Acil servis gibi burasıSağol canım
Daha yarışmanın açılmasına var, iyileşiriz o zaman kadar :) Olmadı @Elif iğnesiyle gelir iyileştirir bizi
Ablam bu kadar güzel olduğunu tahmin etmemişlerdir
Ablam bu kadar güzel olduğunu tahmin etmemişlerdir
Her türlü faydalanabiliyorsun burdan :) Hem tarif öğreniyorsun, hem sohbet ediyorsun, hastaysan iyileşiyorsun, üzgünsen gülümsüyorsun... yok yok anlayacağınAcil servis gibi burası
Kırarsın vallahiÇok güzelim ayol tersini söyleyenin ağzını burnunu dağıtırım
Göster bakim kendi bana, anca öyle güzel derimÇok güzelim ayol tersini söyleyenin ağzını burnunu dağıtırım
Zaten ilk gördüğümde hemen sen aklıma geldin , avatarınla öyle bir iz bıraktın ki , seni hep öyle hayal eder oldum hanım ablaYaşlı hatunnn beaa,imzanın altında yazan yazıya baksana ne yazmışım orada
Kandırdımişteeee
Süper nene oda beğendimm vallabu neneler kesişn kardeştir
Evet burdan ayrılmayın lütfen.Her türlü faydalanabiliyorsun burdan :) Hem tarif öğreniyorsun, hem sohbet ediyorsun, hastaysan iyileşiyorsun, üzgünsen gülümsüyorsun... yok yok anlayacağın
Kırarsın vallahi
Göster bakim kendi bana, anca öyle güzel derim
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
Ayrılmayız tabiEvet burdan ayrılmayın lütfen.Hep şenlikli olsun
Bence kıramazsın ama kırdığını söyleyenler vardır.Kırarım demiiiii
Gördün ya işteee
Ama o sarışın değildiKırarım demiiiii
Gördün ya işteee
Zaten ilk gördüğümde hemen sen aklıma geldin , avatarınla öyle bir iz bıraktın ki , seni hep öyle hayal eder oldum hanım abla
Beni sevmeyenler bırakıp gitsinAyrılmayız tabi
Hastalığı geçtim , üzgünken gülümsediğim hatta kahkaha attığım çok günler oldu , HaklısınHer türlü faydalanabiliyorsun burdan :) Hem tarif öğreniyorsun, hem sohbet ediyorsun, hastaysan iyileşiyorsun, üzgünsen gülümsüyorsun... yok yok anlayacağın
Varmıdır ki acaba :) Herkesle diyalog kuran, dinleyen, şeker gibi hatunsun kovsanda kimse gitmezBeni sevmeyenler bırakıp gitsinYarışmayada katılmasın
Ne güzel duygu sömürüsü yapıyorum
Hastalığı geçtim , üzgünken gülümsediğim hatta kahkaha attığım çok günler oldu , Haklısın
Bence kıramazsın ama kırdığını söyleyenler vardır.Ben hep şeker tarafını gördüm
Ama o sarışın değildi
Sağol canımVarmıdır ki acaba :) Herkesle diyalog kuran, dinleyen, şeker gibi hatunsun kovsanda kimse gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?