Sakın böyle birşey yapmayınHaklısın senden kaçış yokBölüme yeni gelen üyeleri uyatmqk lazım
Ben de istiyorum ben de
Aman Allah korusunDemin de bankacı krediye ihtiyacınız var mı diye geldi.Keşke def etmeseydim.Neyse taksite gireriz artık.
Sakın böyle birşey yapmayın
Aman Allah korusunTaksitle hallet işlerini Annen bizim adımızı çok anıyordur eminim
Ben de öyle düşünüyorum da çaktırmamaya çalışıyorum.Ben Kazen'in güzel bir tarifle geleceğini düşünüyorum
Ben kendimi kastetmiştimBence de.Birinci belliymiş zaten.Şimdi zirveden yere mi çakılayım. Ben zaten yarışmaya destek için katılıyorum.Çok az ya katılan.
Yormasın tabi 1. benim nasılsaYormasın değil mi
Bu yarışmalar yüzünden adra kredi çekmek zorunda kalacak birgün
Kolay gelsin şimdiden canımtamamdırrr tarifimi buldum akşam eve gidince yapıyorum inşallah
İyi o zaman çok değilmişPeki iki taksite gireyim fazlası beni bozuyor.Annem,kardeşim alttan altta baktılar yarışma adını duyunca. Kardeşim ehliyeti hallettin şimdi sıra onda mı dedi.
Tamam anlaştık
Sen neden pro üye değilsin
bakalım akşam göreceğizAcaba nedir nedir nedir?
bence kazen ketçaplı makarna yaparBen Kazen'in güzel bir tarifle geleceğini düşünüyorum
Merakla bekliyoruzBen de öyle düşünüyorum da çaktırmamaya çalışıyorum.
Ben kendimi kastetmiştimBen ekleyene kadar 20 kişi olur herhalde
Yormasın tabi 1. benim nasılsa
Ben de eşimi iflas ettiricem, her yarışmada tabak çanak alıyorumAma bu sefer evde olanlarla idare edicem
Kolay gelsin şimdiden canım
Diğerinden buna geçirebilirsin
yeni açtım ya bunu
bakalım akşam göreceğiz
Bu çok yorucu olurbence kazen ketçaplı makarna yapar
Ben kendimi kastetmiştimBen ekleyene kadar 20 kişi olur herhalde
Yormasın tabi 1. benim nasılsa
Ben de eşimi iflas ettiricem, her yarışmada tabak çanak alıyorumAma bu sefer evde olanlarla idare edicem
Kolay gelsin şimdiden canım
Neyseki arada hediye geldi de çok göze batmıyorum.İyi o zaman çok değilmişEhliyet işi bitti sayılır bundan sonraki bütçeyi yarışmalara harcayacayım deseydin
Vuslat gel değiş tokuş edelim tabakları.Vintage tabak modası başlatmış oluruz. Bir yarışmada sen bir yarışmada ben kullanırız.Tabak akımı da başlatırız.
Görüşürüz canımBen kaçtım kızlarMiniğim yine başladı
Şaka şaka yarışmacıları korkutmayayımMerakla bekliyoruz
Vayyyyyy çok iddialısın
Yarışma bazen işe yarıyor eksikleri tamalıyoruz
Vuslat gel değiş tokuş edelim tabakları.Vintage tabak modası başlatmış oluruz. Bir yarışmada sen bir yarışmada ben kullanırız.Tabak akımı da başlatırız.
Canım tabaklar önemli değil bizim için içindeki önemliŞaka şaka yarışmacıları korkutmayayımSapsade bir makarna yapıcam ben
Ben son 2 yarışmada aynı tabağı kullanıyorum, bu sefer büyük ihtimal aynı tabak olacakGören acıyacak bana garibin başka tabağı yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?