Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Benimde uzun zaman oldu yemeyeli eşim tutuştu yap diye zor korkuyorum Ama beceremem diyede çaktırmıyorum ay bugün canım tavuk istedi bugün pilav istedi diye kandırıyorum onu

Benimde uzun zaman oldu yemeyeli eşim tutuştu yap diye zor korkuyorum Ama beceremem diyede çaktırmıyorum ay bugün canım tavuk istedi bugün pilav istedi diye kandırıyorum onu
İyi taktikmis canim benim benimki allahtan bilmiyor bizimkide misir corbasi diye tutturuyor ki ömrümde hic yemedim ve ilk eşinden duydum ben simdi yaninda olmadigim için eşimin siyriliyorum tabi isin içinden ama yanina gittiğimde nolur bilmiyorum

Sınıf annesiyim öğretmenimize sınıf adına bugün bunu aldım nasıl Umarım beğenirNe alacağıma karar veremedim

Ay ben beğendim çok hoş ablacım bide çok kullanışlı Bende de aynı adet ve boyutta seramik sey var çok mumnunum .. Güle güle kullansın.. Örtmenler günü geliyor demiii

Ay ben beğendim çok hoş ablacım bide çok kullanışlı Bende de aynı adet ve boyutta seramik sey var çok mumnunum .. Güle güle kullansın.. Örtmenler günü geliyor demiii
Sağol canım umarım öğretmenimizde memnun kalırEvet Pazartesi Öğretmenler günü
Ben çay seti düşünüyordum beğendiğim çay setinden kalmamıştı teşhir ürün almak istemedimAni bir kararla bunu aldım

Çok iyi yapmışssın benim kayınvalidem de emekli örtmen unutmayım bari kutlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…