• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bana neden kızıyorsun, ona kız:KK61: saat 5 te hadi uyuyalım diyo, ben o saatte uyusam 7 de kalıp kahvaltı hazırlayamam, o da işe geç kalır:KK35:

Rica ederim, yap gel hadi :) Yarına anca açılacak heralde:KK60:
En yakin zamanda yapicam bakalim canim :)) önce hangi corbayi yapmaliyim onu bulayimda :)

Nasıl dayanıyor o kadar saat oturmaya,sen yat olmazsa sabahta rahat kalkarsın
Onsuz yatağa girmeye alışmak istemiyorum, gündüz salonda uyurum mesela.. Kolay kolay o olmadan yatağa girmem:KK51:
Aslında ilk başlardaki amacım beni uykusuz bırakmaya kıyamaz, erken uyuyalım der diyeydi ama benden kararlı çıktı:KK53::KK70:

Onsuz yatağa girmeye alışmak istemiyorum, gündüz salonda uyurum mesela.. Kolay kolay o olmadan yatağa girmem:KK51:
Aslında ilk başlardaki amacım beni uykusuz bırakmaya kıyamaz, erken uyuyalım der diyeydi ama benden kararlı çıktı:KK53::KK70:
Arada eşler beraber aynı anda yatmayabilir anlarımda,tek başınada olmaz yani anca berabwr kanca beraber olsun dimi. :KK8:

Arada eşler beraber aynı anda yatmayabilir anlarımda,tek başınada olmaz yani anca berabwr kanca beraber olsun dimi. :KK8:
Katılıyorum.. Yanında oluyorum da uyumuyorum:KK22: İnşallah, işlerini düzene sokarsa, bizde düzeliriz, böyle yorucu oluyor, günden birşey anlamıyorum. Hiç birşey yapasım gelmiyor:mad:

Bende bilmiyorum ki adı aklıma geldi yazdım:KK70:
Araştır birazcık, güzel bir tarif bulursun, kendi mutfağına geçtin nasılsa:KK66:
Alinti yapmiyor nedense aynen canim kendi mutfagima geçtim çok şükür bakalim arastirayim nler cikacak

Bende bilmiyorum ki adı aklıma geldi yazdım:KK70:
Araştır birazcık, güzel bir tarif bulursun, kendi mutfağına geçtin nasılsa:KK66:
Alinti yapmiyor nedense aynen canim kendi mutfagima geçtim çok şükür bakalim arastirayim nler cikacak
Bende yapıyor bilemedim ki..
Dört gözle bekliyorum kategorinin açılmasını:KK73:

Back
X