Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Görev yaptığınız yer tehlikelibir yerdemi yoksa..
Eşin olmasaydı zaten oralarda kalınmaz herhalde..
Geçen sene kötü bi yerdeydi hatta şehit verdik orda iş arkadaşlarımızdan bu sene bölgesel olarak tehdit yok karadeniz sonuçta bu taraf burda da bireysel tehlike var .. Mesela şantiyemizde geçen hafta bi hırsızlık oldu yapan şahsı eşim işten çıkardı adam akşamına bizim evin önündeymişdeee falan da filanda mesaj atıyordu biZe ..

Ne tehlikeli şeyler bunlar,yinede gözünüzü dört açın bence,insanlara güven olmuyor artık..

Sen ne tatlıymışsın ya, ben ilk gördüğümde hiç öyle gelmemiştin bana

Nasıl gelmiştim sana anlatsana dinleyim biraz..

Ne tehlikeli şeyler bunlar,yinede gözünüzü dört açın bence,insanlara güven olmuyor artık..

Ya vurarsan
Nickin değişik ya, avatarda sıra dışı ilk önceleri itici gelmişti
Sonra ama yorumlarını gördükçe, sohbette karşılaştıkça falan öyle değilmişsin

Sorma abla konuşalım bi ara neler neler oluyor .. Sikkat ediyoruz ablacım sağol Ya bu arada hanım abla böle kıGın asabi gibi geliyoda hiçde öle değil bence nickini değiştir abla insan bi korkuyo sana yorum yapmadan önce

Hiç sorma tüm protokol burda Bittim ama nevoş sultanada söZüm var katılcam bakalım sonunuz hayırlı ola Sen ? Katılmıyo musun yoksaaa
Ben bi grip oldum evlere şenlik :) Her sabah bugün geçecek diye kalkıyorum daha kötü oluyor, evde yemek yapamıyorum ki yarışmaya yemek yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…