• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
2 gün önce saydırıyodun, bugün yiyon:KK70:
Şaka tabi, Allah mutluluğunuzu daim etsin, bence kazen yarın bitirir yüklemeyi, daha süsleyecek :) Git uyu sen
Kız o tatlılık yapmak için hasta oldu ben biliyorum bana yaranıyo daaa:KK53::KK45::D Döverimde severimde pinkoo :KK53: Sağol canım hepimizin:KK15: Ay ben uyucam benim yerimede biri tebrik etsin uykusı vardı dayanamadı desin biri :KK19: İyi geceler hepinize erken kalkcam dayanamıyorum öpüldünüz:KK60:

He yani ben bosluk mu doldurdum yani????? Onun yokluğunda benm kollarimda mi huzur buldun?????!!!!! Bu mudurrr!!!!  :KK57:         
Yok canım tek hemşom sen değilsin maşaallah kk hemşom ile dolu:KK70:
Hemşolarımın hepsinin yeri ayrı:KK52:
Sende mi hemşosun :KK57:
Malatyalılarda maşallah teknoloji delisi:KK70:
Ve hepsi mutfakla ilgili:KK73::KK73:

Kız o tatlılık yapmak için hasta oldu ben biliyorum bana yaranıyo daaa:KK53::KK45::D Döverimde severimde pinkoo :KK53: Sağol canım hepimizin:KK15: Ay ben uyucam benim yerimede biri tebrik etsin uykusı vardı dayanamadı desin biri :KK19: İyi geceler hepinize erken kalkcam dayanamıyorum öpüldünüz:KK60:
İyi geceler canım:KK74:

İyi geceler canimmmm :KK60:

İyi geceler canım, yarın edersin nolcak :)

Yok canım tek hemşom sen değilsin maşaallah kk hemşom ile dolu:KK70:
Hemşolarımın hepsinin yeri ayrı:KK52:

Ve hepsi mutfakla ilgili:KK73::KK73:
Allahdan Kv sizin gibi becerikli değilde, eşim ne yapsam beğeniyor:KK70:

He yaa ben tam göbeğinden :KK70:

İyi canım 17 kiloya :nazar:güle güle dedik darısı kallanların başına :KK28:
Kalelileri nasıl bilirsin:-)

Back
X