• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
ahaaa yine karşılıklııı sallıyonuz kafaları burda bi işvar

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Nevreste Nevreste :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nevoşaa selam çaktım sadece :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

20 tarif gelir mi acaba:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9:

Ellerine sağlık Ablacım:kk77:Hayırlı olur inşaallah:KK9::KK73:

Sağpl nevoşummm bakalım artık,hak eden arkadaşımız kazansın,ben eğlencenin birşeyler paylaşmanın ve öğrenmenin heyecanını tatmak istiyorum :KK73::KK73:

ben az önce katılcammı dedim yanlış demişim güzel ablam...ne işim var conconlu yemeklerin içindee ayy kokttuuuum:KK4::KK4:

Duymayımmmm evladım,olmaz öyle şey,hemen hazırlıyorsun yemeğini tamam mı :KK74: :rolleyes::rolleyes:

Biz birbirimizi görünce hep kafa sallıyoruz:rolleyes:

Böyle anlaşıyyoz demi nevoşşş :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

farkettim :KK70: bi anlamı var tam çözemedim dahaa:mad:

Selamlaşmaaa metodumuz bu kafa salllama smileyiiiii :rolleyes::rolleyes::KK70::KK70:

tarifler çok güzelller ya çok müthiş görünüyorlar:kk77::kk77: bu arada tam bu mesajı yazarken kızım anne diye ağlayarak uyandı yaaa valla bildiğin anne dedi ilk kez. :KK46::KK46: yada bana öyle geldi bilmem :KK43::KK43::KK48::KK48:

Oyyyy kıyamamm onaaaa :nazar::nazar:

Her evin derdi işte,işler bitmiyor..
Evet ya gidiş geliş saatleri düzensiz olunca senin içinde zor tabi..
Öyle Ablacım ev işi hiç bitmiyor.Toparlamak,yemek,bulaşık,çamaşır ,ütü hergün yapılıyor:KK51:
Eşim pek karışmaz ama ben o evdeyken iş yapmak istemiyorum.O olmayınca daha rahat oluyor:DBen iş yaparken kimse ortada dolanmayacak:KK62::KK70:Eşimde bir yerinde durmuyor:KK20::KK67:
O yüzden Cuma-Cumartesi-Pazar hangi gün yoksa o gün yapıyorum..:KK19:

Öyle Ablacım ev işi hiç bitmiyor.Toparlamak,yemek,bulaşık,çamaşır ,ütü hergün yapılıyor:KK51:
Eşim pek karışmaz ama ben o evdeyken iş yapmak istemiyorum.O olmayınca daha rahat oluyor:DBen iş yaparken kimse ortada dolanmayacak:KK62::KK70:Eşimde bir yerinde durmuyor:KK20::KK67:
O yüzden Cuma-Cumartesi-Pazar hangi gün yoksa o gün yapıyorum..:KK19:

Ütü var benimde,öğlen yarısını yaptım daha sonra bitiririm artık..
Ben yapmıyorum evdeyse,gerçi hafta sonları evde ama,pek istemiyor erkekler evde oldularmı..
Ses filan istemiyorlar herhalde..

Ütü var benimde,öğlen yarısını yaptım daha sonra bitiririm artık..
Ben yapmıyorum evdeyse,gerçi hafta sonları evde ama,pek istemiyor erkekler evde oldularmı..
Ses filan istemiyorlar herhalde..
Benimde var gece yapacağım:mad:
Ben de mecbur kalmazsam yapmıyorum:-)

Süper nevoşum,hak ettin ama sende bu ünvanı tebrik ediyorum seni :KK9::KK9:
Tabiki ben kazanacam dermişim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sağol Ablacım:KK74:
Ben gidip makarna yapayım ünvanı mı kimseye vermem:KK70:
Bakalım kim alacak Ablacım:KK9:Yeni yarışmacılar bekliyoruz:rolleyes:

Back
X