Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun ablacım sen yap bi yeriz her türlüPek şatafatlı bir tarif değil, idare edin artıkBen çok bol malzemeli sosları da yiyemiyorum zaten
![]()
Görüşürz ablacım ben de yemek yapıyodum geç yazdım kusura bakmaDiloşum ben kaçtımGörüşürüz canım
![]()
Sultan nasılsın ? Katılmıyon mu değişmedi mü fikrin ?Hayırlı Akşamlar
Katılım için son günler![]()
İyiyim canımsın sen nasılsın
Sultan nasılsın ? Katılmıyon mu değişmedi mü fikrin ?
Ya abla sen bizi siler süpürürsün lütfen bu kadar mütevazi olma yaaİyiyim canımsın sen nasılsın
Yok canım ben katılmayı düşünmüyorumTarifler çok iddialı biraz korktum
![]()
Yok canım estağfurullah maşaallah tarifler süper
Ben hiç yamadım evlendiğimden beriYok canım estağfurullah maşaallah tarifler süper
Ben de baktım ama bu sefer seçim yapmak çok zorÇok güzel olmuş makyajlar
Ellerine sağlık canımBen Bugün dışardaydım
Ali Nazik yapabildim
![]()
Sen çalışıyorsun canım kolay değilBen hiç yamadım evlendiğimden beriNe beceriksizim , ya abla aslında atnı yemekleri dönüp dönüp yapma hıyum yoktur ama bak bi yıl oldu hala yapmadığım yenekler var
Ayyy şimdi eşim ne söyleniyordur
![]()
Bizim oraların meşhur yemeği bardır keşkek deriz tavuk eti ve bılgurdan yapılıyor biliyomusun onu abla ? Eşim ondan istiyo da kaç gündür yapamam ben annecim güzel yapar onuSen çalışıyorsun canım kolay değil
Ben de bir yaptığımı aylarca yapmıyorumSürekli farklı yemekler yapmaya çalışıyorum
Evdeki herkesin ortak yediği yemekleri yapmaya çalışıyorum
![]()
Yok canım bilmiyorumBizim oraların meşhur yemeği bardır keşkek deriz tavuk eti ve bılgurdan yapılıyor biliyomusun onu abla ? Eşim ondan istiyo da kaç gündür yapamam ben annecim güzel yapar onu![]()
Bulgur ve tavuk eti birbirine yediriliyor böyle krema gibi olana kadar çok yorucu üsütne kızdırılmış yağYok canım bilmiyorumAma adını duydum
Eminim sen de güzel yaparsın![]()
Hıımmm çok güzel olurBulgur ve tavuk eti birbirine yediriliyor böyle krema gibi olana kadar çok yorucu üsütne kızdırılmış yağYoyo yapamam zor
![]()
Aynen o ablacım :)Hıımmm çok güzel olurO kısık ateşte ağır ağır sık sık karıştırılarak yapılıyor galiba tv de yapımını görmüştüm.Genelde fazla yapılıyor.
![]()
Hoşgeldin canımMakarna zor kategori diye düşünüyordum ama çok guzel tarifler gelmiş herkesin ellerine saglik canlar :))
Keskek bizim ordada çok yapilir dugunlerde mevlutlerde tavuk ve nohut koyarlar bide yarma bugdaydan yapıyorlar bende çok severim ama hic denemedim yapmasini elim ererse bende deneyeyim bakalim kaç sene oldu yemeyeli :)
Biraz uğraştırıcı o zamanAynen o ablacım :)