Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim, yap gel hadi :) Yarına anca açılacak heraldepinkstrap tskler canm
Eşindemi oturuyor o saate kadar,daha vakitli uyusanız düzenli olursunuz.Bana neden kızıyorsun, ona kızsaat 5 te hadi uyuyalım diyo, ben o saatte uyusam 7 de kalıp kavhaltı hazırlayamam, o da işe geç kalır
![]()
Hayırlısı olsun canımDüzensizliğim yok, ondan yoktur diye düşündüm. Nasip tabi
Yok size torun falan, Diloş yapsın o daha meraklı![]()
Evett.. O bozuyor zaten düzenimi. Pc başında çalışıyor sabaha kadar, hadi diyorum, yok şuda bitsin, bunuda yapayım derken saat 5 oluyor..Eşindemi oturuyor o saate kadar,daha vakitli uyusanız düzenli olursunuz.
Hayırlısı olsun canım
Bak yine laf çarpıyorTorun değil yeğen
![]()
Analı kızlı yap :)Rica ederim, yap gel hadi :) Yarına anca açılacak heralde
En yakin zamanda yapicam bakalim canim :)) önce hangi corbayi yapmaliyim onu bulayimda :)
Nasıl dayanıyor o kadar saat oturmaya,sen yat olmazsa sabahta rahat kalkarsınEvett.. O bozuyor zaten düzenimi. Pc başında çalışıyor sabaha kadar, hadi diyorum, yok şuda bitsin, bunuda yapayım derken saat 5 oluyor..
Yiğen tabi.. Annesinden daha taş Teyzeleri
![]()
Onsuz yatağa girmeye alışmak istemiyorum, gündüz salonda uyurum mesela.. Kolay kolay o olmadan yatağa girmemNasıl dayanıyor o kadar saat oturmaya,sen yat olmazsa sabahta rahat kalkarsın
Arada eşler beraber aynı anda yatmayabilir anlarımda,tek başınada olmaz yani anca berabwr kanca beraber olsun dimi.Onsuz yatağa girmeye alışmak istemiyorum, gündüz salonda uyurum mesela.. Kolay kolay o olmadan yatağa girmem
Aslında ilk başlardaki amacım beni uykusuz bırakmaya kıyamaz, erken uyuyalım der diyeydi ama benden kararlı çıktı![]()
Bende bilmiyorum ki adı aklıma geldi yazdımAnalı kızlı yap :)
Aklıma garip garip çorba isimleri geliyor, çoğunu görmedim bile
pinkstrap kiz hayatimda yemedim de yapmadimda hic bilmiyorum valla nasip bisey:))
Katılıyorum.. Yanında oluyorum da uyumuyorumArada eşler beraber aynı anda yatmayabilir anlarımda,tek başınada olmaz yani anca berabwr kanca beraber olsun dimi.![]()
Bende yapıyor bilemedim ki..Bende bilmiyorum ki adı aklıma geldi yazdım
Araştır birazcık, güzel bir tarif bulursun, kendi mutfağına geçtin nasılsa
Alinti yapmiyor nedense aynen canim kendi mutfagima geçtim çok şükür bakalim arastirayim nler cikacak
Bşir an önce düzeninizi kurun,gerçiişleride vardır ama nereye kadar gider böyle,gün de ölüyor zatenKatılıyorum.. Yanında oluyorum da uyumuyorumİnşallah, işlerini düzene sokarsa, bizde düzeliriz, böyle yorucu oluyor, günden birşey anlamıyorum. Hiç birşey yapasım gelmiyor
![]()
Selam kızlar.
Pink tarifini gördüm.![]()
Evett özledim seni nerelerdesinBiri Meg'mi dedi![]()