Tamam sana yollayayım görümcen için kırBen kırayım bana yolla
Erkek iste,sadece kendilerinin ki can Eşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee oturduğunu söyledi gün boyu ..Kırıldım işte ben söylediklerini haketmedim
Canım isteyerek söylememiştir.Ne kadar yoruluyorum ne fedakarlıklar veriyorum öyleee oturuyormuşum öyleee bakıyormuşumSinirim tepemde abla yaa
Geçen ev sahibim yollamıştı. Allah kabul etsin de, yiyemedik, çok katıydı, kıvamını tarif etcem aklıma birşey gelmediTamam sana yollayayım görümcen için kır
Napaayım ki başka aynen öyle çekildim köşeyeBir seye sinir olmus, bunla patlamis iste, takilma sen, et lafini cekil kenara, sikma canini bosver
Siz aynı işi yapmıyormuydunuzEşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee oturduğunu söyledi gün boyu ..Kırıldım işte ben söylediklerini haketmedim
Canım isteyerek söylememiştir.O seni kızdırmak istemiştir.
Benim eşimde ben yoruluyorum dediğimde bende çalışıyorum yoruluyorum diyorBen de sana maaş veriyorlar bana maaş veren yok diyorum
Aslında yaparsın canımGeçen ev sahibim yollamıştı. Allah kabul etsin de, yiyemedik, çok katıydı, kıvamını tarif etcem aklıma birşey gelmediSütsüz sütlaç kıvamındaydı, üzüldüm o yüzden, normalde bayılırım aşureye, yapmayı bilmediğimden kendim kalkışmıyorum
Eşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee oturduğunu söyledi gün boyu ..Kırıldım işte ben söylediklerini haketmedim
Fedakarlık yapmayacaksın.Yapmayan daha kıymetli oluyor inan.Yaptıkça daha fazlasını isterler.Ne kadar yoruluyorum ne fedakarlıklar veriyorum öyleee oturuyormuşum öyleee bakıyormuşumSinirim tepemde abla yaa
İsterim tabiAslında yaparsın canımDenemeden bilemezsin Ben sana tarif ederim istersen
Aynı işi yapıyoz o sahaya bakıyo şef, ben hesap kitap yapıp saha kontrolü yapıyorum aslında o benden daha çok ayakta bunu derd etti beyimiz !!Siz aynı işi yapmıyormuydunuzYoksa adama patronluk taslayıp, sıvamı yaptırıyon inşaatlarda
Alttan aldıkça tepeme çıkıyor sankiiFedakarlık yapmayacaksın.Yapmayan daha kıymetli oluyor inan.Yaptıkça daha fazlasını isterler.
Bikere vücut yorgunluğu dinlenince geçer, beyin yorgunluğu zordur, çok biliyo beyinAynı işi yapıyoz o sahaya bakıyo şef, ben hesap kitap yapıp saha kontrolü yapıyorum aslında o benden daha çok ayakta bunu derd etti beyimiz !!
Tamam hanımannem bende öyle düşünüyorum pibana patladı zaten sağol annem öyle yaparız inşallahDiloşcum mutlaka iş yerinde eşinin canı sıkıldı,oda geldi sana patladı.
Sakın moralini bozma olurmu,evlilikte olağan ve yaşanan şeyler bunlar..
Sakinleşince konuşun derdi neymişöğrenirsin,sonrada öpüşüp koklaşıp barışın
İşyerinde değil de evde oturtmayı bilseydin diyeceksin işte.Aynı işi yapıyoz o sahaya bakıyo şef, ben hesap kitap yapıp saha kontrolü yapıyorum aslında o benden daha çok ayakta bunu derd etti beyimiz !!
Alttan aldıkça tepeme çıkıyor sankii
Umarım pinko öyke olurBikere vücut yorgunluğu dinlenince geçer, beyin yorgunluğu zordur, çok biliyo beyin
Üzülme sen canım, o farkına varınca yanaşır, gönlünü alır
Tamam sana özel anlatacağımİsterim tabiÇok sevinirim ama kademe kademe anlat, hiç yapılışını da görmedim
Bunlara bir ekmek bir tokmak.Alttan aldıkça tepeme çıkıyor sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?