Ayvalık Edremit tarafında.Kazen kazanırsa ikinciye gider ödül.yer neresi bilen yok miiikazen kazanırsa ne olaack kendi kendini tatile mi gönderecek
Biz toptan seni destekleriz.Bunun yanısıra yazında herşey dahil tatile gönderiyorum 5 gün
Evet ya tek başınada tatilin zevki olmazİki kişi olursa giderim büyük bir ihtimalle.Tek olursa istemem.Ne yapayım orada.Hiç sevmem yalnızlığı.
Patron kocam oluyoPatron izin verecekmi bakalım iş yerinden
he öyle mi görmemişimTekmi çiftmi bilmiyorum onu.yeri çanakkale asosmuş,videosu var zaten
ayvalık mı asos muAyvalık Edremit tarafında.Kazen kazanırsa ikinciye gider ödül.
dilossss napıyon kızzzPatron kocam oluyoMalesef ne yzıkkiii bence acır bana tüm yıl çalıştım e bana da yazık Derim duygu sömürü falan yaparım ablam yaa
Çok şükür ablacım iyi ki geldin hoşgeldinBencede sana kalır ablam
İyiyim canım benim, çocuklarda iyi şükürBen de özledim sizi
imzaa senin miydi az önce hani uçurumdan düşen şimdi çıkmıyor amaEvet ya tek başınada tatilin zevki olmazBu arada telefondan yazıyorum kelimeler birbirine giriyor
Bencede miki gidelim çoluk çocuk yok oh misssdilossss napıyon kızzzgel beraber gidek
Aynen dimi.Evet ya tek başınada tatilin zevki olmazBu arada telefondan yazıyorum kelimeler birbirine giriyor
ayvalık mı asos mukazen kazanmaz bence
Bende iyiyim ablacımSelam vuslatçım,iyiyimsağol sen nasılsın
ne fikri yarısını ödemeyi mi teklif edicenBencede miki gidelim çoluk çocuk yok oh misssAcaba fiyatlar çokmudur bi fikrim geldiiii
Biz toptan seni destekleriz.Hatta sana rakip bile çıkmayız bu vaade göre.
Patron kocam oluyoMalesef ne yzıkkiii bence acır bana tüm yıl çalıştım e bana da yazık Derim duygu sömürü falan yaparım ablam yaa
he öyle mi görmemişimhadi bakalımmm
bence de yapamazAynen dimi.
Çok sinir telefondan yazmak.Masaüstü en güzeli.
Kazen güzel yapamaz mı diyorsun yani.
tamam abla kızmaŞoförde tahsis ediyorum kapıdan alacak havaalanına götüreceközel jetim varda söylemesi ayıpp
Tek bırakmaz bu seferde anca beraber kanca beraber der,malum işler yoğun gitme şansın sıfıra indiii
İlk mesajda vardı..
Bende iyiyim ablacımYarışmaya katılıyorsun değil mi
Aynen dimi.
Çok sinir telefondan yazmak.Masaüstü en güzeli.
Kazen güzel yapamaz mı diyorsun yani.
Şoförde tahsis ediyorum kapıdan alacak havaalanına götüreceközel jetim varda söylemesi ayıpp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?