Çok heyecanlıyımdır ben , herşey hemen olsun isterim abla , bugün başlasın , bugün oylansın , bugün sonuçlansın ,ben beklemeyi sevmiyorumda şaka bir yana , ben araştırma yapmalıyım Haklısın galibaAcele etme canımBiraz araştırma yap
Seni çok iyi anlıyorumÇok heyecanlıyımdır ben , herşey hemen olsun isterim abla , bugün başlasın , bugün oylansın , bugün sonuçlansın ,ben beklemeyi sevmiyorumda şaka bir yana , ben araştırma yapmalıyım Haklısın galiba
Daha güzel olur , patronla yarışmak zevkli olur , keşke mune de katılsa , ortalık kızışsa çok iyi olur :)Kazen rakibiniz olacak ona göre hazırlanın
Bakalım canım neler olacakDaha güzel olur , patronla yarışmak zevkli olur , keşke mune de katılsa , ortalık kızışsa çok iyi olur :)
Video olunca dikkatimi çekti benimdeHediyeyi yeni farkediyorum.Nevoş boşver plaketi.Hem tozunu alacağız bir de onun. Bize eziyet. Bu daha iyiymiş.
Baştan yoktu sanki o video.Sonradan eklendi galiba.Katılım rekoru kırılacak gibime geliyor.Video olunca dikkatimi çekti benimdeYarışıp yorulcan, orda da bir güzel kendine gelcen
Kazanalımda 1 kişininki ceptende ödenir :) Fikrini değiştirdin mi şimdi? KatılacakmısınBaştan yoktu sanki o video.Sonradan eklendi galiba.Katılım rekoru kırılacak gibime geliyor.Yalnız iki kişilik olsa tam süper olurdu.
Valla bilmem.Kazanalımda 1 kişininki ceptende ödenir :) Fikrini değiştirdin mi şimdi? Katılacakmısın
Bu yarışma çok çekişmeli geçecekValla bilmem.Elektrik meselesi.Tarifle aramdaki aşka bağlı.
Evet bence de çok çekişmeli geçecek.Katılımda rekor bekliyorum.Çok beğendiğim bir tarif olursa katılırım belki.Bu yarışma çok çekişmeli geçecekkaçırma bu fırsatı
Hediyeyi yeni farkediyorum.Nevoş boşver plaketi.Hem tozunu alacağız bir de onun. Bize eziyet. Bu daha iyiymiş.
Adra'cım hazırlıklara başlaEvet bence de çok çekişmeli geçecek.Katılımda rekor bekliyorum.Çok beğendiğim bir tarif olursa katılırım belki.
Gelin Hanım iyileş ve yeni kategoriye hazırlan bakalımBu yarışma çok çekişmeli geçecekkaçırma bu fırsatı
Sende değiştin mi fikrini üstadımAdra'cım hazırlıklara başla
Kazen daha önce hiç yarışmaya katıldı mı? korkmam gerekiyormu yeteneğindenGelin Hanım iyileş ve yeni kategoriye hazırlan bakalım
Yok ben bu kategoriye katılmayı düşünmüyorumSende değiştin mi fikrini üstadım
Yok katılmadı bir ilk yaşanacakKazen daha önce hiç yarışmaya katıldı mı? korkmam gerekiyormu yeteneğinden
Hadi yaaYok katılmadı bir ilk yaşanacak
Ama mutfakta arası iyi diye biliyorumBiraz korkmalısınız