- Emoji Skoru
- 3.477
- Puanlar
- 248
ben daha olamadım hiççOlursa ilk defa milli olacammm anacımmmbu tarz şeyler beni bozar
ben daha olamadım hiççteşebbüsde de bulunamadım ama
hanımannem mesela makarnayı evde yapsak oluyo mu ? atıyorumm kelebek makarnayı kendim yapsam kabulmüdür? o makarna olur mu ? tat olarak olmaz belki amaMantı filan denedim de,bu tarifte karar verirsem ilk milli heyecanımı yaşayacağım
ne gerek var kız hazır al makarnayı yaaa sosları önemli sonuçtahanımannem mesela makarnayı evde yapsak oluyo mu ? atıyorumm kelebek makarnayı kendim yapsam kabulmüdür? o makarna olur mu ? tat olarak olmaz belki ama
ya ne biliyim fantastik olabilir ben beceremem de ama hanımannem yapar belki.. güzeol olur... annemde makarna makinası vardı desen desen yapıyodu.. ama o memlkettee...ne gerek var kız hazır al makarnayı yaaa sosları önemli sonuçta
makarna makinası ne kızzzzya ne biliyim fantastik olabilir ben beceremem de ama hanımannem yapar belki.. güzeol olur... annemde makarna makinası vardı desen desen yapıyodu.. ama o memlkettee...
selamSelam kızlar.
Niye dövüyorsun beni.
Makarna makinesinden haberi olmayan bir yemeksever.makarna makinası ne kızzzzaman boşver yaaa
Niye dövüyorsun beni.
hiç görmedimMakarna makinesinden haberi olmayan bir yemeksever.
Telefonla uğraşıyorum.Tanımıyor bilgisayar.Yani tanıyor da içinde resim yok diyor.
nerdesin saat kaç oldu
hiç görmedim
Ben makarnamı yaptım ama bilgisayar tanımıyor telefonu.Resimleri alamıyorum.
niye ki hep öyle atmıyor muydun resiömleriTelefonla uğraşıyorum.Tanımıyor bilgisayar.Yani tanıyor da içinde resim yok diyor.
Tarifler benziyor.Ahım şahım birşey yok yani.umarım benim tarifi yapmadın
hadi bakalım bekliyoruz
Bu telefon başka.İlk defa bununla çektim çekmez olaydım.niye ki hep öyle atmıyor muydun resiömleri
Tarifler benziyor.Ahım şahım birşey yok yani.Olmayacak galiba.Araştırıyorum nette yine olmuyor.
bananeBu telefon başka.İlk defa bununla çektim çekmez olaydım.
Bilmiyorum.Akşam yeğenime gösteririm ya da bilen birini bulursam ona sorarım.
banane
allah allah ne olacak şimciii
aaa nasıl bilmezsiiinmakarna makinası ne kızzzzaman boşver yaaa