Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Nevreste,
benim adaylar buraya gelmedi mi? Kazen'in makarnaya karşı Hanım, Jelesec, nldglp hamlesi yapıyoruz
Hazır Hanım ve Süslü gaza gelmişken yarışmayı unutturma hatunlara Bu kategoride kesin yarışmaları gerekiyor, dur ben yine link atayım onlara

Ablacım hoşgeldin
Hanım Abla buralarda geziniyor ama Kazen'in tarifini görmeden ben tarifimi eklemem diyor..
Jelesec ben katılmam dedi
nldglp katılırım hatta'' kendim açarım makarnayı '' diyerek Kazen'e meydan okuduAma topiğe henüz gelmedi
Sen onları buraya yolla

Keske ben 1. Olsam yaaa,o tatile acayip ihtiyacim var  

Hanım'ı ikna ederim ben, Jelesec'lerin geyik topiği vardı, oraya link attım şimdi, online değiller ama aktif olunca görürler Hmmmm Jelesec'i kışkırtmanın bir yolunu bulmak lazım, bir taktik buluruz

Hanım'ı ikna ederim ben, Jelesec'lerin geyik topiği vardı, oraya link attım şimdi, online değiller ama aktif olunca görürler Hmmmm Jelesec'i kışkırtmanın bir yolunu bulmak lazım, bir taktik buluruz
Tamam Ablacım süper olur
Bu kategori bayağı kalabalık olacak
Kalabalık olduğu zaman daha eğlenceli oluyor

Allah kavuştursun canım
Ooooo süperTamam canım ne zaman istersen bekliyorum
Çocuklar bayram edecekler
Amin canım, sağol Aslında elimde açmayı düşündüm, sonra vazgeçtim Benim bu küçük cadı hiç müsade etmiyor bana Azıcık gözden kaybolsam başlıyor, Annee Annee... diye
Aynen canım

Amin canım, sağol Aslında elimde açmayı düşündüm, sonra vazgeçtim Benim bu küçük cadı hiç müsade etmiyor bana Azıcık gözden kaybolsam başlıyor, Annee Annee... diye
Aynen canım
Allah kolaylık versin canımŞimdi zor zamanları
Ben çıkıyorum canım sonra yine görüşürüz

hanımanne bak seni bulduuumm bende böle olcammmEki Görüntüle 1301249

Bu benim kart halimmmin son demleririiii

İyi akşamlar kızlar, ben mantı açıcam şimdi

Wayyyyyyy süperrrrr bacımmm

bu kadar sayfa ne makrnasi konusuldu merak ediyorum ama okumaya useniyorum
benim favori makarnam lazanya onu kim yaparsa oyum onundur :

Bir tane yapıldı lazanya,diğeri neden olmasın demiiiii

Hadi müdürüm patronu devirecez inşallah zati hodri meydan dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…