• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Selammm ben de buralardayim:KK33:
Makarnalari gordukce her gun birini deniyorum, bugun makarna salatasini yaptimm:kk77:
Bi de iki tane kek yaptim, birini yarin anneme goturcem:KK15:
Kilo alicam bu arada ben, hep bu yarismalar yuzunden:p
Ellerine sağlık canım:kk77:Afiyet olsun:KK19:
Tüm tarifleri sıraya koyup, denemeye kalkarsak çok kilo alacağız:KK70:

"Kadınlar Kulübü" portalımızın 14.yaş günü kutlu olsun..:KK9::KK9::KK9:

dogum_gunu_pastasi_nettekeyif.net.webp

günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalar :KK68:

dün akşam o kadar hevesle malzemeleri aldım eve geldim ama yapamadım yatılı misafirlerimiz var kalabalıktı annem de yemek yapmıştı :63:

bu akşam yapacağım inşallahh :KK73: ben yapana kadar kimse tarif koymasın :KK45::KK45:

günaydın kızlarrrrr hayırlı cumalar :KK68:

dün akşam o kadar hevesle malzemeleri aldım eve geldim ama yapamadım yatılı misafirlerimiz var kalabalıktı annem de yemek yapmıştı :63:

bu akşam yapacağım inşallahh :KK73: ben yapana kadar kimse tarif koymasın :KK45::KK45:
olsun olsun misafir iyidir hem belki vazgeçersin dimiii:rolleyes::-)

Oralar daha soğuk demi,burası şimdilik iyi havada açık biraz,kalın giyin üşüme sakın..
Kahvaltımı yapıyorum bende..:KK15:
afiyet bal şeker olsun..:kk77: üstüste giyiniyorum valla :KK17: hastayım zaten iyileşeyim de sezonu açmadan kaç kere grip oldum ya:KK45: tarifler duraksadı hanımannem dimi:110:

afiyet bal şeker olsun..:kk77: üstüste giyiniyorum valla :KK17: hastayım zaten iyileşeyim de sezonu açmadan kaç kere grip oldum ya:KK45: tarifler duraksadı hanımannem dimi:110:

Bol bol c vitamini filan alda çok ilerlemesin,bal zencefil limon karışımından iç güzelcene..
Daha vakit var nasılsa ancak gelir tarifler,birde patronun tarifi bekliyor olabilirler,aynen ben gibin :KK53::KK53:

Back
X