Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bana neden kızıyorsun, ona kız saat 5 te hadi uyuyalım diyo, ben o saatte uyusam 7 de kalıp kahvaltı hazırlayamam, o da işe geç kalır

Rica ederim, yap gel hadi :) Yarına anca açılacak heralde
En yakin zamanda yapicam bakalim canim :)) önce hangi corbayi yapmaliyim onu bulayimda :)

Nasıl dayanıyor o kadar saat oturmaya,sen yat olmazsa sabahta rahat kalkarsın
Onsuz yatağa girmeye alışmak istemiyorum, gündüz salonda uyurum mesela.. Kolay kolay o olmadan yatağa girmem
Aslında ilk başlardaki amacım beni uykusuz bırakmaya kıyamaz, erken uyuyalım der diyeydi ama benden kararlı çıktı

Arada eşler beraber aynı anda yatmayabilir anlarımda,tek başınada olmaz yani anca berabwr kanca beraber olsun dimi.

Arada eşler beraber aynı anda yatmayabilir anlarımda,tek başınada olmaz yani anca berabwr kanca beraber olsun dimi.
Katılıyorum.. Yanında oluyorum da uyumuyorum İnşallah, işlerini düzene sokarsa, bizde düzeliriz, böyle yorucu oluyor, günden birşey anlamıyorum. Hiç birşey yapasım gelmiyor

Bende bilmiyorum ki adı aklıma geldi yazdım
Araştır birazcık, güzel bir tarif bulursun, kendi mutfağına geçtin nasılsa
Alinti yapmiyor nedense aynen canim kendi mutfagima geçtim çok şükür bakalim arastirayim nler cikacak

Bende yapıyor bilemedim ki..
Dört gözle bekliyorum kategorinin açılmasını

Katılıyorum.. Yanında oluyorum da uyumuyorum İnşallah, işlerini düzene sokarsa, bizde düzeliriz, böyle yorucu oluyor, günden birşey anlamıyorum. Hiç birşey yapasım gelmiyor
Bşir an önce düzeninizi kurun,gerçiişleride vardır ama nereye kadar gider böyle,gün de ölüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…