- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Siz de katılmayı düşünmez misinizEn sevdiğim yemek her çeşidini severek yerim bakalım nasıl tarifler çıkacak herkese başarılar.
İlla asabi adayı olacaksınVradır herhalde demi nevoşşş,acayip sinirlenince dengemi kaybediyorum
Sarışın önceki halim bu..
O daha fena ya ,Harbi güzel bir avatar,ben böyle değilim ama çenem çalışırrr
Her çeşidini seviyorsanız, her çeşidini biliyorsunuzdur. Sizden sağlam yarışmacı olurEn sevdiğim yemek her çeşidini severek yerim bakalım nasıl tarifler çıkacak herkese başarılar.
Görüşürüz canımSultanlar , hatunlar , cici kızlar ben kaçtım öpüldünüz lafa daldım yemek yapmayı unuttum hoşçakalın
İlla asabi adayı olacaksın
O daha fena ya ,
Ama en Sevdiğim el hareketide o , arada Yaparım ben , ekrana çok yaptığım olmuştur
hu huuuuSen gelirsin biliyorum seniRakiplerin korksun senden Tavuk yemekleri 1.miz
Evet öyle bir smile yokNe yapayım aday gösteriyorlar nevoş yaaa
Çene burada çalışıyorda hareket olmuyor,
Âmin ablacımAllah hep güldürsün seni
Evet öyle bir smile yok
Bu arada yazdım ben seni enlere :)
Ben yokum bu kategoridehu huuuusen katılmıyo musunnn
hanımanne bak seni bulduuumm bende böle olcammmÇok mersi hayatım sağol,yazan ellerin dert görmesin
Canım Kazen yarışmaya katılacak en çok bu konuşuldubu kadar sayfa ne makrnasi konusuldu merak ediyorum ama okumaya useniyorum
benim favori makarnam lazanya onu kim yaparsa oyum onundur :
hediyeyi gordum valla agzim açik kaldi : ) kazanana simdiden tebriklerCanım Kazen yarışmaya katılacak en çok bu konuşulduŞap şahane hediyemiz konuşuluyor..
Makatna yapmayı ve yemeyi çok sevenler hep burdalar
3 tarifimiz geldi bileAralarında lazanya var
Sağol canımhediyeyi gordum valla agzim açik kaldi : ) kazanana simdiden tebrikler
gordum laznayayi en kisa surede yapicam , ben abyiliirm ama esim sevmiyor diye yapmiyordum : (
oyle olunca çocuklarda tanimiyor yemegi buyuk kayip valla : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?