Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Haklısın senden kaçış yok Bölüme yeni gelen üyeleri uyatmqk lazım

Ben de istiyorum ben de
Sakın böyle birşey yapmayın
Demin de bankacı krediye ihtiyacınız var mı diye geldi.Keşke def etmeseydim.Neyse taksite gireriz artık.
Aman Allah korusunTaksitle hallet işleriniAnnen bizim adımızı çok anıyordur eminim

Sakın böyle birşey yapmayın

Aman Allah korusunTaksitle hallet işleriniAnnen bizim adımızı çok anıyordur eminim

Peki iki taksite gireyim fazlası beni bozuyor.Annem,kardeşim alttan altta baktılar yarışma adını duyunca.Kardeşim ehliyeti hallettin şimdi sıra onda mı dedi.

Bence de.Birinci belliymiş zaten.Şimdi zirveden yere mi çakılayım.Ben zaten yarışmaya destek için katılıyorum.Çok az ya katılan.
Ben kendimi kastetmiştim Ben ekleyene kadar 20 kişi olur herhalde

Yormasın değil mi
Bu yarışmalar yüzünden adra kredi çekmek zorunda kalacak birgün
Yormasın tabi 1. benim nasılsa
Ben de eşimi iflas ettiricem, her yarışmada tabak çanak alıyorum Ama bu sefer evde olanlarla idare edicem

tamamdırrr tarifimi buldum akşam eve gidince yapıyorum inşallah
Kolay gelsin şimdiden canım

Peki iki taksite gireyim fazlası beni bozuyor.Annem,kardeşim alttan altta baktılar yarışma adını duyunca.Kardeşim ehliyeti hallettin şimdi sıra onda mı dedi.
İyi o zaman çok değilmişEhliyet işi bitti sayılır bundan sonraki bütçeyi yarışmalara harcayacayım deseydin

Ben de öyle düşünüyorum da çaktırmamaya çalışıyorum.
Merakla bekliyoruz

Vayyyyyy çok iddialısın
Yarışma bazen işe yarıyor eksikleri tamalıyoruz

Vuslat gel değiş tokuş edelim tabakları.Vintage tabak modası başlatmış oluruz.Bir yarışmada sen bir yarışmada ben kullanırız.Tabak akımı da başlatırız.

Merakla bekliyoruz

Vayyyyyy çok iddialısın
Yarışma bazen işe yarıyor eksikleri tamalıyoruz
Şaka şaka yarışmacıları korkutmayayım Sapsade bir makarna yapıcam ben

Vuslat gel değiş tokuş edelim tabakları.Vintage tabak modası başlatmış oluruz.Bir yarışmada sen bir yarışmada ben kullanırız.Tabak akımı da başlatırız.

Ben son 2 yarışmada aynı tabağı kullanıyorum, bu sefer büyük ihtimal aynı tabak olacak Gören acıyacak bana garibin başka tabağı yok diye

Canım tabaklar önemli değil bizim için içindeki önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…