• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
İyiyim canımsın sen nasılsın:KK60:
Yok canım ben katılmayı düşünmüyorum:KK19:Tarifler çok iddialı biraz korktum:rolleyes:
Ya abla sen bizi siler süpürürsün lütfen bu kadar mütevazi olma yaa:anneadayı: Ben de napıyım makyaj yarışması oylaması başlamış ona bakıyodum bi facorim var. Ben beceremem O okypete birazdan link verir sanırsam:KK50: Yemek yapıyorum bugün deli gibi canım bulgur pilavı istedi :KK23:

Ya abla sen bizi siler süpürürsün lütfen bu kadar mütevazi olma yaa:anneadayı: Ben de napıyım makyaj yarışması oylaması başlamış ona bakıyodum bi facorim var. Ben beceremem O okypete birazdan link verir sanırsam:KK50: Yemek yapıyorum bugün deli gibi canım bulgur pilavı istedi :KK23:
Yok canım estağfurullah maşaallah tarifler süper:KK9:
Ben de baktım ama bu sefer seçim yapmak çok zor:KK43:Çok güzel olmuş makyajlar:KK9:
Ellerine sağlık canım:kk77:Ben Bugün dışardaydım:KK55: Ali Nazik yapabildim:kk77:

Yok canım estağfurullah maşaallah tarifler süper:KK9:
Ben de baktım ama bu sefer seçim yapmak çok zor:KK43:Çok güzel olmuş makyajlar:KK9:
Ellerine sağlık canım:kk77:Ben Bugün dışardaydım:KK55: Ali Nazik yapabildim:kk77:
Ben hiç yamadım evlendiğimden beri :KK12: Ne beceriksizim , ya abla aslında atnı yemekleri dönüp dönüp yapma hıyum yoktur ama bak bi yıl oldu hala yapmadığım yenekler var :KK53: Ayyy şimdi eşim ne söyleniyordur :KK45:

Ben hiç yamadım evlendiğimden beri :KK12: Ne beceriksizim , ya abla aslında atnı yemekleri dönüp dönüp yapma hıyum yoktur ama bak bi yıl oldu hala yapmadığım yenekler var :KK53: Ayyy şimdi eşim ne söyleniyordur :KK45:
Sen çalışıyorsun canım kolay değil:KK60:
Ben de bir yaptığımı aylarca yapmıyorum:-)Sürekli farklı yemekler yapmaya çalışıyorum:KK64:Evdeki herkesin ortak yediği yemekleri yapmaya çalışıyorum:confused:

Sen çalışıyorsun canım kolay değil:KK60:
Ben de bir yaptığımı aylarca yapmıyorum:-)Sürekli farklı yemekler yapmaya çalışıyorum:KK64:Evdeki herkesin ortak yediği yemekleri yapmaya çalışıyorum:confused:
Bizim oraların meşhur yemeği bardır keşkek deriz tavuk eti ve bılgurdan yapılıyor biliyomusun onu abla ? Eşim ondan istiyo da kaç gündür yapamam ben annecim güzel yapar onu :KK17:

Bulgur ve tavuk eti birbirine yediriliyor böyle krema gibi olana kadar çok yorucu üsütne kızdırılmış yağ :KK43: Yoyo yapamam zor :KK43:
Hıımmm çok güzel olur:kk77:O kısık ateşte ağır ağır sık sık karıştırılarak yapılıyor galiba tv de yapımını görmüştüm.Genelde fazla yapılıyor.:KK64:

Makarna zor kategori diye düşünüyordum ama çok guzel tarifler gelmiş herkesin ellerine saglik canlar :))
Keskek bizim ordada çok yapilir dugunlerde mevlutlerde tavuk ve nohut koyarlar bide yarma bugdaydan yapıyorlar bende çok severim ama hic denemedim yapmasini elim ererse bende deneyeyim bakalim kaç sene oldu yemeyeli :)

Makarna zor kategori diye düşünüyordum ama çok guzel tarifler gelmiş herkesin ellerine saglik canlar :))
Keskek bizim ordada çok yapilir dugunlerde mevlutlerde tavuk ve nohut koyarlar bide yarma bugdaydan yapıyorlar bende çok severim ama hic denemedim yapmasini elim ererse bende deneyeyim bakalim kaç sene oldu yemeyeli :)
Hoşgeldin canım:KK19:
Çok güzel tariflerimiz var:rolleyes:
Ben de adını çok duydum ama hiç yemedim haliyle yapmadım:kk77:

Back
X