Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
iyiyim çok şükür hava çok soğuk ısınmaya çalışıyorum haftasonu ve çalışıyorum daha nolsun çok iyi minik kızın nasıl ? aklıma geldii
Canım Allah kolaylık versin tatlım üşütmeyesin sakin
İnan bizim evdede bir yalıtım sorunu var bende koloferlerimiz yandığı halde mutfakta ısıtıçı çalıştırıyorum
İyi ablası biraz griptik atlatık çok şükür.şimdi kahvaltı yapıyor

oyy yerim onu ben çok öp yerime ablacım.. bizimde ev iyi ısınıyor işyerinde elektrikli ısıtıcılar var o da kendini bile ısıtamıyo malesef böcek gibi dibine yapışıyorum

iyi fikir ablacım ya bugün makarnalar için bi markete gidicektim zaten onada bakayım .. sen katılmıyo musun ablacım ?
Al al canım üşümeyi hiç sevmem birde üşdüm derse gercekten üzülürüm
Hadi bakalım kolay gelsin katılım güzel eğer olmasaydı katılmayı düşünmütüm ama gerek kalmadı ben yedek külübesinde bekliyeceğim galiba

tamam ablacım ilk yedek sensin bak ona göree

Aman Nevresim canım Nevresim sen şimdilik bu gece de beni affet...Yolcudur abbas ,bağlasan durmaz...Uyku geldi bedene...Kuzu gibi yatalım,koç gibi kalkalım,yarın da şu makarna işini konuşalım...

Aman dün gece Jelesec ile bir oynadık bir oynadık.... Gece 3 de döndük eve...Sabahlar olmadı bize

Ohhh ohhh yandan
Aman Nevresim canım Nevresim sen şimdilik bu gece de beni affet...Yolcudur abbas ,bağlasan durmaz...Uyku geldi bedene...Kuzu gibi yatalım,koç gibi kalkalım,yarın da şu makarna işini konuşalım...
Tamam canım sana hayırlı gecelerDaha vaktimiz çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…