• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Haklısın senden kaçış yok:KK17: Bölüme yeni gelen üyeleri uyatmqk lazım:KK70:

Ben de istiyorum ben de:rolleyes::rolleyes::kk77:
Sakın böyle birşey yapmayın:KK20::KK70:
Demin de bankacı krediye ihtiyacınız var mı diye geldi.Keşke def etmeseydim.:KK70:Neyse taksite gireriz artık.:KK70:
Aman Allah korusun:KK60:Taksitle hallet işlerini:KK70:Annen bizim adımızı çok anıyordur eminim:KK70:

Sakın böyle birşey yapmayın:KK20::KK70:

Aman Allah korusun:KK60:Taksitle hallet işlerini:KK70:Annen bizim adımızı çok anıyordur eminim:KK70:

Peki iki taksite gireyim fazlası beni bozuyor.:-)Annem,kardeşim alttan altta baktılar yarışma adını duyunca.:KK53:Kardeşim ehliyeti hallettin şimdi sıra onda mı dedi.:KK70:

Bence de.:63:Birinci belliymiş zaten.Şimdi zirveden yere mi çakılayım.:KK53:Ben zaten yarışmaya destek için katılıyorum.Çok az ya katılan.:KK70:
Ben kendimi kastetmiştim:27: Ben ekleyene kadar 20 kişi olur herhalde:70:

Yormasın değil mi:KK70:
Bu yarışmalar yüzünden adra kredi çekmek zorunda kalacak birgün:KK70:
Yormasın tabi 1. benim nasılsa:27:
Ben de eşimi iflas ettiricem, her yarışmada tabak çanak alıyorum:70: Ama bu sefer evde olanlarla idare edicem:48:

tamamdırrr tarifimi buldum akşam eve gidince yapıyorum inşallah :KK73::KK73::KK33:
Kolay gelsin şimdiden canım:36:

Peki iki taksite gireyim fazlası beni bozuyor.:-)Annem,kardeşim alttan altta baktılar yarışma adını duyunca.:KK53:Kardeşim ehliyeti hallettin şimdi sıra onda mı dedi.:KK70:
İyi o zaman çok değilmiş:-)Ehliyet işi bitti sayılır bundan sonraki bütçeyi yarışmalara harcayacayım deseydin:KK70:

Ben de öyle düşünüyorum da çaktırmamaya çalışıyorum.:KK70:
Merakla bekliyoruz:-)
Ben kendimi kastetmiştim:KK53: Ben ekleyene kadar 20 kişi olur herhalde:KK70:

Yormasın tabi 1. benim nasılsa:KK53:
Ben de eşimi iflas ettiricem, her yarışmada tabak çanak alıyorum:KK70: Ama bu sefer evde olanlarla idare edicem:KK48:

Kolay gelsin şimdiden canım:KK36:

Vayyyyyy çok iddialısın:KK8::KK9::KK9:
Yarışma bazen işe yarıyor eksikleri tamalıyoruz:KK70:

Ben kendimi kastetmiştim:KK53: Ben ekleyene kadar 20 kişi olur herhalde:KK70:

Yormasın tabi 1. benim nasılsa:KK53:
Ben de eşimi iflas ettiricem, her yarışmada tabak çanak alıyorum:KK70: Ama bu sefer evde olanlarla idare edicem:KK48:

Kolay gelsin şimdiden canım:KK36:

Vuslat gel değiş tokuş edelim tabakları.:KK53:Vintage tabak modası başlatmış oluruz.:KK70:Bir yarışmada sen bir yarışmada ben kullanırız.Tabak akımı da başlatırız.:KK70:

Merakla bekliyoruz:-)

Vayyyyyy çok iddialısın:KK8::KK9::KK9:
Yarışma bazen işe yarıyor eksikleri tamalıyoruz:KK70:
Şaka şaka yarışmacıları korkutmayayım:70: Sapsade bir makarna yapıcam ben:27:

Vuslat gel değiş tokuş edelim tabakları.:KK53:Vintage tabak modası başlatmış oluruz.:KK70:Bir yarışmada sen bir yarışmada ben kullanırız.Tabak akımı da başlatırız.:KK70:
:70:
Ben son 2 yarışmada aynı tabağı kullanıyorum, bu sefer büyük ihtimal aynı tabak olacak:48: Gören acıyacak bana garibin başka tabağı yok diye:70:

Şaka şaka yarışmacıları korkutmayayım:KK70: Sapsade bir makarna yapıcam ben:KK53:

:KK70:
Ben son 2 yarışmada aynı tabağı kullanıyorum, bu sefer büyük ihtimal aynı tabak olacak:KK48: Gören acıyacak bana garibin başka tabağı yok diye:KK70:
Canım tabaklar önemli değil bizim için içindeki önemli:kk77::rolleyes:

Back
X