- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Oy kıyamam geçmiş olsun bende hastayım bugün toparlandım biraz bana da bal Zencefil iyi geldi içsene sendeBen bi grip oldum evlere şenlik :) Her sabah bugün geçecek diye kalkıyorum daha kötü oluyor, evde yemek yapamıyorum ki yarışmaya yemek yapayım
bence deBendensin
Akrep olmak ayrıcalık ya
Bende farkettim
offf tarifimi buldum aslında ama tarife bişeyler katmalıyım çok iddialı olmalıyım oh my god
hiii söylemem sürprizi kaçarBir tane bıldum da makinesi lazım onunda,içine katılan ıvır zıvırlar fena
2 tane adayım var şimdilikbir tanesi olacak ama söylemem
Kulağıma söylesene valla kimseye demem
Evet ters yorumlarına denk gelmiştim zaten, ondandı o düşünce, yoksa durduk yere görüpte aa ne itici demedimGenelde asabi bilirler beni,anında atarlanırım cezayı keserimsen nevoşaaa sor bak beni ne diyecek
İşte o ıvır zıvırlar kafayı bi milyon yapıyo acaba yapsammı değiştirsemmi felanBir tane bıldum da makinesi lazım onunda,içine katılan ıvır zıvırlar fena
2 tane adayım var şimdilikbir tanesi olacak ama söylemem
Kulağıma söylesene valla kimseye demem
Ben ondan geçen 1 kaşık yedim, anamm yandım, o nasıl tat öyle. Bal bile yumuşatamamış tadı, kv çok mu koymuş zencefili bilmiyorum ama iğrençtiOy kıyamam geçmiş olsun bende hastayım bugün toparlandım biraz bana da bal Zencefil iyi geldi içsene sende
:) 28 yaşındayım Sen?bence dekaç yaşındasın
izdivaç gibi oldu ama neyse
bende 23 :) memnun oldumBen ondan geçen 1 kaşık yedim, anamm yandım, o nasıl tat öyle. Bal bile yumuşatamamış tadı, kv çok mu koymuş zencefili bilmiyorum ama iğrençti
:) 28 yaşındayım Sen?
Bende memnun oldum canımbende 23 :) memnun oldum
Ama pinko işte oseni canlansırıyo çok koymuşta olabilir bir iki adet ıfak boy kuru zencefili kaynat sen içinde çok bekletme al o suyu bi kaşık balla karıştırıp dik kafaya öyle acı olmuyo senin annen fazla koymuştur yaaaBen ondan geçen 1 kaşık yedim, anamm yandım, o nasıl tat öyle. Bal bile yumuşatamamış tadı, kv çok mu koymuş zencefili bilmiyorum ama iğrençti
Ayvayı deneyeyim birde :) Onun tadı ne kadar kötü olabilir kiAma pinko işte oseni canlansırıyo çok koymuşta olabilir bir iki adet ıfak boy kuru zencefili kaynat sen içinde çok bekletme al o suyu bi kaşık balla karıştırıp dik kafaya öyle acı olmuyo senin annen fazla koymuştur yaaaBeni bugün o iyi yaptı ya fenaydım ağız burun alıyodu Birde ayva kabuğunu kaynatıp iç gribe çok iyi yada bana çok iyi
Sorma abla konuşalım bi ara neler neler oluyor .. Sikkat ediyoruz ablacım sağolYa bu arada hanım abla böle kıGın asabi gibi geliyoda hiçde öle değil bence nickini değiştir abla insan bi korkuyo sana yorum yapmadan önce
Ben bi grip oldum evlere şenlik :) Her sabah bugün geçecek diye kalkıyorum daha kötü oluyor, evde yemek yapamıyorum ki yarışmaya yemek yapayım
hiii söylemem sürprizi kaçar
Evet ters yorumlarına denk gelmiştim zaten, ondandı o düşünce, yoksa durduk yere görüpte aa ne itici demedim
Tehlike arzedenlere bulaşmıyorum
İşte o ıvır zıvırlar kafayı bi milyon yapıyo acaba yapsammı değiştirsemmi felan
Ya ben bişi söylicem gerçekten çevre kirliliği olıyorum kusuruma bakmayın telefondan çok Zor yazıyorum hatta yazamıyorum abuk sabuk kelimeler oluyo
İstanbulda oturuyorum 11 aylık evliyim :) Sen bekarsındır heralde?Olsun canım biz seni anlıyoruzYazıbilimci kadar olduk KK da
nerde otuyusoun evli mi bekar mı
bende 23 :) memnun oldum
Ben ondan geçen 1 kaşık yedim, anamm yandım, o nasıl tat öyle. Bal bile yumuşatamamış tadı, kv çok mu koymuş zencefili bilmiyorum ama iğrençti
Teşekkür ederim :) Geçen yedim zencefilli baldan iğrenç geldi tadı :) Grip değilde, kulağımda beze çıktı, o korkutuyor, durduk yere sallanıyorum, deprem mi oldu diye fırlıyorum :) Başım dönüyormuş meğerTahmin ediyorum canım neler olduğunu..
Nickim benden bir parça oldu artıknenemle birbirini tamamlıyorlar
Çok geçmiş olsun havalarda düzensiz gidiyor artık,bal zencefil limon karıştır iç boğazların yumuşar hiç değilse..
Hep diyorum tersim terstir diye,yazılan mesaja göre cevap veriyorum,ama kırmadan incitmeden yapmaya gayret ediyorum yinede..
Geçenlerde birisi bana bir laf söyledi varya,cevap versem onun seviyesine inecem hemen şikayet ettim ..
Aradaki sadece peynir farkı yani
aa yeni daha mutluluklarİstanbulda oturuyorum 11 aylık evliyim :) Sen bekarsındır heralde?
Valla o neneye bayılıuorum bennTahmin ediyorum canım neler olduğunu..
Nickim benden bir parça oldu artıknenemle birbirini tamamlıyorlar
Çok geçmiş olsun havalarda düzensiz gidiyor artık,bal zencefil limon karıştır iç boğazların yumuşar hiç değilse..
Hep diyorum tersim terstir diye,yazılan mesaja göre cevap veriyorum,ama kırmadan incitmeden yapmaya gayret ediyorum yinede..
Geçenlerde birisi bana bir laf söyledi varya,cevap versem onun seviyesine inecem hemen şikayet ettim ..
Aradaki sadece peynir farkı yani
heee öyle miKızımdan küçükmüşsün yaş olarak..
Sende az bişi büyüksün kızımdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?