- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.103
- 1.423
- 60
benim gibi aynı zamandaanapayım korkuyom cidden
görücezzzzzz
iddalı tüm isimler katılcam dedi hanımannem napayım tırstım vallaaKorkacak bişi yok ta tarifleri merak ediyoruz sonuçta
Günaydınlarrrr
Korkacak bişi yok ta tarifleri merak ediyoruz sonuçta
Günaydınlarrrr
haadi ordanbelkideeee şu an tarifimi ekliyorumduuurrr
iddalı tüm isimler katılcam dedi hanımannem napayım tırstım vallaaama sonuç itibari ile makarna yani iş onu soslamak,süslemek...
yaaa şoking demi
napıyosun ablaaa
haadi ordan
concon düşüne düşüne ben süreyi kaçırcam az kaldıBirde seçenek yok çok fazla makarnada kaç gündür bakıyorum nete,haşla süsle püsle olsun da,hani conconlu bişi olsun istiyoruz
Çayımı hüpletiyorum şimdiii
inanmamıştım zatiiiiyaaa şoking demiyok yok yapmadım daha mikicim
kimsecikler yok... bu arada hiç gözün aydın demeyiin
afiyet olsun
inanmamıştım zatiiii
diğer kızlar nerde bu sabah
i
concon düşüne düşüne ben süreyi kaçırcam az kaldı
afiyet olsun
inanmamıştım zatiiii
diğer kızlar nerde bu sabah
nerden bileyimkimsecikler yok... bu arada hiç gözün aydın demeyiinşirket internet problemimiz bitttiiiii artık netteyim
tamam hanımannem süprüüsünü bekliyoruzzSüre var nasılsa dün bir tane buldum belki ondan yaparım süprüz olsun bakalımm
Mersiiiii canım
tamam hanımannem süprüüsünü bekliyoruzz
nerden bileyimheeee iyi iyi hayırlı olsun
Çok bilinen bişey de el açması olabilir belkiiii
ne gülüyon kızz
waauuwww benimde şöle bi geçmişti aklımdan amaa vakit lazım incecik kim açcak onu ama iyi fikir hanımannem sen yaparsın bak bunu
ya canım istedi gülmek miki ne kızıyon.. hadi hadi sende ipucu ver tarifinden bak olmaz böyleene gülüyon kızz
waauuwww benimde şöle bi geçmişti aklımdan amaa vakit lazım incecik kim açcak onu ama iyi fikir hanımannem sen yaparsın bak bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?