- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
tabii katılırdım canım, bu kadar üşengeç olmasaydımEvet çok güzel tarifler geliyor ve gelmeye devam edecekİstersen sende katıl bizim için hiç sakıncası yok
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabii katılırdım canım, bu kadar üşengeç olmasaydımEvet çok güzel tarifler geliyor ve gelmeye devam edecekİstersen sende katıl bizim için hiç sakıncası yok
![]()
Ama katılacaksın
Çok masraflı olacak bu kategori
Yazdıklarınıza dikkat edin lütfen en ufak dil sürçmesi olması![]()
O zaman üşenme bizim için bir makarna yaptabii katılırdım canım, bu kadar üşengeç olmasaydım![]()
Ben dersimi aldımAma katılacaksın
Çok masraflı olacak bu kategori
Yazdıklarınıza dikkat edin lütfen en ufak dil sürçmesi olması![]()
Benim babam rahatsız biliyorsunuz,yürüyemiyorDoktor makarna yemesini öneriyor kas yapıyormuş
![]()
Ama benden kaçamıyorsunuzBen dersimi aldım
İnşaAllah şifa olur canım![]()
Nevoş gözüm de hep pahalı tariflere gidiyor huyum kurusun.Makarna yapacaksın Adra sen de pahalı makarna tarifi yapma lütfen.![]()
Oooo ziyafet var o zamanNevoş gözüm de hep pahalı tariflere gidiyor huyum kurusun.Sınırları zorlayacağız artık ne yapalım.
![]()
Çok uğraşma Adra, yorma kendiniNevoş belimi daha yeni doğrultmuştum diğer yarışmadan şimdi yine belim bükülecek.![]()
Makarna yapacaksın Adra sen de pahalı makarna tarifi yapma lütfen.![]()
Yok ya basit basit.Oooo ziyafet var o zamanBize hiç ikram etmiyorsun
Yakın olsak gelirdim
![]()
Bence de.Çok uğraşma Adra, yorma kendini
![]()
Yormasın değil miÇok uğraşma Adra, yorma kendini
![]()
Ama benden kaçamıyorsunuz
Sağol canım![]()
Yok ya basit basit.Tamam sana da ayırırım artık.
Keşke yakın olsaydık.Hergün sana gelirdim.
![]()
Tamam anlaştıktamamdırrr tarifimi buldum akşam eve gidince yapıyorum inşallah![]()
Demin de bankacı krediye ihtiyacınız var mı diye geldi.Keşke def etmeseydim.Yormasın değil mi
Bu yarışmalar yüzünden adra kredi çekmek zorunda kalacak birgün![]()
Acaba nedir nedir nedir?tamamdırrr tarifimi buldum akşam eve gidince yapıyorum inşallah![]()
Çok teşekkür ederimBence de.Birinci belliymiş zaten.Şimdi zirveden yere mi çakılayım.
Ben zaten yarışmaya destek için katılıyorum.Çok az ya katılan.
![]()
Kazen'e acıyıp oy verenler olursa olmaz o iş.Belli olmaz belki Kazen'den çok oy alırsınız
Ben de size gelirdim![]()