.liği![]()
İyiyim canımteşekkürler... nasılsın nasıl gidiyor abla?
Kazen'e yazdım canım ilk fırsatta açar konuyu inşaallahNevoşum
Ne zaman açılacak yeni kategori canım![]()
Evet çorbalarsağol ablam benim... yeni kategori çorbalarrr![]()
teşekkür ederim yasemincim çok sağol
tebrik ederim dilarateşekkür ederim yasemincim çok sağol![]()
çok teşekkürler miskamber.. oy verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim ,çok sağoltebrik ederim dilara![]()
ne demek.çok teşekkürler miskamber.. oy verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim ,çok sağol![]()
tebriklerr.. kazanacağını biliyordum emek vardı işin ucundaa..çok teşekkürler miskamber.. oy verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim ,çok sağol![]()
çok sağol canım,teşekkürlertebriklerr.. kazanacağını biliyordum emek vardı işin ucundaa..
dilos tebrik ederim canım , hakkıyla aldın :)çok sağol canım,teşekkürler![]()
Naber Benim O Uslu durmuyorsunnevos , efser , vuslat oylarınızla bana destek oldugunuz icin cok tesekkur ederim :)
sizin gibi mutfakta usta isimlerin oylarını almak beni cok mutlu etti cok tesekkur ederim :)
norvecli canım arkadasım destegin icin sanada cok cok tesekkur ederim , mutlu ettin beni tatlım :)
iyim tatlım .Naber Benim O Uslu durmuyorsun![]()
Mune abla mı verdi?iyim tatlım .
sorma ya 4 gun cezamı veilir insana "gunah " ya![]()
yok oyumu ona kullanmayacagım cezalı oMune abla mı verdi?
En eli maşalıda oyunu alır artık
Birdahada yarışma arefesinde 2 defa düşünResmi attığın senmiydin?
Yok canım katılmadım. Poz süper ya ben internetten bi ünlünün resmini indirdin sandımyok oyumu ona kullanmayacagım cezalı o
evet benim tatlIm , kazen gazwtw istedi diye gazetemode aldım elime ama yetisemedik ,birdahakine artık :)
sen katıldın mı? tatlım .