Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yok hayatta yapmamHerkes kendi yapacak ama kontrol ediyorum Birlikte yapıyoruzSağolsun öğretmenimiz 15-20 sayfa verince yap yap bitmiyor
Ben değil onlar öğrenecek
Çok veriyorlar. Velilere hiç acımıyorlar.

Eşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee oturduğunu söyledi gün boyu .. Kırıldım işte ben söylediklerini haketmedim

Eşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee orurduğunu söyledi gün boyu .. Kırıldım işte ben söyledijlerini haketmedim
Canım evliklerde olur öyle şeylerİsteyerek söylememiştir
Sen de çok yoruluyorsunAcısını çıkartırsın söylediklerinin

Canım evliklerde olur öyle şeylerİsteyerek söylememiştir
Sen de çok yoruluyorsunAcısını çıkartırsın söylediklerinin
Çıkarcam acısını zatem görür oo Sanki kolay bi iş yapıyorumda oturuyomuşum öyle ay ben saha mühendisi değilim ki ben hesapçıyım ayaktanı yapayım yani

Eşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee oturduğunu söyledi gün boyu .. Kırıldım işte ben söylediklerini haketmedim
Olur karı koca arasında öyle şeyler.Eminim canı başka şeye sıkılmıştır acısını senden çıkarmıştır.Üzülme desem de üzüleceksin kırılmışsın.Ama içinden gelerek söylememiştir bence.Sakinleşince konuşup halledersiniz.

Çıkarcam acısını zatem görür oo Sanki kolay bi iş yapıyorumda oturuyomuşum öyle ay ben saha mühendisi değilim ki ben hesapçıyım ayaktanı yapayım yani
Takma kafayaKendini bile sorgulamaOturuyor olsan bile evde oturmak ile işte oturmak aynı değilBirde gelip ev işi yemek yapıyorsun

Aman bosluguna denk gelmis, etmis bir laf, takilma yahu
Ne biliyim böyle kırılınca beynim cımbızla çwkiyor o cümleleri takılıp duruyorum
zaten tüm acısını çıkardı benden öyle laf saydıki kustu millete olan kinini bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…