Kazen bana oy verenleri açıklar görebiliyorsa.Tamam da o kadar oy verende birini nasıl ayırt etcen :)
Katılayım ki eze eze kazan demi
Oylarınızı bana verin.Tatil kazansam da gidemem büyük bir ihtimalle.Oy verenlerden birine hediye ederim.Vaatse buyrun vaat.
hasladim ya tencerede olmaz mi
Ehh azıcık öyle sayılırsınAşk olsun yani kendimi çok gaddar gördüm şimi
Vaat büyükmüş,hadi bakalımm
Cıkksss olmaz,hani bunun sosu nerede
yogurt var sos olarakCıkksss olmaz,hani bunun sosu nerede
Ablaa baktım kimse yok sohbet yok anaa dedim yanlış yere mi geldimNe oldu neden şaşırdın Dilo'şum
Aaaa vuslat ablamm nasılsın çıcuklar nasılMethaba Dilaracım, nehaber
İyidir canım, sen nasılsın
Oğlum okuldan geldi yemeğini hazırlayım
Görüşürüz canım
Şimdi kızlar,çoğunuzun çocuğu var değilmi,malum kış ayındayız okulları filan var..
15 tatilde de kaynana ziyaretine giderseniz,bu tatili unutun o zaman.
Birde çocuklar hasta filan olur mazallah,hiç yerinizden kıpırdamayın bence,kırın dizinizi oturun evde.örgü neyim örün..
Bende o sorun yok,kızım çalışıyor nasılsa tek başına da kalır,olmadı babaanneye gider..
Eeee geriye ne kalıyor bu tatil benim olacakkkk
Niye gidemiyor sun AdracımOylarınızı bana verin.Tatil kazansam da gidemem büyük bir ihtimalle.Oy verenlerden birine hediye ederim.Vaatse buyrun vaat.
İki kişi olursa giderim büyük bir ihtimalle.Tek olursa istemem.Ne yapayım orada.Hiç sevmem yalnızlığı.Niye gidemiyor sun AdracımAdracım
Hadi ben 4 çocukla gidemem Zaten 1. olmak da hayal bana
Yaa çocuk yoksaa hanım ablaamm
Bunlar tatilden iyiymiş.Gelelim vaatlere
Herkese bedava akbil,mahalle aralarına çocuk parkı yapılacakyollar asfaltlanacak,binalar boyanacak kadın günleri yapılacak dolmalar sarmalar yenecek spora gidilecek bunların hepsi ücretsiz olacak..
Bencede sana kalır ablamŞimdi kızlar,çoğunuzun çocuğu var değilmi,malum kış ayındayız okulları filan var..
15 tatilde de kaynana ziyaretine giderseniz,bu tatili unutun o zaman.
Birde çocuklar hasta filan olur mazallah,hiç yerinizden kıpırdamayın bence,kırın dizinizi oturun evde.örgü neyim örün..
Bende o sorun yok,kızım çalışıyor nasılsa tek başına da kalır,olmadı babaanneye gider..
Eeee geriye ne kalıyor bu tatil benim olacakkkk
İyiyim canım benim, çocuklarda iyi şükürAaaa vuslat ablamm nasılsın çıcuklar nasılÖzlemişim seni
Selam Ablacım, nasılsın
ben kazancam yaaa çoluğum çocuğum da yok ohh tekim de zaten paşalar gibi giderimOlmazzz
Tatil var ödül olarak.olmaz diyorum bu tatili ben kazanacamgerekirse tehdit bilem ederim
Ben peynirli alayım lütfen
Bunlar tatilden iyiymiş.
Bencede sana kalır ablam
İyiyim canım benim, çocuklarda iyi şükürBen de özledim sizi
ben kazancam yaaa çoluğum çocuğum da yok ohh tekim de zaten paşalar gibi giderim
yer neresi bilen yok miiikazen kazanırsa ne olaack kendi kendini tatile mi gönderecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?