- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Yaptım yaptımm yaşasınBizde isteriz
Ellerine sağlık canımYaptım yaptımm yaşasın
Eşim gördü gözleri doldu adamın
Buyur abla bekleriz valla, bu meret tek başına gitmez
Ablacım hoşgeldinNevreste,
benim adaylar buraya gelmedi mi? Kazen'in makarnaya karşı Hanım, Jelesec, nldglp hamlesi yapıyoruz
Hazır Hanım ve Süslü gaza gelmişken yarışmayı unutturma hatunlaraBu kategoride kesin yarışmaları gerekiyor, dur ben yine link atayım onlara
Ablacım hoşgeldin
Hanım Abla buralarda geziniyor ama Kazen'in tarifini görmeden ben tarifimi eklemem diyor..
Jelesec ben katılmam dedi
nldglp katılırım hatta'' kendim açarım makarnayı '' diyerek Kazen'e meydan okuduAma topiğe henüz gelmedi
Sen onları buraya yolla
Ablacım hoşgeldin
Hanım Abla buralarda geziniyor ama Kazen'in tarifini görmeden ben tarifimi eklemem diyor..
Jelesec ben katılmam dedi
nldglp katılırım hatta'' kendim açarım makarnayı '' diyerek Kazen'e meydan okuduAma topiğe henüz gelmedi
Sen onları buraya yolla
Hoşgeldin canım
Hayırlısı canım kimin nasibi varsa o kazanırKeske ben 1. Olsam yaaa,o tatile acayip ihtiyacim var  
Tamam Ablacım süper olurHanım'ı ikna ederim ben, Jelesec'lerin geyik topiği vardı, oraya link attım şimdi, online değiller ama aktif olunca görürlerHmmmm Jelesec'i kışkırtmanın bir yolunu bulmak lazım, bir taktik buluruz
Hoşbuldum canım, nehaberHoşgeldin canım
Hayırlısı canım kimin nasibi varsa o kazanır
İyiyim canım sağol sen nasılsınHoşbuldum canım, nehaber
Ben de iyiyim canımİyiyim canım sağol sen nasılsın
Misafirlerin gitti miBizim makarna tarifi ne zaman geliyor
Allah kavuştursun canımBen de iyiyim canımDün yolcu ettim Nevoşum Tarifim hazır komutanım Müsait bir zaman kolluyorum
Amin canım, sağolAllah kavuştursun canım
Ooooo süperTamam canım ne zaman istersen bekliyorum
Çocuklar bayram edecekler
Allah kolaylık versin canımAmin canım, sağolAslında elimde açmayı düşündüm, sonra vazgeçtim Benim bu küçük cadı hiç müsade etmiyor bana Azıcık gözden kaybolsam başlıyor, Annee Annee... diye
Aynen canım
Amin canım, hepimizeAllah kolaylık versin canımŞimdi zor zamanları
Ben çıkıyorum canım sonra yine görüşürüz
hanımanne bak seni bulduuumm bende böle olcammmEki Görüntüle 1301249
İyi akşamlar kızlar, ben mantı açıcam şimdi
bu kadar sayfa ne makrnasi konusuldu merak ediyorum ama okumaya useniyorum
benim favori makarnam lazanya onu kim yaparsa oyum onundur :
Nevreste,
benim adaylar buraya gelmedi mi? Kazen'in makarnaya karşı Hanım, Jelesec, nldglp hamlesi yapıyoruz
Hazır Hanım ve Süslü gaza gelmişken yarışmayı unutturma hatunlaraBu kategoride kesin yarışmaları gerekiyor, dur ben yine link atayım onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?