Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ama tatil iki kişilikse giderim.Sınırları zorlarım ona göre.

Şimdi kızlar,çoğunuzun çocuğu var değilmi,malum kış ayındayız okulları filan var..
15 tatilde de kaynana ziyaretine giderseniz,bu tatili unutun o zaman.
Birde çocuklar hasta filan olur mazallah,hiç yerinizden kıpırdamayın bence,kırın dizinizi oturun evde. örgü neyim örün..
Bende o sorun yok,kızım çalışıyor nasılsa tek başına da kalır,olmadı babaanneye gider..
Eeee geriye ne kalıyor bu tatil benim olacakkkk

Yaa çocuk yoksaa hanım ablaamm

Oylarınızı bana verin.Tatil kazansam da gidemem büyük bir ihtimalle.Oy verenlerden birine hediye ederim.Vaatse buyrun vaat.
Niye gidemiyor sun AdracımAdracım
Hadi ben 4 çocukla gidemem  Zaten 1. olmak da hayal bana

Niye gidemiyor sun AdracımAdracım
Hadi ben 4 çocukla gidemem  Zaten 1. olmak da hayal bana
İki kişi olursa giderim büyük bir ihtimalle.Tek olursa istemem.Ne yapayım orada.Hiç sevmem yalnızlığı.

Gelelim vaatlere
Herkese bedava akbil,mahalle aralarına çocuk parkı yapılacak yollar asfaltlanacak,binalar boyanacak kadın günleri yapılacak dolmalar sarmalar yenecek spora gidilecek bunların hepsi ücretsiz olacak..
Bunlar tatilden iyiymiş.

Bencede sana kalır ablam

Aaaa vuslat ablamm nasılsın çıcuklar nasıl Özlemişim seni
İyiyim canım benim, çocuklarda iyi şükür Ben de özledim sizi

Olmazzz

Tatil var ödül olarak.olmaz diyorum bu tatili ben kazanacam gerekirse tehdit bilem ederim

Ben peynirli alayım lütfen
ben kazancam yaaa çoluğum çocuğum da yok ohh tekim de zaten paşalar gibi giderim

yer neresi bilen yok miii kazen kazanırsa ne olaack kendi kendini tatile mi gönderecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…