Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .

Güvenlik sorunu varsa tek başına çıkma zaten riskli olur..
Allah saklasın canım ya..

Güvenlik sorunu varsa tek başına çıkma zaten riskli olur..
Allah saklasın canım ya..
Valla abla cahil imsan çok ne yazıkki konuşarak anlaşamayan insan kesimi kalkıp insanı eşi çocuğuyla tehdit ediyor işte Çoğu cesaret edip yapmıyor bişi ama rahatsız edici korku içinde oluyor insan

vuslattt

imzaa senin miydi az önce hani uçurumdan düşen şimdi çıkmıyor ama

çok güzelmiş diyecektimm
Evet canım benim imzam, güzel değil mi

Katılıyormuşum vuslatım hediye süper baksana

Evet ablacım hediye süperKazanıp gidebilecekler çok şanslı

niye bana cevap yok
Canım kusura bakma, telefondan yazdığım için geriden geliyordumMasaüstüne geçtim o da yarım saatte ancak açıldı

ooo dişe diş kana kan demek haa

Valla abla cahil imsan çok ne yazıkki konuşarak anlaşamayan insan kesimi kalkıp insanı eşi çocuğuyla tehdit ediyor işte Çoğu cesaret edip yapmıyor bişi ama rahatsız edici korku içinde oluyor insan

Cahille uğraşmak daha tehlikelidir,bilirsin ki boş atıp tutar ama yinede dikkatli olmak ta fayda var..

Hak eden kazansın diyorumigitsin güzelcene tatilini yapıp dönsün

O kadar uğraştım pc yi açıp rahat rahat yazmak için, şimdi gidiyorum kızımı uyutmaya
Tatlı sohbetler

Gelelim vaatlere
Herkese bedava akbil,mahalle aralarına çocuk parkı yapılacak yollar asfaltlanacak,binalar boyanacak kadın günleri yapılacak dolmalar sarmalar yenecek spora gidilecek bunların hepsi ücretsiz olacak..
Oy için aceleci davranmışım Fikrimi değiştirdim, bütün vaatleri göreyim, birde yemeklerinizi görelim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…