Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Oy kıyamam geçmiş olsun bende hastayım bugün toparlandım biraz bana da bal Zencefil iyi geldi içsene sende
Ben ondan geçen 1 kaşık yedim, anamm yandım, o nasıl tat öyle. Bal bile yumuşatamamış tadı, kv çok mu koymuş zencefili bilmiyorum ama iğrençti

bence de kaç yaşındasın

izdivaç gibi oldu ama neyse
:) 28 yaşındayım Sen?

Ben ondan geçen 1 kaşık yedim, anamm yandım, o nasıl tat öyle. Bal bile yumuşatamamış tadı, kv çok mu koymuş zencefili bilmiyorum ama iğrençti

:) 28 yaşındayım Sen?
Ama pinko işte oseni canlansırıyo çok koymuşta olabilir bir iki adet ıfak boy kuru zencefili kaynat sen içinde çok bekletme al o suyu bi kaşık balla karıştırıp dik kafaya öyle acı olmuyo senin annen fazla koymuştur yaaa Beni bugün o iyi yaptı ya fenaydım ağız burun alıyodu Birde ayva kabuğunu kaynatıp iç gribe çok iyi yada bana çok iyi

Ya ben bişi söylicem gerçekten çevre kirliliği olıyorum kusuruma bakmayın telefondan çok Zor yazıyorum hatta yazamıyorum abuk sabuk kelimeler oluyo

Ayvayı deneyeyim birde :) Onun tadı ne kadar kötü olabilir ki

Tahmin ediyorum canım neler olduğunu..
Nickim benden bir parça oldu artık nenemle birbirini tamamlıyorlar

Ben bi grip oldum evlere şenlik :) Her sabah bugün geçecek diye kalkıyorum daha kötü oluyor, evde yemek yapamıyorum ki yarışmaya yemek yapayım

Çok geçmiş olsun havalarda düzensiz gidiyor artık,bal zencefil limon karıştır iç boğazların yumuşar hiç değilse..

hiii söylemem sürprizi kaçar

Evet ters yorumlarına denk gelmiştim zaten, ondandı o düşünce, yoksa durduk yere görüpte aa ne itici demedim
Tehlike arzedenlere bulaşmıyorum

Hep diyorum tersim terstir diye,yazılan mesaja göre cevap veriyorum,ama kırmadan incitmeden yapmaya gayret ediyorum yinede..
Geçenlerde birisi bana bir laf söyledi varya,cevap versem onun seviyesine inecem hemen şikayet ettim ..

İşte o ıvır zıvırlar kafayı bi milyon yapıyo acaba yapsammı değiştirsemmi felan

Aradaki sadece peynir farkı yani

Teşekkür ederim :) Geçen yedim zencefilli baldan iğrenç geldi tadı :) Grip değilde, kulağımda beze çıktı, o korkutuyor, durduk yere sallanıyorum, deprem mi oldu diye fırlıyorum :) Başım dönüyormuş meğer
En iyisini yapıyorsun, bende pek cevap vermiyorum, sitenin asayişi çok iyi sağlanıyor, bi kib le sinirini bozmana gerek kalmıyor :)

Valla o neneye bayılıuorum benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…