Ev ödevlerini sen yapıyorsun dimi.Öyle vallahi
Benim kızlar bu yıl çok yoğunlar ve çok yoruluyorlar ben de az yorulsunlar diye yardımcı oluyorum
Senin mesain çok Nevoş.Yetişememen normal.
Sağol.
Annem yaptı.Bitti ama.Bir dahakine artık.
Yok hayatta yapmamEv ödevlerini sen yapıyorsun dimi.
Hayırdır canım ne olduBen geldimmCanım çok sıkkın
Diloş noldu kuşum Ben geldimmCanım çok sıkkın
Ne oldu?Ben geldimmCanım çok sıkkın
Çok veriyorlar.Yok hayatta yapmamHerkes kendi yapacak ama kontrol ediyorum Birlikte yapıyoruz Sağolsun öğretmenimiz 15-20 sayfa verince yap yap bitmiyor
Ben değil onlar öğrenecek
Canım evliklerde olur öyle şeylerEşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee orurduğunu söyledi gün boyu ..Kırıldım işte ben söyledijlerini haketmedim
Aman bosluguna denk gelmis, etmis bir laf, takilma yahuEşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee oturduğunu söyledi gün boyu ..Kırıldım işte ben söylediklerini haketmedim
Çıkarcam acısını zatem görür ooCanım evliklerde olur öyle şeylerİsteyerek söylememiştir
Sen de çok yoruluyorsunAcısını çıkartırsın söylediklerinin
Olur karı koca arasında öyle şeyler.Eminim canı başka şeye sıkılmıştır acısını senden çıkarmıştır.Üzülme desem de üzüleceksin kırılmışsın.Ama içinden gelerek söylememiştir bence.Sakinleşince konuşup halledersiniz.Eşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee oturduğunu söyledi gün boyu ..Kırıldım işte ben söylediklerini haketmedim
Takma kafayaÇıkarcam acısını zatem görür ooSanki kolay bi iş yapıyorumda oturuyomuşum öyle ay ben saha mühendisi değilim ki ben hesapçıyım ayaktanı yapayım yani
Ne biliyim böyle kırılınca beynim cımbızla çwkiyor o cümleleri takılıp duruyorumAman bosluguna denk gelmis, etmis bir laf, takilma yahu
zaten tüm acısını çıkardı benden öyle laf saydıki kustu millete olan kinini banaOlur karı koca arasında öyle şeyler.Eminim canı başka şeye sıkılmıştır acısını senden çıkarmıştır.Üzülme desem de üzüleceksin kırılmışsın.Ama içinden gelerek söylememiştir bence.Sakinleşince konuşup halledersiniz.
Bir seye sinir olmus, bunla patlamis iste, takilma sen, et lafini cekil kenara, sikma canini bosverNe biliyim böyle kırılınca beynim cımbızla çwkiyor o cümleleri takılıp duruyorum
zaten tüm acısını çıkardı benden öyle laf saydıki kustu millete olan kinini bana
Ben kırayım bana yollaEvet ablam aşure yapacağımEşimden ceviz ve fındıkları kırıp hazırlamasını istedim oda benim üstüme atmaya çalışıyor Ben de kırmazsan aşure yok deyip bekliyorum
Ne kadar yoruluyorum ne fedakarlıklar veriyorum öyleee oturuyormuşum öyleee bakıyormuşumTakma kafayaKendini bile sorgulama Oturuyor olsan bile evde oturmak ile işte oturmak aynı değil Birde gelip ev işi yemek yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?