Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Sınıf annesiyim öğretmenimize sınıf adına bugün bunu aldım nasıl Umarım beğenirNe alacağıma karar veremedim

Çok hosmus canim güle güle kullansin insallah
Hamilesin canım biz bunu daha fazla konuşmayalım
Cinsiyeti belli oldu mu?
yok canim belli değil henüz ayrintili ultrasona kaldi artik cinsiyetimiz yakinda istanbula gidicem ama özelde zira bulabilirmiyim bilmiyorum

Çok hosmus canim güle güle kullansin insallah
yok canim belli değil henüz ayrintili ultrasona kaldi artik cinsiyetimiz yakinda istanbula gidicem ama özelde zira bulabilirmiyim bilmiyorum
Sağol canım
Hayırlısı olsun canımBulursun canım inşaallahBazı özel hastanelerde oluyor

Sağol canım
Hayırlısı olsun canımBulursun canım inşaallahBazı özel hastanelerde oluyor
ınsallah canım normalde devlette sıra almıstım ama esım sagolsun bızım arnavutkoyde ev vardı ınsaat halınde ona baslamıslar normalde okul bıtımıne denk gelıyordu mutfak dolabı falan begenmem lazımmıs ınat etttı yılbasına kadar bıtecekmıs herseyı ne acelemız varsa sankı gıdıp durabılecegız ama tuttrudumu tutturuyor ıste o yuzde sınav haftamdn sonra gıdebılırım sanırım en yakın oyle oluncada ıkı kere gıt gel olmasın dıye ozele gıdeyım dıyorum mecbur devlette bulamam sıra
amma karısık oldu anlatmam

Allah kolaylık versin canımEviniz hayırlı olsunEşinde haklı sen beğenmezsen olmazNe kadar çabuk biterse iyi olur bebek geliyor
Ben oğlumda özele gidiyordum ve ayrıntılı ultrason vardıUmarım sende bulabilirsin.

esım haklı canımda yaptırıp kıraya verıcez zaten hamıle hamıle 11 saat yol cekılmıyor gelde bunu esıme anlat:)))
umarım canım bulurum ınsallah arastırmaya basladım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…