Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ne kadar yoruluyorum ne fedakarlıklar veriyorum öyleee oturuyormuşum öyleee bakıyormuşum Sinirim tepemde abla yaa
Canım isteyerek söylememiştir.O seni kızdırmak istemiştir.
Benim eşimde ben yoruluyorum dediğimde bende çalışıyorum yoruluyorum diyorBen de sana maaş veriyorlar bana maaş veren yok diyorum

Tamam sana yollayayım görümcen için kır
Geçen ev sahibim yollamıştı. Allah kabul etsin de, yiyemedik, çok katıydı, kıvamını tarif etcem aklıma birşey gelmediSütsüz sütlaç kıvamındaydı, üzüldüm o yüzden, normalde bayılırım aşureye, yapmayı bilmediğimden kendim kalkışmıyorum

Aslında yaparsın canımDenemeden bilemezsinBen sana tarif ederim istersen

Eşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee oturduğunu söyledi gün boyu .. Kırıldım işte ben söylediklerini haketmedim

Diloşcum mutlaka iş yerinde eşinin canı sıkıldı,oda geldi sana patladı.
Sakın moralini bozma olurmu,evlilikte olağan ve yaşanan şeyler bunlar..
Sakinleşince konuşun derdi neymişöğrenirsin,sonrada öpüşüp koklaşıp barışın

Aynı işi yapıyoz o sahaya bakıyo şef, ben hesap kitap yapıp saha kontrolü yapıyorum aslında o benden daha çok ayakta bunu derd etti beyimiz !!
Bikere vücut yorgunluğu dinlenince geçer, beyin yorgunluğu zordur, çok biliyo beyin
Üzülme sen canım, o farkına varınca yanaşır, gönlünü alır

Tamam hanımannem bende öyle düşünüyorum pibana patladı zaten sağol annem öyle yaparız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…