- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.099
- 1.423
- 60
Ama içimden bi ses bu yarışmayı protokolden biri alcak diyor adra ,hanım abla öyle değil mi ?
Hani senin makarnan?Ama içimden bi ses bu yarışmayı protokolden biri alcak diyor adra ,hanım abla öyle değil mi ?
Oy için aceleci davranmışımFikrimi değiştirdim, bütün vaatleri göreyim, birde yemeklerinizi görelim tabi
Geçen sene kötü bi yerdeydi hatta şehit verdik orda iş arkadaşlarımızdan bu sene bölgesel olarak tehdit yok karadeniz sonuçta bu taraf burda da bireysel tehlike var .. Mesela şantiyemizde geçen hafta bi hırsızlık oldu yapan şahsı eşim işten çıkardı adam akşamına bizim evin önündeymişdeee falan da filanda mesaj atıyordu biZe ..Görev yaptığınız yer tehlikelibir yerdemi yoksa..
Eşin olmasaydı zaten oralarda kalınmaz herhalde..
Pinko hafta sonu yapcam inşallah tarifim hazırrHani senin makarnan?
Sen ne tatlıymışsın ya, ben ilk gördüğümde hiç öyle gelmemiştin banaYemekler en sona
İyiymiş o zaman :) Ağır toplar katılıyor tarifini sağlam tutPinko hafta sonu yapcam inşallah tarifim hazırr
Öyle olcak işte herkes çok ciddiye aldı süper tarifler geldi gelecekBileğinin gücüyle kazansın bu yarışmayı diyorum..
Geçen sene kötü bi yerdeydi hatta şehit verdik orda iş arkadaşlarımızdan bu sene bölgesel olarak tehdit yok karadeniz sonuçta bu taraf burda da bireysel tehlike var .. Mesela şantiyemizde geçen hafta bi hırsızlık oldu yapan şahsı eşim işten çıkardı adam akşamına bizim evin önündeymişdeee falan da filanda mesaj atıyordu biZe ..
Sen ne tatlıymışsın ya, ben ilk gördüğümde hiç öyle gelmemiştin bana
Hiç sorma tüm protokol burdaİyiymiş o zaman :) Ağır toplar katılıyor tarifini sağlam tut
alıntıları kaçırdım kaç sayfa geçmiş
Dilaraginosss tamam bekliyorum hadi hodri meydan
@Vuslat79 rica ederim canım ne demekk
HanimKelesimiGetir
Öyle olcak işte herkes çok ciddiye aldı süper tarifler geldi gelecek
Ya vurarsanNe tehlikeli şeyler bunlar,yinede gözünüzü dört açın bence,insanlara güven olmuyor artık..
Nasıl gelmiştim sana anlatsana dinleyim biraz..
Sorma abla konuşalım bi ara neler neler oluyor .. Sikkat ediyoruz ablacım sağolNe tehlikeli şeyler bunlar,yinede gözünüzü dört açın bence,insanlara güven olmuyor artık..
Nasıl gelmiştim sana anlatsana dinleyim biraz..
selam bende akrep kadınıyımYa vurarsan
Nickin değişik ya, avatarda sıra dışı il önceleri itici gelmişti
Sonra ama yorumlarını gördükçe, sohbette karşılaştıkça falan öyle değilmişsin
Ben bi grip oldum evlere şenlik :) Her sabah bugün geçecek diye kalkıyorum daha kötü oluyor, evde yemek yapamıyorum ki yarışmaya yemek yapayım
Hiç sorma tüm protokol burdaBittim ama nevoş sultanada söZüm var katılcam bakalım sonunuz hayırlı ola Sen ? Katılmıyo musun yoksaaa
Bende farkettim
Genelde de tar,fler hep aynı kaç gündür bakıyorum ya kıymalı ya peynirli trifler var
Ya vurarsan
Nickin değişik ya, avatarda sıra dışı il önceleri itici gelmişti
Sonra ama yorumlarını gördükçe, sohbette karşılaştıkça falan öyle değilmişsin
Bendensinselam bende akrep kadınıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?