- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.099
- 1.423
- 60
Ama ablacım şu da bi gerçek sıkıntılı bi mesleğimiz var güvenlik açısındam tek bi yere gidemem yani daha iki gün önce tehdit edildik evde kaldım iki gün çalışmadım bizim iş sıkıntı yaaa
Mühendisim dağın doruklarında çalışıyorumne iş yapıyosun ki
Tarifiii görelimmmmÇok iddalı rakipler var valla birinci olanı alkışlamak lazım bu kategoride
ooo dişe diş kana kan demek haaE sen kazan gör bak duvarına duvarına vurcam gecenin köründeee
Valla abla cahil imsan çok ne yazıkki konuşarak anlaşamayan insan kesimi kalkıp insanı eşi çocuğuyla tehdit ediyor işteGüvenlik sorunu varsa tek başına çıkma zaten riskli olur..
Allah saklasın canım ya..
Savaşalım mikiiii sana tatilde eşlik etcem yaz bunu bi yere kazanırsanooo dişe diş kana kan demek haa
ayyy allaha emanet valla korkmuyomusunMühendisim dağın doruklarında çalışıyorum
Savaşalım mikiiii sana tatilde eşlik etcem yaz bunu bi yere kazanırsanKomoooon babyy
Neden olmasınki tarifini sergilede gerisi beğeniye kalmış olmıcak deme yanii:)bencede yaa
gerçi ben kendimi iddialı görüyorum ama çokta tırrrrrrrrrsıyorum
Yok alıştım geçen sene çalıştığım masada tehdit edildimayyy allaha emanet valla korkmuyomusun
Evet canım benim imzam, güzel değil mivuslattt
imzaa senin miydi az önce hani uçurumdan düşen şimdi çıkmıyor ama
çok güzelmiş diyecektimm
Katılıyormuşum vuslatım hediye süper baksana
Canım kusura bakma, telefondan yazdığım için geriden geliyordumniye bana cevap yok
ooo dişe diş kana kan demek haa
Valla abla cahil imsan çok ne yazıkki konuşarak anlaşamayan insan kesimi kalkıp insanı eşi çocuğuyla tehdit ediyor işteÇoğu cesaret edip yapmıyor bişi ama rahatsız edici korku içinde oluyor insan
aman bol bol ayetel kürsi oku eksik etmeYok alıştım geçen sene çalıştığım masada tehdit edildimAman öldüründe erkenden gidelim Ya korkmuyorum ama huzursuz oluyorum tabi evde tekken çok korkarım o yüzden
Aynen ablacım hukuki olarak da koruyoruz kendimizi malum belli olmaz yani .. Eşim olmasayd ı çalışmazdıö zaten şehirde çalışırdım merkezde
Cahille uğraşmak daha tehlikelidir,bilirsin ki boş atıp tutar ama yinede dikkatli olmak ta fayda var..
Evet canım benim imzam, güzel değil mi
Evet ablacım hediye süperKazanıp gidebilecekler çok şanslı
Canım kusura bakma, telefondan yazdığım için geriden geliyordumMasaüstüne geçtim o da yarım saatte ancak açıldı
Hatim indiriyom hergün sağ salim gelek diyeeeaman bol bol ayetel kürsi oku eksik etme
pis adamlar
Aynen ablacım hukuki olarak da koruyoruz kendimizi malum belli olmaz yani .. Eşim olmasayd ı çalışmazdıö zaten şehirde çalışırdım merkezde
Ama içimden bi ses bu yarışmayı protokolden biri alcak diyor adra ,hanım abla öyle değil mi ?Hak eden kazansın diyorumigitsin güzelcene tatilini yapıp dönsün
Oy için aceleci davranmışımGelelim vaatlere
Herkese bedava akbil,mahalle aralarına çocuk parkı yapılacakyollar asfaltlanacak,binalar boyanacak kadın günleri yapılacak dolmalar sarmalar yenecek spora gidilecek bunların hepsi ücretsiz olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?